Secondary Adv

Shaga Parket

 

Përshkrimi

Kompania Shaga Parket, e specializuar në furnizimin dhe instalimin e parketeve si të brëndshëm dhe të jashtëm. Shaga Parket prej vitesh është angazhuar të jetë lider në dyshemetë komerciale. Gjatë qëndrimit tone prej 20 vitesh në tregun shqipëtar, ne kemi (realizuar) disa projekte prestigjoze si "Ring Center", dyqanet me ne ze te TEG, Projektet e Bankave te suksesshme ne Shqiperi, etj. Kompania Shaga Parket është themeluar në vitin 1998. dhe që nga ajo ditë niveli dhe potenciali i kompanisë ka qenë gjithmonë në rritje të vazhdueshme. Kjo rritje është përshpejtuar nga bashkëpunetoret tane të besueshëm në ndjekjen e koncepteve tona.

 

Duke u bazuar mbi statistikat dhe klientët, Shaga Parket renditet e para në cilësinë dhe shërbimet që u ofrohen klientëve. Projektet e Shaga Parket janë ekzekutuar me sukses dhe pas realizimeve, suksesi i vazhdueshëm qëndron te ekipi. Ekipi i Shaga Parket është i trajnuar dhe me përvojë, stafi i montuesëve përkushtohet në instalimin e parketeve, si dhe në mbështetjen teknike ndaj klientëve tanë, për të përfunduar punët me kënaqësinë më të madhe pranë ambjenteve të tyre.

Çfarë ofron

Shaga Parket ofron:


- Produkte 100% ekologjike dhe te certifikuara nga FSC
- Parket laminat
- Parket druri
- Parket inxhinjerik
- Shkalle te brendshme

Dyer te brendshme dhe te jashtme:

A- Dere me veshje laminat ,strukture druri, me mentesha te jashtme me rregjistrim ,kase druri,fashature druri(dru halor) ,e veshur me karte speciale pvc. Mundesi zgjedhje 6 ngjyra. Permasat 215x(60-95)x(16-40)cm

B- Dere me lyerje speciale mdf ,me mentesha te jashtme dhe mundesi prodhimi me mentesha te fshehta ,struktura druri ,kase dhe fashature mdf e perzjer me dru. Mundesi zgjedhje me kase te drejte. Mundesi zgjedhje dekorit. Permasat 2.45cm lartesia ekstra. 215x(60-95)x16cm.

C- Dere skorevel me lyerje me pemasat sipas deshires dhe ngjyre sipas deshires.

D- Dyer te jashtme rreshqitese me mekanizem dhe dyer te brendshme me rreshqitje me mekanizem te fshehte,strukture druri dhe modele te ndryshme.

E- Dyer me veshje pvc normale ,strukture druri ,kase dhe fashature mdf  e veshur me laminat ,ngjyra te ndryshme dhe modele te ndryshme,215x(60-95)x16cm.

Shërbime

Parkete druri masiv
Parkete druri masiv
Parkete laminat AC5
Parkete laminat AC5
Parkete laminat AC 4
Parkete laminat AC 4
Parkete druri inxhinerik
Parkete druri inxhinerik
Parket mozaik
Parket mozaik
Parket per ambjente tregtare
Parket per ambjente tregtare
Parket per dhoma gjumi
Parket per dhoma gjumi
Montim parketi
Montim parketi
Lyerje me vaj dhe llak te parketit
Lyerje me vaj dhe llak te parketit
Parkete druri me punim artizanal
Parkete druri me punim artizanal
Parkete kundra gervishtjeve dhe rezistent ndaj ujit dhe zhurmave
Parkete kundra gervishtjeve dhe rezistent ndaj ujit dhe zhurmave
Parkete laminat me veshje antibakteriale
Parkete laminat me veshje antibakteriale
Parkete me ngjyra dhe dizenjo te ndryshme
Parkete me ngjyra dhe dizenjo te ndryshme
Parkete moderne te kohes
Parkete moderne te kohes
Parket per pishina
Parket per pishina
Plintuesa per parket druri
Plintuesa per parket druri
Plintuesa per parket laminat
Plintuesa per parket laminat
Dyer te brendshme sipas porosise
Dyer te brendshme sipas porosise
Dyer te blinduara sipas kerkeses
Dyer te blinduara sipas kerkeses
Parket Ekologjik
Parket Ekologjik
Parket i erret
Parket i erret
Shkalle te brendshme
Shkalle te brendshme
Parket tavar iroko
Parket tavar iroko
Parket per zyra
Parket per zyra
Parket per ambient te jashtem
Parket per ambient te jashtem
Parket mozaik i celur
Parket mozaik i celur
Parket me fortesi maksimale
Parket me fortesi maksimale
Parket laminat gri
Parket laminat gri
Parket laminat AC6 A+
Parket laminat AC6 A+
Parket kundra ujit
Parket kundra ujit

Punë të kryera

Shaga Parket1495182715
Shaga Parket1495182742
Shaga Parket1495182750
Shaga Parket1495182764
Shaga Parket1495182774
Shaga Parket1495182787
Shaga Parket1495182795
Shaga Parket1495182804
Shaga Parket1495182813
Shaga Parket1495182822
Shaga Parket1495182832
Shaga Parket1495182842
Dyer te brendshme me porosi ne apartament
Dyer te brendshme me porosi ne apartament
Fushe basketbolli, shtrim me parket
Fushe basketbolli, shtrim me parket
Fushe sportive e shtruar me parket
Fushe sportive e shtruar me parket
Parket ne fushe sportive
Parket ne fushe sportive
Shtrim total i palestres me parket cilesi maksimale, rezistent ndaj gervishtjes dhe ujit
Shtrim total i palestres me parket cilesi maksimale, rezistent ndaj gervishtjes dhe ujit
Veshje me parket druri ne ambient te jashtem lokali
Veshje me parket druri ne ambient te jashtem lokali

Certifikime

Certifikate BS PAS 99 2012

Certifikate EN ISO 3834-2005

Certifikate EN ISO 20000-1 2011

Certifikate ISO 9001 2015

Certifikate ISO 28001-2007-English

Certifikate ISO 28001-2007-Shqip

Certifikate UNI EN ISO 14001 2015

Certifikate cilesie (Summit new york)

Certifikate Origjine

Certifikate rregjistrim marke

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shaga Parket (@shagaparket)