Secondary Adv

Alsper

 

Përshkrimi

Alsper Suntech Albania operon ne fushen e tendave te diellit dhe mushamave te kamionave,duke zene nje pjese te konsiderueshme te tregut. Pjese e rendesishme e sherbimit qe Alsper ofron,eshte shitja e lendes se pare,per arsye te cilesise se larte dhe cmimit konkurues. Sot ajo bashkepunon me kompani nder me prestigjiozet ne Shqiperi.

Suntech : Gjenerata e re e tendave te levizshme dhe sistemeve te tarracave.


Gama e gjere e Suntech per tendat e levishme dhe sistemet e tarracave jane te pershtatshme per t'u perdorur ne cfare do lloj moti,si per perdorim rezidencial gjithashtu edhe per t'u perdorur neper biznese. Edhe ne qofte se ju duhet nje tende e levizshme per kopeshtin tuaj ,oborrin ose veranden tuaj ajo per te cilen po kerkoni,ose nje sistem tende qe i nevojitet nje restauranti,bari apo cfaredolloj projekti biznesi ,Suntech ka nje model qe do mund t'ju pershtatet.

 

Ndertuar dhe dizenjuar vetem me materialet me kualitative ,sistemet e Suntech jane prodhuar per t'u pershtatur me cdo projekt dhe ofrojne nje qendrueshmeri ndaj eres deri ne 117km/ore ne menyre qe t'i pershatet edhe kushteve atmosferike me te keqija. Sistemet Suntech jane disponibel ne dimesione deri ne 13 metra dhe me nje projektim maksimal prej 11 metrash ne nje cope te vetme - duke garantuar mbulimin e nje zone prej 143 m2 vetem me nje te shtypur te butonit.

Ofrohet edhe bashkimi i sistemeve me njera tjertren duke bere te mundur bashkimin e njeres tende me tjeren duke e bere 100% kundra ujit ne cdo kohe.Përdorimi i teknologjisë evropiane përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë me sistemin e tendes me qëllim sigurimin e nje funksionimi të qetë dhe të shpejtë të shoqëruar me profilet e aluminit të cilesise së lartë, komponentët e çelikut, është arsyeja pse Suntech është në krye të industrisë sonë në mbarë botën.

 

Materiali PVC i cili eshte kundra zjarrit dhe 100% kundra ujit,eshte i disponueshem ne te gjitha ngjyrat si trasparente dhe jo transparente qe garantojne nje stabilitet maksimal dhe jane shume rezistente ndaj temperatures,lageshtise dhe pluhurit. Nuk zvogelohet ose varet,dhe veshja e siperme prej akriliku e ben
shume te lehte larjen e saj.

Çfarë ofron

Alsper Suntech Albania ofron nje larmishmeri produktesh dhe sherbimesh si instalimin e tendave me krahe,tendave me konstruksion metalik,gaxebo, tenda per kalceto, tenda per stadiume si dhe mushama per kamione. Alsper Suntech Albania ofron gjithashtu dhe shitje te lendeve te para. Cilesia e materialeve dhe korrektesia e sherbimit jane karakteristika qe e diferencojne ne treg.

Shërbime

Pergola alumini te palosshme
Pergola alumini te palosshme
Pergola me tende te motorrizuar dhe drita
Pergola me tende te motorrizuar dhe drita
Pergola me ndricim
Pergola me ndricim
Sistem xhamash me rreshqitje per mbyllje hapsirash
Sistem xhamash me rreshqitje per mbyllje hapsirash
Sistem xhamash te motorrizuar
Sistem xhamash te motorrizuar
Sisteme tarrace me hapje mbyllje motorrizuar
Sisteme tarrace me hapje mbyllje motorrizuar
Tenda me drita per lokale
Tenda me drita per lokale
Tenda me mbeshtetje per lokale bare restorante
Tenda me mbeshtetje per lokale bare restorante
Tenda me pult per lokale
Tenda me pult per lokale
Tenda pergola me ndricim
Tenda pergola me ndricim
Tenda te dyanshme
Tenda te dyanshme
Tenda te harkuara per lokale
Tenda te harkuara per lokale
Tenda te motorrizuara dyanesore
Tenda te motorrizuara dyanesore
Tenda te motorrizuara per restorante
Tenda te motorrizuara per restorante
Tenda te ndricuara
Tenda te ndricuara
Banera per lokale
Banera per lokale
Tenda dielli me thurje per bare
Tenda dielli me thurje per bare
Tenda dielli per lokale
Tenda dielli per lokale
Tenda kapotino per lokal
Tenda kapotino per lokal
Mbulim kamionash me mushama
Mbulim kamionash me mushama
Mushama kamioni e motorrizuar
Mushama kamioni e motorrizuar
Mushama kamioni me reklame
Mushama kamioni me reklame
Veshje me mushama per kamiona
Veshje me mushama per kamiona
Vetrata xhami gijotina te motorizuara
Vetrata xhami gijotina te motorizuara
Mushama per kamiona veteshkarkues prodhim shumice
Mushama per kamiona veteshkarkues prodhim shumice

Katalogu

Katalog Alsper
Katalog Alsper

Historiku

Alsper u shfaq per here te pare ne tregun Shqiptar ne vitin 2005. Ne saje te eksperiences me te mire te fituar ne Greqi,korrektesise dhe cilesise se produkteve dhe sherbimeve arriti sukses duke u bere nje nga kompanite kryesore ne tregetimin dhe montimin e tendave.

