Secondary Adv

Kruci Konstruksion

 

Përshkrimi

Kruci Konstruksion shpk i shënon fillimet e veta rreth vitit 1996. Kompania në fillimet e saj ofronte kryesisht punime metalike të tilla si portat metalike dhe kangjellat. Kruci Konstruksion shpk mori zgjerim rreth vitit 2000. Kompania filloi duke ofruar shërbime të tjera të tilla si : karburantet , cisternat ,kapanonet , tendave apo edhe kalcetove.

Kruci Konstruksion ka një staf të specializuar me një eksperiencë pune 20 vjecare , makineri moderne për të arritur në një rezultat të shkëlqyer dhe për të përmbushur kërkesat e konsumatorit, në kohë dhe në cilësi. Bashkëpunimet tona me firma të ndryshme si shqiptare dhe të huaja janë të shumta. Duke u nisur nga bashkëpunimi i frytshëm me këto shoqëri zotërojme statusin e një kompanie që punon me standarde europiane. Kruci Konstruksion ju ofron këto punime:

 

  Objekte të vogla & të mëdha

  Kapanone dhe cisterna
  Porta dhe kangjella metalike
  Karburante
  Kalceto & ndërtesa të ndryshme

  Prerja me lazer e llamarinës

Çfarë ofron

NDERTESA METALIKE
Ndërtojmë ndërtesa metalike të madhësive të ndryshme, Kalceto si dhe Kapanone Industriale, që nga projektimi deri në realizimn e saj.

 

KARBURANTE
Lider në fushën e ndërtimeve të Karburanteve si Cisternave dhe Tendave. Në bashëkupunojmë me kompanitë më serioze në Shqipëri, si në fushën e karburanteve dhe në fushën e ndërtimit.

 

OBJEKTE TE MEDHA DHE TE VOGLA
Ne ndërtojmë objekte të përmasave të mëdha të tilla si kapanone industriale, kalceto , cisterna apo karburante . Përvec tyre ne ofrojmë shërbim për objekte të vogla si: porta metalike , rrethime apo kangjella të ndryshme.

 

KONSTRUKSIONE METALIKE
Ne realizojmë konstruksione metalike të cdo tipi , përmase apo lloji. Cdo gjë kryhet nga profesionistë ne këtë fushë me eksperiencë më shumë se 10 vjecare. Ju ofrojmë cilësinë më të mirë në treg dhe punë të kryera në kohë rekord.

Shërbime

Cisterna karburanti
Cisterna karburanti
Cisterna hekuri per karburante
Cisterna hekuri per karburante
Konstruksione hekuri per magazina
Konstruksione hekuri per magazina
Konstruksione per fabrika
Konstruksione per fabrika
Shkalle te jashtme hekuri
Shkalle te jashtme hekuri
Rrethime hekuri
Rrethime hekuri
Punime hekuri per porta
Punime hekuri per porta
Projektim, Ndertim kapanonesh industrial
Projektim, Ndertim kapanonesh industrial
Porta te jashtme hekuri dekorative
Porta te jashtme hekuri dekorative
Porta me rreshqitje te galvanizuara
Porta me rreshqitje te galvanizuara
Porta hekuri me porosi
Porta hekuri me porosi
Konstruksione hekur per ambjente sportive
Konstruksione hekur per ambjente sportive
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial me konstruksion celiku
Ndertim kapanoni industrial me konstruksion celiku
Ndertesa hekuri
Ndertesa hekuri
Konstruksione per kapanone
Konstruksione per kapanone
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike per cati
Konstruksione metalike per cati
Konstruksione celiku
Konstruksione celiku
Konstruksion hekuri per kalceto
Konstruksion hekuri per kalceto
Struktura celiku
Struktura celiku
Kapanon me konstruksion hekuri
Kapanon me konstruksion hekuri
Depozita nafte
Depozita nafte
Depozita karburanti
Depozita karburanti
Lazer per prerje llamarine
Lazer per prerje llamarine
Prodhim arkarexhash ulluqe
Prodhim arkarexhash ulluqe
Punime llamarine xingato
Punime llamarine xingato
Punime kangjella hekuri
Punime kangjella hekuri
Shkalle industriale hekuri
Shkalle industriale hekuri
Kangjella me llamarine dekorative
Kangjella me llamarine dekorative
Prodhim vincash ne bashkepunim me DONATI SOLLEVAMENTI
Prodhim vincash ne bashkepunim me DONATI SOLLEVAMENTI

