Secondary Adv

Porte Blindate BMV

 

Përshkrimi

Porte Blindate BMV, tashmë me një eksperiencë të gjatë në tregun vendas, ofron porta të blinduar nga më cilësoret. Ajo operon në tregun vendas dhe atë të huaj. Prodhimet e kompanisë janë të certifikuara sipas standartit ISO 9001 – 2000 të Komunitetit Europian. Stafi teknik dhe specialistët tanë i kanë dhënë hapësirë krijimtarisë, shumëllojshmërisë dhe sigurisë së portës.

 

Garancia është një nga pikat e forta të Porte Blindate BMV. Kushtet e garancisë që ofron kompania janë të pakrahasueshme me çdo ofrues tjetër në Shqipëri. Kjo është zgjedhja e  Porte Blindate BMV për të qenë me pranë klienteve dhe nevojave të tyre gjatë gjithë kohës dhe jo vetëm në momentin e shitjes. Siguria që zotëron Porte Blindate BMV në produktet që ofron, garantohet jo vetëm nga përgatitja e stafit, teknologjia e prodhimit por edhe nga çertifikimet e marra. “Cilësia jonë, siguri për shtëpinë tuaj”.

Çfarë ofron

Kompania Porte Blindate BMV ofron në tregun vendas një gamë të gjërë porduktesh duke përmbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klientët. Tek BMW Porte Blindate do të gjeni dyer të blinduara nga më cilësoret në tregun vendas.


•    Dyer te blinduara me nje kanate
•    Dyer te blinduara me dy kanate
•    Dyer të blinduara me rimeso
•    Dyer te blinduara per shtepi
•    Dyer te blinduara kunder zjarrit


Veshja e dyerve: Shumëllojshmëri dizejnosh dhe ngjyrash. Materiali i përdorur është MDF, material special i rimesuar, i plastifikuar si dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Karakteristikat e dyerve të blinduara: Të gjitha prodhimet e Porte Blindate BMV vijnë në sigurinë dhe kualitetin sipas standartit ISO 9001 -2000. Montimi i kasës së portës bëhet me 8 përforëcusese në mur, përvec 20 pikave të mbylljes në të dyja krahët. Fisheku i bravës është i standarit europian i mbrojtur me cilindët, hapës i kufizuar, sy magjik me shikueshmëri 180 gradë. Portat kanë mbyllje fundore me gominë mbrojtëse nga pluhurat. Portat kanë konstruksion të qëndrueshëm, prodhohen me llamarinë të zinkuar dhe me spesorë nga 0.8 – 1.5 mm. Kasa e portave dhe kontrakasa prodhohet me llamarinë të zinkuar me spesor 1.5mm. Bravat janë të standarteve europiane dhe të sigurisë më të lartë.

Shërbime

Dyer druri te blinduara
Dyer druri te blinduara
Dyer kryesore per vila
Dyer kryesore per vila
Dyer kryesore te blinduara
Dyer kryesore te blinduara
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer sigurie
Dyer sigurie
Dyer te blinduara Italiane
Dyer te blinduara Italiane
Dyer te blinduara me porosi
Dyer te blinduara me porosi
Dyer te blinduara me shumice
Dyer te blinduara me shumice
Dyer te blinduara me xham
Dyer te blinduara me xham
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara ne shitje
Dyer te blinduara ne shitje
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te jashtme per pallate
Dyer te jashtme per pallate
Dyer te jashtme sigurie
Dyer te jashtme sigurie
Fabrike dyersh te blinduara
Fabrike dyersh te blinduara
Fabrike dyersh te jashtme
Fabrike dyersh te jashtme
Montim dyersh te jashtme
Montim dyersh te jashtme
Porta te blinduara
Porta te blinduara
Porta te jashtme te blinduara
Porta te jashtme te blinduara
Prodhim dyersh te blinduara
Prodhim dyersh te blinduara
Dyer ballkoni te blinduara
Dyer ballkoni te blinduara
Dyer blindate te bardha
Dyer blindate te bardha
Dyer te blinduara imitim druri
Dyer te blinduara imitim druri
Dyer te blinduara me hapje nga telefoni
Dyer te blinduara me hapje nga telefoni
Dyer te blinduara moderne per hyrje
Dyer te blinduara moderne per hyrje
Prodhim dyer te blinduara sigurie
Prodhim dyer te blinduara sigurie
Dyer te blinduara me pult
Dyer te blinduara me pult
Dyer te blinduara me kod
Dyer te blinduara me kod
Dyer te blinduara me dy brava
Dyer te blinduara me dy brava
Dyer me xham te blinduar
Dyer me xham te blinduar