Punë të kryera

Tenda Vela ne Havana,Dhermi
Tenda Vela ne Havana,Dhermi
Tenda lokali tek Kampi i punetoreve, Sarande
Tenda lokali tek Kampi i punetoreve, Sarande
Tenda tek Kompleksi Fari
Tenda tek Kompleksi Fari
Tende dielli ne Budva
Tende dielli ne Budva
Tenda kamioni Glina
Tenda kamioni Glina
Tende dielli per restorante
Tende dielli per restorante
Tenda per ambjente sportive
Tenda per ambjente sportive
Vila DAM
Vila DAM
Tenda me krah
Tenda me krah
Tenda kamioni
Tenda kamioni
Tenda kamioni te personalizuara
Tenda kamioni te personalizuara
Tenda dielli me krah, Berat
Tenda dielli me krah, Berat
Havana Cuba
Havana Cuba
Gerveni Trasnport
Gerveni Trasnport
Sigal
Sigal
Shahini Ferramenta
Shahini Ferramenta
Meshkurti
Meshkurti
Mbulim karrocerie me mushama
Mbulim karrocerie me mushama
Cagatay
Cagatay
Dast
Dast
Deutsch Color
Deutsch Color
Pepsi
Pepsi
Renova
Renova
Padam
Padam
Pergola me drita
Pergola me drita
Pergola Hoteli, Hotel Ilio, Ksamil
Pergola Hoteli, Hotel Ilio, Ksamil
Pergola me drita, Tirane
Pergola me drita, Tirane
Pergola me hapje mbyllje komplet, 6 Vellezerit Osmani
Pergola me hapje mbyllje komplet, 6 Vellezerit Osmani
Pergola me led per lokal, Gjirokaster
Pergola me led per lokal, Gjirokaster
Pergola per bare, Bar Galeria Fier
Pergola per bare, Bar Galeria Fier
Pergola verande per vila, Long Hills
Pergola verande per vila, Long Hills
Tende druri, Dhermi
Tende druri, Dhermi
Tende pergola per verande, Buddha SPA, Privilege Hotel
Tende pergola per verande, Buddha SPA, Privilege Hotel
Tende vela, Mali i Dajtit
Tende vela, Mali i Dajtit
Bar Lamur
Bar Lamur
Bar N. 65 Tirane
Bar N. 65 Tirane
Durres Restorant Olivia
Durres Restorant Olivia
Galeria Fier
Galeria Fier
Hotel Privilege
Hotel Privilege
L.Gavani Vlore
L.Gavani Vlore
Tenda pergola Piazza Vlore
Tenda pergola Piazza Vlore
Tende per kafene ne tarrace, Vlore
Tende per kafene ne tarrace, Vlore
Tend Bioclimatike  Hotel Demi Sarande
Tend Bioclimatike Hotel Demi Sarande
Tend kamioni Pelikani Transport
Tend kamioni Pelikani Transport
Fabrika e ujit Qafe Mali
Fabrika e ujit Qafe Mali
Ladi 03 shpk
Ladi 03 shpk
Mushama kamioni per transport mallrash
Mushama kamioni per transport mallrash
Pergola Bioclimatic ne Hotel Demi, Sarande
Pergola Bioclimatic ne Hotel Demi, Sarande
Pergola dhe vetrate xhami per ambient lokali
Pergola dhe vetrate xhami per ambient lokali
Pergola e mbyllur dhe me palosje Axis, ambient biznesi
Pergola e mbyllur dhe me palosje Axis, ambient biznesi
Tenda ne lavazho
Tenda ne lavazho
Tende pergola me drita ne lokal
Tende pergola me drita ne lokal
Mbyllje ambienti me pergola
Mbyllje ambienti me pergola
Pergol per lokal me ndricim
Pergol per lokal me ndricim
Pergola Axis ne bregdet
Pergola Axis ne bregdet
Pergola me hark, sipas kerkeses se klientit
Pergola me hark, sipas kerkeses se klientit
Pergola me ndricim
Pergola me ndricim
Prodhim, montim pergola
Prodhim, montim pergola
Arte Boutique Hotel, Tirane
Arte Boutique Hotel, Tirane
Hotel Demi, Sarande
Hotel Demi, Sarande

Certifikime

Alsper_Certifikim_ Iso_9001

Partnere

DekaPepsiSioen CoatingMulliri i artealsper-partnere-1alsper-partnere-2alsper-partnere-3alsper-partnere-4alsper-partnere-5alsper-partnere-6alsper-partnere-7alsper-partnere-8alsper-partnere-2-9alsper-partnere-2-8alsper-partnere-2-7alsper-partnere-2-6alsper-partnere-2-5alsper-partnere-2-2alsper-partnere-2-1alsper-partnere-2-3

Video