Secondary Adv

SARP & LAB

 

Përshkrimi

Ne jemi një firmë e pavarur inxhinierësh, konsulentesh dhe specialistesh teknike, që ofrojmë nje rang të gjerë shërbimesh. Ambicia jonë është të ndihmojmë bizneset në industri të ndryshme për të arritur rezultatet më të mira përmes aplikimit të teknologjive të fundit nga stafi jonë profesional. Përgjatë viteve, firma jonë ka qenë pjesë e një numri të madh projektesh, të cilat janë zhvilluar në Shqipëri.

 

Industritë
Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë për të vendosur standarte të reja ekselence në industritë e tyre, duke mos ndjekur të njëjtat zgjidhje standarte.


Partnerët

Shërbimet dhe produktet tona janë të njohura për standartet e tyre të larta dhe kjo gjithashtu falë bashkëpunimit intensiv me partnerët ndërkombëtare.


Trajnimet
SARP & LAB është i lumtur të prezantojë shërbimin e fundit, i cili përfshin trajnimin dhe zhvillimin e studentëve dhe qëllimeve të tyre profesionale për të pasur një karrierë të suksesshme në industrinë e ndërtimit.

 

-Perfaqesuese e kompanise TEC srl per xhuntot rrugore .

-Riparime dhe montim i xhuntove te ndryshme rrugore duke filluar nga tipi i xhuntos deri ne montimin e tyre me materilet e komanise  "Mapei".

-Projekti i riparimit dhe montimit te xhuntove si bashkepuntor i Geci shpk ne mirembajtje rrugore.

Çfarë ofron

Testimi i betonit në SARP & LAB realizohet nga një personel me eksperiencë. Inxhinierët tanë kanë një eksperiencë të gjerë në planifikimin dhe interpretimin e të dhënave të testimit. Firma jonë ka një rekord të jashtëzakonshëm në mundësimin e të dhënave të sakta dhe jo të prirura për tu rigjykuar. Laboratori ynë është i certifikuar nga drejtoria e akreditimeve zyrtare në Shqiperi. Testimi i betonit është një nga aktivitetet bazë të SARP & LAB, por ai përfshin më shumë se një testim i thjeshtë.


PERSE E TESTOJME BETONIN?

Testimi i betonit bëhet për disa arsye. Eshtë e rëndësishme të vlerësohen materialet dhe produktet që përdoren për të bërë betonin. Eshtë esenciale të bëhet kontrolli para, gjatë dhe pas ndërtimit. Disa herë, përdorimi i betonit mund të ndryshojë qëllimin e tij. Në këto raste, është thelbësore të vlerësohen kushtet e betonit. Investigime dështimi janë të nevojshme të realizohen për të shmangur aksidentet gjatë të gjitha fazave të ndërtimit.


CFARE MUND TE TESTOHET?

Testimi i betonit nënkupton më shumë se një testim i thjeshtë:

- Materialet përbërëse: cemento, pfa, ggbs, përzierjet, përzierjet e ashpra dhe normale, fibra, përforcime, ujë
- Betonin e ri: llac
- Betonin e forecuar: mostrat : kuba, cilindra, prizma
- Struktura ekzistuese; mostrat e pluhurit, mostra sawn, testime jo-shkatërruese të pjesëve strukturore

 

CILET TESTOHEN?

1. Fizike/Mekanike

-Punueshmëria/Konsistenca
-Ngjeshja/fuqia elastike
-Modulet e elasticitetit
-Densiteti/absorbimi i ujit/përshkueshmëria
-Lagështia/levizja termike

 

2. Kimike

-Kompozimi (përbërja e cementos, raporti w/c)
-Prezenca e papastërtive, p.sh klorure

 

