Secondary Adv

Flex Austria

 

Përshkrimi

Flexaustria është një ndër kompanitë bashkëkohore me një experiencë mbi 10 vjeçare në fushën e dyshekëve, dhomave të gjumit dhe aksesorëve të saj. Certifikata ISO 9001 : 2000 është dëshmia. Dyshekët, dhomat e gjumit, jastëkët dhe çdo aksesorë tjetër, dallon kur ofrohet nga Flexaustria. Gama e aksesorëve që vjen nga Austria është ekskluziviteti ynë, jo vetëm për cilësinë, por edhe per bukurinë që ofron!

Çfarë ofron

 

 

Përsa i përket dyshekëve, principi ynë është të ofrojmë:
•    Dyshek Latex 100% natyrorë, antialergjikë dhe antibakterialë.
•    Dyshek shauma dhe memory.


Puna me kompani të mëdha austriake si “Sembella”, i ka dhënë shumë prioritet kompanisë sonë, sepse të gjithë dysheket janë me kellëf të heqshëm dhe që mund të lahen në lavatrice, kanë zona të diferencuara të kolonës vertebrale e për më tepër të gjithë janë antialergjikë dhe antibakterialë.

Për më tepër dysheket kanë sistemin e transpirimit të ajrit. Përsa i përket jastekëve, janë eksperimentuar nga kombinimi i dy teknologjive nga shauma viskoze dhe elastike si dhe nga shtresa me teknoxhel. Këllëfi i jastëkevë është antialergjik. Endja është në dopjo shtresë, i cili mund të hiqet dhe të lahet në lavatrice. Te ne gjithashtu, është i disponueshëm dhe jasteku me xhel, i cili është i mirë studiuar për mbështetjen optimale të qafës dhe kokës.


Nderkohë, për dhomat e gjumit, kemi një gamë shumë të gjërë e cila përmban dhoma gjumi:
•    klasike
•    moderne
•    e personalizuar.

Kur duam të zhytemi në një ambient të ngrohtë dhe mikpritës, zgjedhim dhomat klasike, të cilat janë ambienti i duhur për atë që deshiron të mobilojë me stil, elegancë dhe cilësi. Nëse jeni persona që pëlqeni risinë, kreativitetin dhe prakticitetin është koha për të menduar për një dhomë gjumi moderne. Sot është e mundur per të vendosur për gjithcka, që nga permasat e deri te detajet. Përsa i përket dhomës së gjumit të personalizuar, të gjithë e dimë se 1/3 e jetës tonë kalon duke fjetur, e për këtë arsye kemi nevojë për një ambjent të qetë, të harmonishëm dhe mbi të gjitha shplodhës.


Kjo dhomë të jep mundesinë e shplodhjes, studimit ose meditimit. Nuk mund të lemë pa përmendur kurrësesi aksesorët e dhomës së gjumit, të cilat mundësohen nga kompania e mirënjohur italiane si “Cassa Anversa”:

- Mbulesa krevati
- Jastekë dekorativë
- Carcafë
- Batanije
- Jorganë  

 

Për më tepër kanë përberje pambuku, sateni etj. Në qendër të vëmëndjes ne kemi edhe fëmijet. Dhoma e tyre duhet te jetë një perrallë e vërtete dhe këtë ne e mundeësojmë me ndihmën e aksesorëve “Taffeta”. Për më shumë duam t’ju japim mundesinë për të na vizituar dhe për t’u suprizuar.

Shërbime

Dysheke dopjo per krevat
Dysheke dopjo per krevat
Krevate trecereksh
Krevate trecereksh
Krevate dopio
Krevate dopio
Dhoma matrimoniale te personalizuara
Dhoma matrimoniale te personalizuara
Dhoma gjumi per cifte
Dhoma gjumi per cifte
Dysheke tek
Dysheke tek
Dysheke pa susta
Dysheke pa susta
Dyshek dopio dhe tek me susta
Dyshek dopio dhe tek me susta
Trina me kontenitor
Trina me kontenitor
Mbulesa krevati
Mbulesa krevati
Jasteke dekorative per divane
Jasteke dekorative per divane
Carcafe per krevate femijesh
Carcafe per krevate femijesh
Carcafe dopio per krevate
Carcafe dopio per krevate
Krevate marinare per dhoma femijesh
Krevate marinare per dhoma femijesh
Batanije per krevat
Batanije per krevat
Aksesore per dhoma femijesh
Aksesore per dhoma femijesh
Komplet dhome gjumi per femije
Komplet dhome gjumi per femije
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi te kompletuara per cifte
Dhoma gjumi te kompletuara per cifte
Shtresa Memory per dysheke, Toppers
Shtresa Memory per dysheke, Toppers
Dhoma gjumi moderne
Dhoma gjumi moderne
Jasteke Latex dhe Memory Gel
Jasteke Latex dhe Memory Gel
Krevate dhe dysheke per hotele
Krevate dhe dysheke per hotele
Dysheke cilesore me teknologji Pocket Spring
Dysheke cilesore me teknologji Pocket Spring
Jorgane tek dhe dopio me dizenjo
Jorgane tek dhe dopio me dizenjo
Pelhura dhe shtresa pambuku per krevate
Pelhura dhe shtresa pambuku per krevate

Certifikime

Certifikate BS PAS 99 2012

Certifikate EN ISO 3834-2005

Certifikate EN ISO 20000-1 2011

Certifikate ISO 9001 2015

Certifikate ISO 28001-2007-English

Certifikate ISO 28001-2007-Shqip

Certifikate UNI EN ISO 14001 2015

Certifikate cilesie (Summit new york)

Certifikate Origjine

Certifikate rregjistrim marke

Video