Secondary Adv

BUDIAG CLIMA

 

Përshkrimi

BUDIAG CLIMA u themelua në vitin 2004  me dëshirën e mirë për të ndërtuar një biznes të qëndrueshëm për sistemet e ngrohje-ftohjes. Si rezultat i një menaxhimi shumë të mirë, kompania ka arritur të ketë një pjesë të konsiderueshme në treg duke u renditur ndër kompanitë e para për sistemet e kondicionimit. Ne operojme ne treg me nje shumllojshmëri aparaturash të kondicionimit dhe ventilimit që projektojmë, instalojmë dhe mirëmbajmë duke ofruar asistencë teknike për sistemet e kondicionimit.

 

Ne krijojmë një marrëdhënie dinamike dhe bashkëpunuese me partnerët dhe klientët tanë. Ne ndërtojmë marrëdhëniet e biznesit përmes dialogut, informacionit të besueshëm dhe eksperiencës shumëvjecare në projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të ngrohje-ftohjes, kondicionimit dhe aspirimit.

 

Ne identifikojmë në mënyrë të kujdesshme dhe me përgjegjësi kërkesat e klientëvë dhe bashkojmë burimet njerëzore e teknologjike për plotësimin e tyre. Ne vlerësojmë perspektivat dhe parashikojmë nevojat e klientëve duke tejkaluar pritshmëritë e tyre cdo ditë.

 

BUDIAG CLIMA SHPK është distributor i autorizuar për tregun Shqipëtar i markës së njohur ndërkombëtare të kondicionerëve INVENTOR.

Shërbimi me përpikmëri, përkushtimi dhe profesionalizmi kundrejt klientëve tanë janë çelës i suksesit në biznesin tonë. Kompania jonë i ofron klientit shërbim cilësor me produktet më të mira. Stafi ynë teknik dhe inxhinierik janë në dispozicionin e klientit për t’i dhënë zgjidhje çdo lloj problemi.

Nëse kërkoni të ndiheni sa me rehat dhe komodë brenda ambjenteve ku jetoni dhe punoni, nëse dëshironi që bizneset tuaja të ofrojnë komoditet per klientet dhe vizitoret tuaj, Ateherë BUDIAG CLIMA SHPK distributor i markës së njohur ndërkombëtare të kondicionerëve INVENTOR jua mundëson këtë. Cilësia e punimeve dhe produkteve tona është shumë lartë falë stafit tonë teknik të trajnuar ne menyrë të vazhdueshme. 

Ndjekim trajnimin e vazhdueshëm të fuqisë punëtore , duke nxitur punonjësit per promovimin e risive dhe ruajtjen e nivelit më të lartë të aftësive të stafit dhe menaxhimin e tij. Sigurohemi që të gjithë departamentet e kompanisë të kenë pajisjet e nevojshme per te kryer sa me mire punen e tyre.

 

Kemi krijuar një mjedis modern dhe profesional në punën tonë. Kompania është vazhdimisht në përmirësimin procedurat e saj për të siguruar zhvillimin e vazhdueshëm, forcimin e pozicionit të saj në avancimet teknologjike dhe risive të tregut në mënyrë që të përmbushë te gjitha kërkesat e konsumatorëve, bashkepuntoreve si dhe punonjësve te vet.

Misioni ynë është që me përvojë dhe profesionalizëm duke shfrytëzuar eksperincën shumëvjecare në treg si dhe burimet tona njerëzore të identifikojmë në mënyrë të kujdesshme dhe me përgjegjësi kërkesat e klientëve ne mënyrë që ti ofrojmë atyre besueshmëri dhe një shërbim sa më të shpejtë dhe cilësor.

Çfarë ofron

Budiag Clima shpk ofron import, shitje dhe montim të kondicionerëve dhe aspiratorëve, shitje materialesh të ndryshme elektrike hidraulike etj. Transport malli me mjet. Punime të ndryshme hidraulike dhe elektrike. Sipërmarrje ndërtimi, punime të ndryshme etj.


Sisteme kondicionimi familjare, komerciale, industriale, Montim kondicionerësh tip:

-Sisteme Mono dhe Multi Split

-Sisteme VRF

-Sisteme aspirim-ventilimi

-Rikuperator nxehtësie

-Mini-chiller per apartamente dhe vila

-Perde ajri

-Delagështues

-Prodhim tubacionesh llamarine të zinkuar drejtkëndore dhe rrethore si dhe tuba fleksibël prej alumini.

-Projektim i këtyre sistemeve, asistencë teknike.

-Servis i cdo paisje kondicionimi dhe ajrimi.

