Secondary Adv

Loca & Dinarsu

 

Përshkrimi

LOCA Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin i një prej kompanive më prestigjioze në prodhimin e tendave automatike me motorr. Misioni ynë është të ofrojmë shërbim me cilësi të lartë për të siguruar kënaqësinë e vazhdueshme tek klientët.

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë.

Çfarë ofron

LOCA Albania ofron tenda automatike me ndricim për Bar, Restorant, Vila dhe Tarraca. Hartimi, projektimi dhe instalimi ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale. Ne u ofrojmë gjithë klientëve tanë mundësinë për të zgjedhur produktin direkt nga fabrika. Operojmë në treg duke ofruar kosto të ulët për klientet dhe realizimin në kohë të produkteve. Loca është një nga kompanitë kryesore që operon me sistemin Pergola Solution.

Dinarsu Albania tregton me shumicë dhe pakicë tapete, mokete , bar artificial , dyshekë dhe materiale pvc për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojrash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi, cilësi të lartë dhe garanci profesionale. Operojmë në treg me një shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash duke ofruar kosto të ulët për klientët dhe cilësi të lartë të produkteve. Dinarsu duke qenë  një nga kompanitë lider në industrinë e tekstileve operojmë në treg me cilësi të lartë, shumëllojshmëri dhe cmim konkurrues

Marka jonë LOCA përdoret gjerësisht në hotele, restorante, kafene, bare, zyra arkitekturore etj. ka adoptuar parimin e të qenit një partner projekti afatgjatë i organizatave. Ajo ka provuar dhe pranuar cilësinë e saj në të gjitha krahinat e Shqipërisë dhe në mbarë botën nëpërmjet rrjetit të saj të gjerë të shitjeve vendase dhe ndërkombëtare dhe furnizuesit e prodhuesve të mobiljeve. Me strukturën tonë, e cila simbolizon pikën fillestare të inovacionit, ne luftojmë me entuziazem më të madh për ju çdo ditë. Ne jemi të kënaqur dhe krenarë t'ju shërbejmë juve, klientëve tanë të çmuar, me produktet tona cilësore me ekipin tonë të kualifikuar në showroom-in tonë gjithsej 780 m².

Shërbime

Tenda dielli automatike me motorr
Tenda dielli automatike me motorr
Tenda pergola me ndricim
Tenda pergola me ndricim
Tenda me ndricues per lokale
Tenda me ndricues per lokale
Tenda me motorr per hapje-mbyllje
Tenda me motorr per hapje-mbyllje
Tenda automatike per lokale te hapura
Tenda automatike per lokale te hapura
Tenda automatike vertikale
Tenda automatike vertikale
Tenda dielli per ambjente te medha
Tenda dielli per ambjente te medha
Tenda me hapje automatike
Tenda me hapje automatike
Tenda me ndricim per lokale, bare
Tenda me ndricim per lokale, bare
Tenda me ndricim per veranda, shtepi
Tenda me ndricim per veranda, shtepi
Tenda dielli automatike me ndricim
Tenda dielli automatike me ndricim
Tenda automatike per shtepi
Tenda automatike per shtepi
Tenda me ndricim per vila
Tenda me ndricim per vila
Tenda automatike me motorr per restorante
Tenda automatike me motorr per restorante
Vetrata me sistem palosjeje
Vetrata me sistem palosjeje
Mokete per hotele
Mokete per hotele
Mokete per kende lojrash
Mokete per kende lojrash
Tapete PVC Plastike
Tapete PVC Plastike
Tapete, Mokete per zyra
Tapete, Mokete per zyra
Tapete per shtepi
Tapete per shtepi
Shitje tapetesh
Shitje tapetesh
Tapete per sallon
Tapete per sallon
Tapete per dhoma femijesh
Tapete per dhoma femijesh
Dyqan tapetesh Dinarsu
Dyqan tapetesh Dinarsu
Tapete me figura
Tapete me figura
Tapete dhe rrugica per korridor
Tapete dhe rrugica per korridor
Mokete per dhoma gjumi
Mokete per dhoma gjumi
Mbulesa tavoline
Mbulesa tavoline
Batanije per krevat
Batanije per krevat
Dysheke Dinarsu
Dysheke Dinarsu
Mokete me cilesi dhe ngjyra te ndryshme
Mokete me cilesi dhe ngjyra te ndryshme
Pataqe me modele dhe forma te ndryshme
Pataqe me modele dhe forma te ndryshme
Sixhade
Sixhade
Tapete lekure origjinale
Tapete lekure origjinale
Tapete mendafshi
Tapete mendafshi
Arredime zyrash
Arredime zyrash
Karrige per lokal dhe restorant
Karrige per lokal dhe restorant
Karrige per sallone estetike
Karrige per sallone estetike
Kende per ambiente te jashtme
Kende per ambiente te jashtme
Lekundese per verande dhe ballkon
Lekundese per verande dhe ballkon
Mokete per fusha sportive
Mokete per fusha sportive
Sete karrige dhe divane per ambient te jashtem
Sete karrige dhe divane per ambient te jashtem
Sistem xhamash per ambiente komerciale
Sistem xhamash per ambiente komerciale
Tavolina mesi per sallone
Tavolina mesi per sallone
Tavolina ngrenie
Tavolina ngrenie

