Secondary Adv

Sala Qepena & Construction

 

Përshkrimi

Në bashkëpunim me klientët tanë firma Sala Qepena & Construction pasqyrohet në treg me cilësinë e produktit, tashmë me një teknologji të avancuar, jemi partner ndaj klientit. Kompania Sala Qepena & Construction ka eksluzivitetin e BFT për elektromotorret e dyerve dhe sistemet e parkimit.

Kompania jone shfaqet dita ditës në treg me risi dhe inovacione të reja në shërbimet dhe shumëllojshmërinë e kërkesave që shfaq klienti. Qëllimi kryesor i firmës është besueshmëria ndaj klientit, korrektësi dhe cilësia në kohë. Me një ekip të konsoliduar ofrojmë cilësinë më të mirë në treg, korrektësinë dhe saktësinë në punë. "Ju na falni besimin tuaj për të tjerat mendojmë ne!"

Çfarë ofron

Firma Sala Qepena & Construction ofron në tregun shqiptar, prodhim, shitje, montim të gjitha llojeve të qepenave si dhe lyerjen me bojë elektrostatike(pluhur), tenda diellli, grila alumini etj.

 

Shitje–  Qepena, qepena industrial, porta garazhi, tenda dielli, grila alumini, motorra porta me rrëshqitje etj.

Lyerje elektrostatike– Lyerje qepena, kangjella, tuba aspirimi, xham termik, kasa dyersh, rafte metalike, alumin kangjella, hekur, porta, karrike, grila

Montim– Qepena, qepena automatike, qepena industrial, porta me rrëshqitje, grila alumini, tenda dielli etj.

 

Të qenit konkurrent në tregun shqiptar falë bashkëpunimit me partnerët tanë, operojmë me cilësi dhe siguri në atë që shërbejmë!

 

Shërbime

Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Pistona nentoke
Pistona nentoke
Qepena tavanor
Qepena tavanor
Qepena moderne
Qepena moderne
Qepena polaritan
Qepena polaritan
Kite per porte dykraheshe
Kite per porte dykraheshe
Qepena rrjete
Qepena rrjete
Qepen industrial
Qepen industrial
Porte dykraheshe hekuri
Porte dykraheshe hekuri
Punime metalike dekorative
Punime metalike dekorative
Porta me krah me piston
Porta me krah me piston
Motorra nentoke per porte dykraheshe
Motorra nentoke per porte dykraheshe
Motorr per porte me rreshqitje
Motorr per porte me rreshqitje
Grila alumini
Grila alumini
Aksesore, pjese per qepena
Aksesore, pjese per qepena
Elektromotorra qepenash
Elektromotorra qepenash
Grila alumini per dyer dritare
Grila alumini per dyer dritare
Porta dekorative te jashtme
Porta dekorative te jashtme
Porta tavanore per vila
Porta tavanore per vila
Porta garazhi me palosje
Porta garazhi me palosje
Porta me rreshqitje
Porta me rreshqitje
Porta te automatizuara
Porta te automatizuara
Porta tavanore me dere
Porta tavanore me dere
Prodhime qepenash
Prodhime qepenash
Qepena me  boje
Qepena me boje
Porta te jashtme per shtepi
Porta te jashtme per shtepi
Qepena per garazhe automatike
Qepena per garazhe automatike
Tra parkimi me pult
Tra parkimi me pult
Panele per porta automatike
Panele per porta automatike
Qepena xingato
Qepena xingato

Punë të kryera

Kavaje
Kavaje
Lufra
Lufra
Ministria E Drejtesise
Ministria E Drejtesise
QTU
QTU
Redzepagic Klinike stmatologjike
Redzepagic Klinike stmatologjike
Dere dhe qepen, Lac
Dere dhe qepen, Lac
Porte  vile me elektromotorre
Porte vile me elektromotorre
Porte automatike per rezidence
Porte automatike per rezidence
Porte hekuri per shtepi private
Porte hekuri per shtepi private
Qepen  garazhi  me lyerje me elektrostatike
Qepen garazhi me lyerje me elektrostatike
Qepen garazhi per vile banimi
Qepen garazhi per vile banimi
Qepen garazhi
Qepen garazhi
Qepen i lyer me elektrostatike
Qepen i lyer me elektrostatike
Qepen i thjeshte xingate me lyerje me boje pluhur
Qepen i thjeshte xingate me lyerje me boje pluhur
Qepen me telekomand
Qepen me telekomand
Qepen per biznes
Qepen per biznes
Qepena per magazine
Qepena per magazine
Qepene automatike , Peshkopi
Qepene automatike , Peshkopi
Qepene me dere
Qepene me dere
Porta automatike, Koplik
Porta automatike, Koplik
Porte automaike garazhi, Palase Vlore
Porte automaike garazhi, Palase Vlore
Porte hekuri automatike, Krume Has
Porte hekuri automatike, Krume Has
Qepen magazine, Vore
Qepen magazine, Vore
Qepen, Kompleksi Turistik Lure
Qepen, Kompleksi Turistik Lure
Dyer per garazhe
Dyer per garazhe
Dyer tavanore per garazhe
Dyer tavanore per garazhe
Qepena te lyera me elektrostatike per dyqane
Qepena te lyera me elektrostatike per dyqane
Sistem parkimi me acces ose me bileta
Sistem parkimi me acces ose me bileta
Tra parkimi
Tra parkimi
Dyer me panel per vila
Dyer me panel per vila
Dere automatike garazhi, Perrenjas
Dere automatike garazhi, Perrenjas
Dere garazhi me porosi
Dere garazhi me porosi
Porte automatike me telekomande ne vend parkimi
Porte automatike me telekomande ne vend parkimi
Porte e jashtme oborri me dekor
Porte e jashtme oborri me dekor
Qepen me hapje automatike me dere ne kapanon
Qepen me hapje automatike me dere ne kapanon
Qepen ne ambient biznesi
Qepen ne ambient biznesi
Montim qepeni, Liqeni i thate
Montim qepeni, Liqeni i thate
Porte automatike me motor ne oborr ambient biznesi
Porte automatike me motor ne oborr ambient biznesi
Porte e jashtme vile automatike
Porte e jashtme vile automatike
Porte me motor automatik, montuar sipas kerkeses
Porte me motor automatik, montuar sipas kerkeses
Porte me rreshqitje ne vile private
Porte me rreshqitje ne vile private
Punim qepen garazhi, Astir
Punim qepen garazhi, Astir
Dere e jashtme me motorr dhe barriere parkimi
Dere e jashtme me motorr dhe barriere parkimi
Kapanon, punim porte automatike
Kapanon, punim porte automatike
Parkim pallati, Punim porte automatike
Parkim pallati, Punim porte automatike
Porte automatike me porosi
Porte automatike me porosi
Porte automatike per parkim pallati.jpg
Porte automatike per parkim pallati.jpg
Porte tavanore ne garazh vile
Porte tavanore ne garazh vile
Punim me porosi, Porte per garazh makine
Punim me porosi, Porte per garazh makine
Qepena te punuar me porosi
Qepena te punuar me porosi
Servis makinash, qepena te montuar
Servis makinash, qepena te montuar
Montim ne Bulqize
Montim ne Bulqize
Montim ne Lac
Montim ne Lac
Porta tavanore automatike, Berat
Porta tavanore automatike, Berat
Porte automatike, Fier
Porte automatike, Fier
Qepena ne kapanon, Vlore
Qepena ne kapanon, Vlore
Restorant Xibraku
Restorant Xibraku

Video