Secondary Adv

FMI

 

Përshkrimi

FMI Trade Construction që prej vitit 2013 në treg me një staf të profesionalizuar në rikonstrukturimin e godinave, ndërtimeve civile, konstruksioneve metalike, punimeve të gipsit, rifiniturave. Me një klientelë tejet e kënaqur nga shërbimi nga dita në ditë rritemi duke na ofruar me plot besim pronat e tyre për ti shndërruar nga themelet me korrektësinë e duhur dhe me një kohë rekord.Fmi Trade & Construction sh.p.k u themelua në vitin 2013, në një treg pothuajse të konsoliduar të Shqipërisë. Megjithëse industria shqiptare e ndërtimit në kohën e themelimit të kompanisë ishte shumë konkurruese, Fmi Trade & Construction sh.p.k shume shpejt u afirmua si një nga kompanitë më serioze dhe progressive.

 

Fmi Trade & Construction sh.p.k filloi rrugëtimin si lider në fushën e saj dhe vazhdon të ruajë pozicionin si një nga kompanitë udhëheqëse më të mëdha në fushën e ndërtimit. E gjithe kjo është arritur me punë të vazhdueshme, me anë të politikave progresive dhe me anë të një planifikimi të mirë të zgjerimit të kompanisë. Ne gjithë këto vjet ne nuk kemi ulur në asnjë moment ritmin e punës në mënyrë që kompania të afirmohet si udhëheqëse e fushës së saj – një titull i cili është arritur nëpërmjet integritetit, besueshmërisë së fituar tek klientët dhe profesionalizmit në të gjitha drejtimet.

Çfarë ofron

Duke pasur parasysh faktin që objektivi ynë është të marrim një pronë për ta rikonstrukturuar totalisht ,  ne ofrojmë cdo gjë që është e nevojshme për ta arritur këtë objektiv duke filluar nga shtrimet e betonit, veshjet e pllakave, parketet, termoizolim, hidroizolime, instalimet elektrike,  hidraulike, punimet e dyerve alumini dhe plastike me sistem termik, shtrim apo veshje me mermer, punime dekorative me letër murale etj. Ndërkohë që ne punojmë me të tilla shërbime dhe produkte dhe i shesim ato. Në bashkëpunim me njeri tjetrin mundohemi të arrijmë më të mirën në treg. Fmi Trade & Construction ofron një gamë të gjerë sherbimesh në ndertim:

 

-Punime ndërtimore
        Beton arme
        Muraturë tulle
        Suvatime tradicionale dhe me bazë gipsi
        Shtresa niveluese
        Shtresa betoni industrial dhe stampime

 

-Konstruksione matalike
        Ndërtim kapanonësh
        Ndarje kati
        Punime kangjellash

 

-HIDROIZOLIME me material katrama, dy komponetësh me rrjetë dhe bojë me bazë PU
        Tarracë
        Banjo
        Ballkone
        Bodrume
        Veranda
        Pishina

 

-TERMOIZOLIME me materiale polistiren XPS. Polisterol me densitet të ndryshëm. Lesh guri me densitet të ndryshëm
        Fasada
        Tarraca
        Cati
        Bodrume

 

-Punime gipsi të brendshme dhe të jashtme
    Mure ndarës
    Veshje dhe maskime kollonash
    Tavane të varura
    Punime të jashtme me çimentato (Aquapanel)

 

-Punime rifiniturë
        Patinime
        Lyerje
        Letër murale
        Bojra deko
        Shtrime pllakash
        Mermer
        Granit

 