Punë të kryera

Loca & Dinarsu1496670020
Bistro Pizzeria
Bistro Pizzeria
Ciao Bar
Ciao Bar
Concord Center
Concord Center
De Jure Coffee
De Jure Coffee
Gold CroWn
Gold CroWn
Lord's
Lord's
Prrenjas, Elbasan, Albania
Prrenjas, Elbasan, Albania
Select Hill Resort
Select Hill Resort
Bang Bang
Bang Bang
Bar Pallatet Delijorgji
Bar Pallatet Delijorgji
Bar Premium Lounge
Bar Premium Lounge
Bar Shkolla 7 Marsi
Bar Shkolla 7 Marsi
Cafe De Paris
Cafe De Paris
Campue Bar
Campue Bar
Da Capo Lounge
Da Capo Lounge
Darios Bar
Darios Bar
Day Of Lounge Bar
Day Of Lounge Bar
Deja Vu Bar
Deja Vu Bar
Dorado Coffe Bar
Dorado Coffe Bar
Galaxy Bar
Galaxy Bar
Gigos Bar
Gigos Bar
Gloria
Gloria
Hotel Select Hill
Hotel Select Hill
La Casa Bar
La Casa Bar
Le Cemelle Del Mare
Le Cemelle Del Mare
Lloto bar
Lloto bar
Markata e peshkut
Markata e peshkut
Narcos Shisha Lounge
Narcos Shisha Lounge
ONX
ONX
Oslo Bar
Oslo Bar
Panorama1
Panorama1
Pazari Ri
Pazari Ri
Pizza House
Pizza House
Stacioni Vjeter Bar
Stacioni Vjeter Bar
Summer Depo
Summer Depo
Viro Lounge Bar
Viro Lounge Bar
Zone Noa
Zone Noa
Hotel Poda, Ksamil
Hotel Poda, Ksamil
Pergola, Bar Viro
Pergola, Bar Viro
Pergola, Da Vinci caffe, Vlore
Pergola, Da Vinci caffe, Vlore
Pergola, Lule Bore bistro
Pergola, Lule Bore bistro
Pergola, Stockholm coffee
Pergola, Stockholm coffee
Tende verande, Unik Hotel
Tende verande, Unik Hotel
Zona Bar
Zona Bar
The Mess concept
The Mess concept
Palase, Vlore
Palase, Vlore
Oberon bar
Oberon bar
I Tierra Colombia
I Tierra Colombia
Flavio Lounge
Flavio Lounge
Big Scoop, Kompeksi Deliorgji
Big Scoop, Kompeksi Deliorgji
Bar-Piceri Deja vu
Bar-Piceri Deja vu
Hotel Nivana
Hotel Nivana
Ksamil
Ksamil
Rrethim lokali, Oberon Bar
Rrethim lokali, Oberon Bar
Skylight ne Kosve
Skylight ne Kosve
Tend pergola, Restorant ne Tirane
Tend pergola, Restorant ne Tirane
Tende Bioclimatic, Vila Pascucci
Tende Bioclimatic, Vila Pascucci
Unik Hotel
Unik Hotel
Vile ne Green Coast
Vile ne Green Coast
Pergola , Tirane
Pergola , Tirane
Projekt ne Gjermani
Projekt ne Gjermani
Amare Hotel
Amare Hotel
Dardania Event
Dardania Event
Emerald Beauty Salon
Emerald Beauty Salon
Hotel Belvedere
Hotel Belvedere
Hotel Berat
Hotel Berat
Hoym, Germany
Hoym, Germany
Perla e Dumrese, Belsh
Perla e Dumrese, Belsh
Restorant Fresku
Restorant Fresku
Tokyo Caffe
Tokyo Caffe
White Hill Hotel
White Hill Hotel

Video

Certifikime