Shërbime

Sistem kondicionimi dhe Aspirimi per lokale
Sistem kondicionimi dhe Aspirimi per lokale
Sistem kondicionimi qendror per bare
Sistem kondicionimi qendror per bare
Sisteme inverter kanalor
Sisteme inverter kanalor
Sistem aspirimi me tubacione te dukshme
Sistem aspirimi me tubacione te dukshme
Tuba oxhaku per aspirim
Tuba oxhaku per aspirim
Aspirim kuzhine me oxhak
Aspirim kuzhine me oxhak
Kondicioner per zyra
Kondicioner per zyra
Kondicioner dyshemeje
Kondicioner dyshemeje
Instalim tubacionesh sistem multi split
Instalim tubacionesh sistem multi split
Aspirim silencioz per kuzhine
Aspirim silencioz per kuzhine
Aspirator me rripa trasmisioni dhe me katalizator
Aspirator me rripa trasmisioni dhe me katalizator
Kondicioner per shtepia
Kondicioner per shtepia
Sisteme kondicionimi qendrore per zyra
Sisteme kondicionimi qendrore per zyra
Sisteme kondicionimi per spitale
Sisteme kondicionimi per spitale
Kondicionim per hotele
Kondicionim per hotele
Aspirim per restorante
Aspirim per restorante
Sisteme aspirimi per market
Sisteme aspirimi per market
Sisteme aspirimi per lokale
Sisteme aspirimi per lokale
Sistem qendror kondicionimi per shtepi
Sistem qendror kondicionimi per shtepi
Servis kondicioneresh
Servis kondicioneresh
Prodhim tubash aspirimi
Prodhim tubash aspirimi
Prodhim tubacionesh aspirimi, kondicionimi
Prodhim tubacionesh aspirimi, kondicionimi
Panele te paratermoizoluar per kanalet e ajrimit
Panele te paratermoizoluar per kanalet e ajrimit
Tubacione aspirimi dhe kondicionimi
Tubacione aspirimi dhe kondicionimi
Grila per aspiratore
Grila per aspiratore
Delageshtuesit e avancuar Inventor
Delageshtuesit e avancuar Inventor
Frigorifer ftohes per shishe vere
Frigorifer ftohes per shishe vere
Frigorifere ngrires dhe ftohes
Frigorifere ngrires dhe ftohes
Kondcionere te levizshem
Kondcionere te levizshem
Kondicioner komerciale
Kondicioner komerciale

Punë të kryera

Pepper Pizza Coctail
Pepper Pizza Coctail
Planet Market
Planet Market
Real Estate Martini
Real Estate Martini
Market Himallari
Market Himallari
Kompleksi Brooklyn
Kompleksi Brooklyn
Hotel Syla
Hotel Syla
Espresso Bar
Espresso Bar
Erfat Shtojber
Erfat Shtojber
Coffe Bar
Coffe Bar
Adria Hotel
Adria Hotel
Zyre noterie Flora Mehilli
Zyre noterie Flora Mehilli
Zyrat e FPD Xhafzotaj
Zyrat e FPD Xhafzotaj
Spitali Continetal
Spitali Continetal
Restorant Umami
Restorant Umami
Restorant JUPA
Restorant JUPA
Restorant Fresku
Restorant Fresku
Restorant Elidion
Restorant Elidion
Restorant 2 Luanet
Restorant 2 Luanet
Ambjente per bar kafe
Ambjente per bar kafe
Furre buke
Furre buke
New York High School
New York High School
Restoranti Adria hotel
Restoranti Adria hotel
Restorantit Agri Tourism Huqi
Restorantit Agri Tourism Huqi
Salle dasmash
Salle dasmash
BUDIAG CLIMA1519732950
BUDIAG CLIMA1519732968
BUDIAG CLIMA1519732983
Furre buke pasticeri Dumrea
Furre buke pasticeri Dumrea
Simone Caffe
Simone Caffe
Kondicionera Mini Split Inverter A+++
Kondicionera Mini Split Inverter A+++
Sistem kondicionimi VRF INVENTOR, Mon Amour
Sistem kondicionimi VRF INVENTOR, Mon Amour
Sistem kondicionimi VRF, Stadiumi Partizani
Sistem kondicionimi VRF, Stadiumi Partizani
Sistem kondicionimi VRF, Tirana Bank
Sistem kondicionimi VRF, Tirana Bank
Sistem ventilimi, Tirane
Sistem ventilimi, Tirane
Sistem VRF, Divjake
Sistem VRF, Divjake
Sistemi i ventilimit pasticeri Pelikani
Sistemi i ventilimit pasticeri Pelikani

Partnere

inventorkelvinatorlgsamsungtcl

Video