Secondary Adv

TRANS METALIA

 

Përshkrimi

Metalia Trans është kompani transporti, e cila ka 10 vjet eksperiencë në tregun vendas dhe ndërkombëtar. Metalia Tans merret me transport mallrash të përgjithshme. Metalia Trans transporton kryesisht mobilje zyrash, mobilje shtëpiash. Metalia Trans operon duke transportuar me makina dhe kamiona me kontenier dhe vinc. Transporti mund të kryhet me kamiona, furgona, kamioncina ose dumdum, varet nga sasia e produkteve që transporton ose nga preferenca e klienteve. Metalia Trans njihet për korrektësinë dhe seriozitetin në marrëdhënien e saj me klientin.

Çfarë ofron

Shërbime

Furgon per trasporte mallrash
Furgon per trasporte mallrash
Zhvendosje mobiljesh per zyra
Zhvendosje mobiljesh per zyra
Transport per mobilje zyre
Transport per mobilje zyre
Transport per mobilje shtepiash
Transport per mobilje shtepiash
Transport pakice
Transport pakice
Transport orendish shtepiake
Transport orendish shtepiake
Transport mobiljesh
Transport mobiljesh
Transport mallrash
Transport mallrash
Transport mallrash me vinc
Transport mallrash me vinc
Transport mallrash me kontenier
Transport mallrash me kontenier
Transport mallrash me frigorifer
Transport mallrash me frigorifer
Transport komplet
Transport komplet
Transport grupazh
Transport grupazh
Transport dhe zhvendosje mallrash
Transport dhe zhvendosje mallrash
Transferim mobiljesh
Transferim mobiljesh
Sherbime transporti 24 ore
Sherbime transporti 24 ore
Sherbime transporti me ose pa punetore
Sherbime transporti me ose pa punetore
Transport me vinc
Transport me vinc
Transport ne te gjithe Shqiperine
Transport ne te gjithe Shqiperine
Transportime materialesh per biznese te ndryshme
Transportime materialesh per biznese te ndryshme

Punë të kryera

TRANS METALIA1526461774
TRANS METALIA1526461789
TRANS METALIA1526461841
TRANS METALIA1526461855
TRANS METALIA1526461875
TRANS METALIA1526461894
TRANS METALIA1526461911
TRANS METALIA1526461930
TRANS METALIA1526461957
TRANS METALIA1526461977
TRANS METALIA1526462005
TRANS METALIA1526462020
Parku i Liqenit te Tiranes
Parku i Liqenit te Tiranes
Spitali Universitar i Traumes
Spitali Universitar i Traumes
Tirana County
Tirana County
Universiteti Politeknik
Universiteti Politeknik
Transport i shpejte mallrash
Transport i shpejte mallrash
Transport ne Vlore
Transport ne Vlore
TRANS METALIA1612366316
TRANS METALIA1612366331
TRANS METALIA1612366345
TRANS METALIA1612366357
TRANS METALIA1612366374
TRANS METALIA1612366392
TRANS METALIA1612366438
TRANS METALIA1612366451
TRANS METALIA1612366462

Video