Secondary Adv

Riviera Mermer

 

Përshkrimi

Riviera Mermer është themeluar në vitin 2002 në Tiranë, si një kompani që merret me përpunimin dhe importimin e mermerit me cilësi të lartë. Kompania ju ofron mermer dhe granit dhe kuarc, nga vendi dhe mbarë bota sipas kërkesave. Në 22 vite eksperiencë në tregun vendas Riviera Mermer ka arritur të fitojë besimin e klientëve të saj dhe të dominojë në treg me shumë punë të realizuara. Teknologjia e përpunimit është e viteve të fundit dhe bën të mundur që projektet tuaja të realizohen sipas të gjithave standarteve. Stafi i kualifikuar realizon punimet me korrektësi dhe në kohë, duke qënë gjithmonë në shërbim të klientit. 

Çfarë ofron

Kompania Riviera Mermer ofron një gamë të larmishme produktesh dhe shërbimesh, me produkte të importuara dhe vendi.

 

Riviera realizon:

• Shkallë për ambjente të përbashkëta;

• Shkallë për ambiente shtëpie;

• Pragje dhe veshje dyersh;

• Parvazë dhe veshje ballkon/ ambjente të jashtme;

• Veshje/shtrim për ashensorë;

• Syprina për banak bar/restorant;

• Syprina për kuzhinë, tualet/ tavolina për shtëpi ose lokal;

• Pllaka për shtrim ambjenti;

• Varre me mermer dhe granit;

• Vazo;

• Abazhurë;

• Kolona;

• Dekor dhe orendi;

• Mozaikë;

• Llustrim mermeri në objekt.

Shërbime

Shkalle mermeri
Shkalle mermeri
Veshje muri me mermer
Veshje muri me mermer
Veshje kollone me mermer
Veshje kollone me mermer
Veshje fasade me travertine
Veshje fasade me travertine
Veshje mermeri dhe shtrime mermeri
Veshje mermeri dhe shtrime mermeri
Veshje dekorative me mermer
Veshje dekorative me mermer
Veshje banjoje me mermer
Veshje banjoje me mermer
Veshje ashensori mermer Karara
Veshje ashensori mermer Karara
Tavolina mermeri me porosi
Tavolina mermeri me porosi
Tavolina prej mermeri
Tavolina prej mermeri
Shtrime koridori me mermer skiro
Shtrime koridori me mermer skiro
Shkalle me mermer Janine
Shkalle me mermer Janine
Suprina lavamani prej mermeri
Suprina lavamani prej mermeri
Suprine banje me kuarc te kuq
Suprine banje me kuarc te kuq
Bango banje mermer Skiro
Bango banje mermer Skiro
Banak guzhine mermeri Skiro 005
Banak guzhine mermeri Skiro 005
Bango kuzhine mermer Rosa Verona
Bango kuzhine mermer Rosa Verona
Lavaman mermeri
Lavaman mermeri
Kollona me mermer te bardhe
Kollona me mermer te bardhe
Kollone mermeri dekor
Kollone mermeri dekor
Ndricues mermer onix
Ndricues mermer onix
Koridor me dekor mermeri
Koridor me dekor mermeri
Oxhak me veshje mermeri dekorativ
Oxhak me veshje mermeri dekorativ
Punime mermeri per oxhak
Punime mermeri per oxhak
Varre mermeri
Varre mermeri
Varre graniti me porosi
Varre graniti me porosi
Varre familjare me mermer
Varre familjare me mermer
Paisje per freskimin e llustres se mermerit
Paisje per freskimin e llustres se mermerit
Makineri per Llustrim mermeri
Makineri per Llustrim mermeri
Pastrim mermeri, llustrim mermeri
Pastrim mermeri, llustrim mermeri

Punë të kryera
Riviera Mermer1494930203
Riviera Mermer1494930217
Riviera Mermer1494930309
Riviera Mermer1494930329
Riviera Mermer1494930339
Riviera Mermer1494930348
Riviera Mermer1494930364
Riviera Mermer1494930373
Riviera Mermer1494930387
Riviera Mermer1494930396
Banak mermeri per kuzhine, ngjyre e zeze
Banak mermeri per kuzhine, ngjyre e zeze
Bango mermeri per kuzhine moderne
Bango mermeri per kuzhine moderne
Lavaman me mermer per bare
Lavaman me mermer per bare
Oxhak mermeri
Oxhak mermeri
Varre dhe rrethim mermeri
Varre dhe rrethim mermeri
Varre mermeri i personalizuar
Varre mermeri i personalizuar
Varre mermeri sipas kerkeses
Varre mermeri sipas kerkeses
Veshje mermeri per oxhak
Veshje mermeri per oxhak
Varre mermeri i bardh
Varre mermeri i bardh
Varr mermeri
Varr mermeri
Varre mermeri i thjeshte
Varre mermeri i thjeshte
Montim varresh
Montim varresh
Punim varri
Punim varri
Varre mermeri me foto ne pllake
Varre mermeri me foto ne pllake
Punime varresh
Punime varresh
Riviera Mermer1639128164
Riviera Mermer1639128178
Riviera Mermer1639128190
Riviera Mermer1639128200