Historiku

Porte Blindate BMV ka filluar aktivitetin në fillim të viteve 1990, me prodhimin dhe tregtimin e dyerve të blinduara. Kompania Porte Blindate BMV futi produkte në treg me seriozitet dhe cilësi. Duke parë zhvillimin e sektorit të ndërtimit dhe kërkesat e tregut, kompania shumë shpejt adoptoi produktet që nevojiten më shumë, në mënyrë që të garantohej siguria maksimale. Kështu që me kalimin e viteve, Porte Blindate BMV fillloi prodhimin e dyerve te blinduara dhe këto prodhime realizohen në mënyrë mjaft cilësore falë linjave moderne. Misioni kryersor për Porte Blindate BMV është që çdo konsumato të mbetet i kënaqur me produktet e saj.

Punë të kryera

MARISA shpk1592227133
MARISA shpk1592227133
MARISA shpk1592227143
MARISA shpk1592227143
MARISA shpk1592227156
MARISA shpk1592227156
MARISA shpk1592227167
MARISA shpk1592227167
MARISA shpk1592227180
MARISA shpk1592227180
MARISA shpk1592227190
MARISA shpk1592227190
MARISA shpk1592227200
MARISA shpk1592227200
MARISA shpk1592227214
MARISA shpk1592227214
MARISA shpk1592227223
MARISA shpk1592227223
MARISA shpk1592227234
MARISA shpk1592227234
MARISA shpk1592227249
MARISA shpk1592227249
MARISA shpk1592227259
MARISA shpk1592227259
MARISA shpk1614181234
MARISA shpk1614181234
MARISA shpk1614181337
MARISA shpk1614181337
MARISA shpk1614181348
MARISA shpk1614181348
MARISA shpk1614181360
MARISA shpk1614181360
MARISA shpk1614181370
MARISA shpk1614181370
Dere e blinduar italiane me hapje me kod
Dere e blinduar italiane me hapje me kod
Dere e blinduar me dekore inoksi dhe xhami
Dere e blinduar me dekore inoksi dhe xhami
Dere e blinduar me dy kanata me kod
Dere e blinduar me dy kanata me kod
Dere e blinduar me hapje me kod sigurie
Dere e blinduar me hapje me kod sigurie
Dere e blinduar rezistente ndaj agjenteve atmosferike
Dere e blinduar rezistente ndaj agjenteve atmosferike
Dere kryesore blindato ne apartament ne Durres
Dere kryesore blindato ne apartament ne Durres
Dere kryesore e blinduar prodhuar sipas kerkeses se klientit
Dere kryesore e blinduar prodhuar sipas kerkeses se klientit
Montim dere te blinduar ne apartament imitacion druri
Montim dere te blinduar ne apartament imitacion druri
Montim dere te blinduar ne vile private, Tirane
Montim dere te blinduar ne vile private, Tirane
Dere e blinduar e personalizuar siper kerkeses
Dere e blinduar e personalizuar siper kerkeses
Dere e blinduar me disa hapje ne apartament
Dere e blinduar me disa hapje ne apartament
Dere e blinduar me nje kanate
Dere e blinduar me nje kanate
Dere e blinduar shtepie me porosi
Dere e blinduar shtepie me porosi
Dere e blinduar, dekor sipas kerkeses
Dere e blinduar, dekor sipas kerkeses
Dere e jashtme apartamenti, Durres
Dere e jashtme apartamenti, Durres
Dere e jashtme vile e blinduar
Dere e jashtme vile e blinduar
Dere e jashtme vile, e blinduar, me dekor xhami
Dere e jashtme vile, e blinduar, me dekor xhami
Dere me xham te blinduar, Biznes
Dere me xham te blinduar, Biznes
Porte e blinduar, imitim druri
Porte e blinduar, imitim druri
Dere e blinduar apartamenti
Dere e blinduar apartamenti
Dere e blinduar ne hyrje kryesore pallati
Dere e blinduar ne hyrje kryesore pallati
Dere e blinduar, Apartament
Dere e blinduar, Apartament
Dere e jashtme ne apartament, Punim me porosi
Dere e jashtme ne apartament, Punim me porosi
Dere e sigurise se lart me kod, Hyrje apartamenti
Dere e sigurise se lart me kod, Hyrje apartamenti
Porosi klienti, dere me panele me ngjyre
Porosi klienti, dere me panele me ngjyre
Porosi klienti, dere vile e blinduar
Porosi klienti, dere vile e blinduar
Punim dere e blinduar me panele imitim druri
Punim dere e blinduar me panele imitim druri
Punim me porosi dere vile
Punim me porosi dere vile