Secondary Adv

HL Albania

 

Përshkrimi

HL Albania është një kompani lider në Austri dhe Gjermani duke na ofruar shërbime dhe produkte hidraulike. Me eksperiencën e gjatë dhe rritjen e kërkesave në treg, bëri të mundur që produktet dhe shërbimet e kësaj kompanie të përhapeshin në gjithë EUROPEN mbarë e më gjërë duke mbërritur dhe në Shqipëri në 2010-tën me përfaqësinë nga z.ROLAND ALIAJ. Gama e gjerë e produkteve, u jep mundësi klientëve të gjejnë atë që kërkojnë me cilësinë dhe koston e duhur. Garancia që ne ofrojmë është gjithmonë e kënaqshme dhe në interes të klientit tonë, sepse ne dijmë si të fitojmë besimin tuaj.

Çfarë ofron

Risi e produkteve, cilësia, besueshmëria si dhe cdo përpjekje për të përmbushur kërkesat e klientit janë qëllimet kryesore të HL duke ja pasuar këto qëllime dhe përfaqësuesit për tregun shqiptar. Kompania HL ofron: Pileta, Sifona, Kondravalvula, Ajruese, Aksesorë të ndyshëm hidraulikë.

 

Avantazhet

Produktet e HL ofrojnë: 

•    Parandalimin e aromave të këqija në ambjentet e shtëpisë,

•    Minimizimin e zërit

•    Parandalimin nga përmbytjet

•    Parandalimin nga rrjedhja
•    Lakueshmëri

•    Parandalimin e lagështirës

•    Kursim hapësire

•    Piletat HL janë me inox V2A dhe V4A

Shërbime

Pilete inoxi
Pilete inoxi
Pilete me rezine
Pilete me rezine
Sifon per lavapjate  me dy gropa
Sifon per lavapjate me dy gropa
Kundravalvula kunder zvarranikeve
Kundravalvula kunder zvarranikeve
Ajrues
Ajrues
Sifon per lavatrice
Sifon per lavatrice
Sifon per kondicioner
Sifon per kondicioner
Pilete tarrace
Pilete tarrace
Pilete tualeti
Pilete tualeti
Pilete lineare
Pilete lineare
Pilete e rrumbullaket
Pilete e rrumbullaket
Pilete dushi
Pilete dushi
Ajrues i padukshem
Ajrues i padukshem
Sifon per lavaman
Sifon per lavaman
Pileta gize
Pileta gize
Pilete tarrace
Pilete tarrace
Pileta tarrace dhe verande
Pileta tarrace dhe verande
Pileta verande
Pileta verande
Pilete katrore inoksi
Pilete katrore inoksi
Pilete wc
Pilete wc

Katalogu

Katalog HL Albania
Katalog HL Albania
Katalog HL Albania
Katalog HL Albania

Historiku

Në 1950, 2 të rinj ambiciozë Leopold Hutterer & Victor Lecner testuan idetë e tyre me qëllim për të ndërtuar një kompani të fuqishme në treg. Kualifikimet e tyre teknike i lejuan ata të ndërtonin një ndërmarje që ishte në gjendje të plotësonte të gjitha kërkesat për tregun e gjerë në fushën e instalimeve, shërbimeve si dhe produkteve hidraulike. Gjatë viteve u pa që dega e hidraulikes kishte tendencën të përdorte më shumë materialin e plastikes në vend të plumbit. Ky ndryshim u realizua në kohë rekord dhe brenda disa viteve u ndërpre prodhimi nga plumb në plastike. Kjo zgjedhje ishte paksa e veshtirë por ishte e suksesshme. Sot jo vetëm tregu austriak po përdor produkte hidraulike plastike, por më shumë se gjysma e mallrave po eksportohen nga pak në cdo vend. Partneri Leopold Hutterer vdiq ne 1992.Trashëgimtarja ishte vajza e tij znj.Christiana Schutz-Hutterer ku menaxhoi biznesin së bashku me Victor Lechner gjer në vdekjen e tij ne 1998. Që atëherë znj.Christiana Schutz-Hutterer ka udhëhequr kompaninë vetë të mbështetur nga një ekip me përvojë teknike të shkëlqyer. Zhvillimi i vazhdueshëm i produkteve të reja & kontakti në mënyrë intensive me tregtarë me shumicë dhe tregtarët e ujit, bëri të mundur krijimin e një reputacioni të shkelqyer tek të gjithë si edhe jashtë Europës. Sot punohet me teknologji shumë moderne dhe shumë konkurruese. Në vitin 1990 u themelua zyra e parë e informacionit në vendet e europës lindore, në Budapest dhe me shpejtësi u përhap kudo.

Punë të kryera

Plazza Hotel Tirana
Plazza Hotel Tirana
Kontakt shpk
Kontakt shpk
Kompleksi KIKA
Kompleksi KIKA
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center
Hotel Rogner
Hotel Rogner
Rolling Hills
Rolling Hills
Yacht Hotel, Vlore
Yacht Hotel, Vlore
Foleja e Gjelber  FB-ART
Foleja e Gjelber FB-ART
EQUOS Resort Albania
EQUOS Resort Albania
Sunset Residence Vlore
Sunset Residence Vlore
Iliria Hotel, Durres
Iliria Hotel, Durres
LION PARK RESIDENCE
LION PARK RESIDENCE

Certifikime

Video

Video