Punë të kryera

Kapanon ne Mal te Zi
Kapanon ne Mal te Zi
Kapanon ne Gjirokaster
Kapanon ne Gjirokaster
Kapanon ne Divjake
Kapanon ne Divjake
Kalceto ne Gjirokaster
Kalceto ne Gjirokaster
Depozite Nafte Porto Romano
Depozite Nafte Porto Romano
Cisterna Karburanti
Cisterna Karburanti
Kapanon ne Durres
Kapanon ne Durres
Konstruksion Kamioni
Konstruksion Kamioni
Kalceto ne Durres
Kalceto ne Durres
Porte e jashtme per shtepi private
Porte e jashtme per shtepi private
Karburant Kastrati Tirane
Karburant Kastrati Tirane
Depozita per karburant
Depozita per karburant
Shkalle me konstruksion hekuri
Shkalle me konstruksion hekuri
Olympic Park
Olympic Park
Karburant Kastrati Vollga
Karburant Kastrati Vollga
Kruci Konstruksion1508333440
Kruci Konstruksion1508333450
Kruci Konstruksion1508333466
Kruci Konstruksion1508333477
Kruci Konstruksion1508333525
Kruci Konstruksion1519740603
Kruci Konstruksion1519740625
Kruci Konstruksion1519740659
Konstruksion per ura metalike
Konstruksion per ura metalike
Konstruksione metalike per shkalle industriale
Konstruksione metalike per shkalle industriale
Strukture metalike
Strukture metalike
Tende karburanti me konstruksion metalik
Tende karburanti me konstruksion metalik
Kruci Konstruksion1528894147
Kruci Konstruksion1528894170
Llamarina per rrethim kapanoni
Llamarina per rrethim kapanoni
Porte me flete llamarine
Porte me flete llamarine
Porte me rrota per oborr
Porte me rrota per oborr
Strukture metalike per kapanon
Strukture metalike per kapanon
Trare celiku per kapanone
Trare celiku per kapanone
Kruci Konstruksion1552903928
Kruci Konstruksion1552903943
Kruci Konstruksion1552903962
Cisterna me volume te ndryshme
Cisterna me volume te ndryshme
Hec Thaneza
Hec Thaneza
Kapanon Insifa Maminas
Kapanon Insifa Maminas
Kapanon ne Tirane
Kapanon ne Tirane
Konstruksion metalik, Billa
Konstruksion metalik, Billa
Ndertese, Industriale
Ndertese, Industriale
Punime ne Rinas
Punime ne Rinas
Strukture metalike, Auto Blevis
Strukture metalike, Auto Blevis
Kapanon ne Shkup
Kapanon ne Shkup
Konstruksion metalik, BeNer sh.p.k
Konstruksion metalik, BeNer sh.p.k
Konstruksion per kalceto,  Rreshen
Konstruksion per kalceto, Rreshen
Mbulese metalike, Berat
Mbulese metalike, Berat
Objekt 3 katesh ne Diber
Objekt 3 katesh ne Diber
Strukture metalike Sierra Leone
Strukture metalike Sierra Leone
Kapanon Shkup Maqedoni
Kapanon Shkup Maqedoni
Konstruksion Durres Lorin Star-Auto
Konstruksion Durres Lorin Star-Auto
Konstruksion i kombinuar hekur dhe dru
Konstruksion i kombinuar hekur dhe dru
Konstruksion metalik Durres
Konstruksion metalik Durres
Konstruksion metalik Tirane
Konstruksion metalik Tirane
Konstruksion metalik
Konstruksion metalik
Konstruksion ne Durres
Konstruksion ne Durres

Partnere

Kastrati-krucikruci-dautikruci-bolv-oil

Video