3. Qendrueshmëria

-Saktësia
-Aftësia lidhëse/ngjitje
-Mbështjellës për përforcim celiku

Shërbime

Stuko (bojake) per qeramike
Stuko (bojake) per qeramike
Shtesa per betone
Shtesa per betone
Shtresa dhe rrafshime
Shtresa dhe rrafshime
Adesive (kolla) per qeramike dhe gure natyrore
Adesive (kolla) per qeramike dhe gure natyrore
Adesive dhe produkte finicioni per parket
Adesive dhe produkte finicioni per parket
Adesive per resiliente (mokete, linoleum, PVC,etj) dhe tekstile
Adesive per resiliente (mokete, linoleum, PVC,etj) dhe tekstile
Prajmera, promotore te ngjitjes, konsolidimit dhe impermeabilizimit
Prajmera, promotore te ngjitjes, konsolidimit dhe impermeabilizimit
Produkte per ankorim dhe fiksim te shpejte
Produkte per ankorim dhe fiksim te shpejte
Produkte per dysheme ne rezine dhe cimentore
Produkte per dysheme ne rezine dhe cimentore
Produkte per finicion dhe mbrojtjen e siperfaqeve te betonit dhe te suvatuara
Produkte per finicion dhe mbrojtjen e siperfaqeve te betonit dhe te suvatuara
Produkte per ngjitje, riparimin dhe injektimin e betoneve te plasaritur
Produkte per ngjitje, riparimin dhe injektimin e betoneve te plasaritur
Produkte per riparimin e betoneve
Produkte per riparimin e betoneve
Produkte per riparimin e dyshemeve ne asfalt dhe mirembatja e rrugeve
Produkte per riparimin e dyshemeve ne asfalt dhe mirembatja e rrugeve
Produkte per riparimin e ndertesave dhe te muratures
Produkte per riparimin e ndertesave dhe te muratures
Sixhilante dhe adesive elastike
Sixhilante dhe adesive elastike
Laborator kimik
Laborator kimik
Laborator Fiziko Mekanik
Laborator Fiziko Mekanik
Inxhinieri Gjeoteknike
Inxhinieri Gjeoteknike
Testim jo-destruktiv
Testim jo-destruktiv
Testim i perforcimit te shufrave
Testim i perforcimit te shufrave
Testim gjeoteknik
Testim gjeoteknik
Testim betoni
Testim betoni
Testim asfalti
Testim asfalti
Testim agregatesh
Testim agregatesh
Testim cimentoje
Testim cimentoje
Analiza endoskopike ne muratura te demtuara
Analiza endoskopike ne muratura te demtuara
Analiza mikroklimatike e muratures, matjen e lageshtires
Analiza mikroklimatike e muratures, matjen e lageshtires
Gjeoradare per testime murature te demtuar
Gjeoradare per testime murature te demtuar
Prova ultrasonike per kontrollin e rezistences se betonit
Prova ultrasonike per kontrollin e rezistences se betonit
Rivelim i hekurave te armimit
Rivelim i hekurave te armimit
Sherbimi per analisa magnetoskopike
Sherbimi per analisa magnetoskopike
Testet sonike dhe sklerometrike ne murature
Testet sonike dhe sklerometrike ne murature
Testime betoni per themelet dhe soletat
Testime betoni per themelet dhe soletat
Testime per traret dhe kollonat e betonit
Testime per traret dhe kollonat e betonit
Testime te muratures
Testime te muratures

Katalogu

Katalog SARP & LAB

Punë të kryera

SARP & LAB1494512205
SARP & LAB1494512213
SARP & LAB1494512220
SARP & LAB1494512228
SARP & LAB1494512316
SARP & LAB1494512336
SARP & LAB1494512395
SARP & LAB1494512404
SARP & LAB1494512430
SARP & LAB1494512440
SARP & LAB1494512514
SARP & LAB1494512522
Plepa, Durres
Plepa, Durres
SARP & LAB1646400013
SARP & LAB1646400192
SARP & LAB1646400215
SARP & LAB1646400231
SARP & LAB1646400252

Partnere

mapei sarpg ediltecsrl

Certifikime

ISO 9001: 2015

ISO 14001:2015

OHSAS 18001:2007

ISO/IEC 27001:2013

ISO 39001:2012

PAS 99:2012

Godina

Video