-Sisteme elektrike
-Punime hidraulike
-Sisteme kondicionimi dhe aspirimi

Shërbime

Profile alumini per punime gipsi
Profile alumini per punime gipsi
Termoizolime
Termoizolime
Shtrim, Veshje me mermer
Shtrim, Veshje me mermer
Rikonstruksion shtepie
Rikonstruksion shtepie
Punime Ndertimore
Punime Ndertimore
Punime suvatimi,patinimi,lyerje
Punime suvatimi,patinimi,lyerje
Rikonstruksion godinash
Rikonstruksion godinash
Punime rifiniture per fasade
Punime rifiniture per fasade
Punime ndertimi per dyqane,lokale
Punime ndertimi per dyqane,lokale
Punime me pllaka cimentato
Punime me pllaka cimentato
Punime gipsi per lokale
Punime gipsi per lokale
Punime alumini per dyer dritare
Punime alumini per dyer dritare
Fasada dekorative per lokale
Fasada dekorative per lokale
Leter murale
Leter murale
Korniza polisteroli
Korniza polisteroli
Instalime dhe punime hidraulike
Instalime dhe punime hidraulike
Punime elektrike dhe ndricimi
Punime elektrike dhe ndricimi
Hidroizolim dyshemeje
Hidroizolim dyshemeje
Vetrata xhami per dyqane
Vetrata xhami per dyqane
Bojra Italiane
Bojra Italiane
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike
Bojra me shumice dhe pakice
Bojra me shumice dhe pakice
Vegla pune makita
Vegla pune makita
Tjegulla per shpi
Tjegulla per shpi
Parket per shpi
Parket per shpi
Izolim fasade me polisterol
Izolim fasade me polisterol
Izolim themelesh me polisterol
Izolim themelesh me polisterol
Punime dekorative me micro cement
Punime dekorative me micro cement
Punime korniza dekorative me allci
Punime korniza dekorative me allci
Punime me dekoruese me gips
Punime me dekoruese me gips
Punime me micro cement
Punime me micro cement
Punime grafiato sistem kapot
Punime grafiato sistem kapot
Punime shtresa niveluese me beton
Punime shtresa niveluese me beton
Vegla per suvatime, punime gipsi, izolime etj
Vegla per suvatime, punime gipsi, izolime etj
Vegla pune Makita
Vegla pune Makita
Izolim Tarrace
Izolim Tarrace
Izolim Termik
Izolim Termik
Materiale ndertimi me shumice dhe pakice
Materiale ndertimi me shumice dhe pakice
Punime Dekorative gipsi
Punime Dekorative gipsi
Rikonstruksion objektesh
Rikonstruksion objektesh
Dysheme me mikrocemento
Dysheme me mikrocemento
Izolime per banjo
Izolime per banjo
Punime me sistem kapot
Punime me sistem kapot
Shtrese niveluese me beton industrial
Shtrese niveluese me beton industrial
Tavane alumini sistemi klip
Tavane alumini sistemi klip

Katalogu

Katalog FMI

Punë të kryera

Izolim ne tarrace
Izolim ne tarrace
Murature tulle , suvatime, shtresa niveluese, sistem kapot, punime gipsi
Murature tulle , suvatime, shtresa niveluese, sistem kapot, punime gipsi
Punime me bojra dekorative
Punime me bojra dekorative
Punime me gips dhe bojra dekorative
Punime me gips dhe bojra dekorative
Punime ne fasade
Punime ne fasade
Punime ne mikrocement
Punime ne mikrocement
Punime ne salla kinemaje, me gips akustik
Punime ne salla kinemaje, me gips akustik
Punime ne vila
Punime ne vila
Punime termoizolimi me fibran
Punime termoizolimi me fibran
Qtu
Qtu
Sistem kapot ne vila banimi
Sistem kapot ne vila banimi
Ndertim Salle eventesh, punime lyerje tavane te varura ndricim
Ndertim Salle eventesh, punime lyerje tavane te varura ndricim
Punime me pllake cimentato,  fasada
Punime me pllake cimentato, fasada
Punime ndricimi ne tavan
Punime ndricimi ne tavan
Punime rifiniture gipse dhe lyerje
Punime rifiniture gipse dhe lyerje
LandRover Albania
LandRover Albania
Rezidenca zviceriane(sistemimi oborrit me pllaka betoni) punuar brenda 8 diteve
Rezidenca zviceriane(sistemimi oborrit me pllaka betoni) punuar brenda 8 diteve
Rikonstruksion fasade, izolim lyerje
Rikonstruksion fasade, izolim lyerje
Rikonstruksion shtepie
Rikonstruksion shtepie
Salle konfernece aeroporti Nene Tereza
Salle konfernece aeroporti Nene Tereza
Tavane alumini Sistemi Klip
Tavane alumini Sistemi Klip
Volvo Albania
Volvo Albania
Zyrat qendrore te kompanise Cosmonte Foods
Zyrat qendrore te kompanise Cosmonte Foods
Punim me microicmento, Tirane
Punim me microicmento, Tirane
Punim me sistem kapot
Punim me sistem kapot
Punim rifiniture, Past'el coffee
Punim rifiniture, Past'el coffee
Punime te brendshme, Teoren
Punime te brendshme, Teoren
Rikonstruksion vile
Rikonstruksion vile
Sistem kapot, Godine industiale
Sistem kapot, Godine industiale
Sistem kapot, Ndertes komerciale
Sistem kapot, Ndertes komerciale
Punime gipsi per apartamente
Punime gipsi per apartamente
Punime me boje dekorative, Rolling Hills
Punime me boje dekorative, Rolling Hills
Punime te brendshme per zyra
Punime te brendshme per zyra
Punime te brendshme vile ne Tirane
Punime te brendshme vile ne Tirane
Punime, korniza gipsi per mure te brendshme
Punime, korniza gipsi per mure te brendshme
Showroom Range Rover, Jaguar, Volvo
Showroom Range Rover, Jaguar, Volvo
Rikonstruksion Vile
Rikonstruksion Vile
Rikonstruksione Vile , Tirane
Rikonstruksione Vile , Tirane
Eglo
Eglo
Prado Hotel
Prado Hotel
Rezidenca Zvicerane
Rezidenca Zvicerane
Spitali Dermolife, Tirane
Spitali Dermolife, Tirane
Vile Private Lunder
Vile Private Lunder

Partnere

DastEuroprofilFibranIsomatKnaufvivechrom_endekollvechrofmi-sika

Video