Secondary Adv

Lindner Albania

 

Përshkrimi

Lindner Albania – Partneri juaj ideal për ndërtimin, interierin, izolimin dhe shërbime të lidhura me ndërtimin. 

 

Kompania është pjesë e grupit Gjerman, Lindner Group – lider në Europë në fushën e ndërtimit, interierin, izolimin dhe shërbime të lidhura me ndërtimin. Prania globale e Lindner dhe njohuria gjermane e kombinuar me përvojën në tregun nderkombëtar, na mundësojnë fleksibilitet dhe profesionalizëm në cdo fazë të procesit të ndërtimit, gje kjo që na vecon me një performancë unike në të bërit biznes. Lindner Albania ofron shërbim cilësor dhe është një partner besnik. Ekipi ynë është i gatshëm të përballet me sfidat e ndryshme që shoqërojnë çdo projekt të vecantë.

Çfarë ofron

Lindner Albania është një kompani ndërtimi që ofron një shërbim inxhinierik të plotë në procesin e ndërtimit nga projektimi deri tek ndërtimi i plotë - projektet "turn-key". Gama e plotë e shërbimeve tona mundëson zbatimin e fazave të ndryshme - projektim, menaxhim te projekteve, izolimin e jashtëm dhe punimet e brendshme.


Ne kemi një përvojë të konsiderueshme jo vetëm si kontraktues i përgjithshëm, por edhe si një ofrues shërbimi dhe produkti. Kompania jonë është distributori ekskluziv i produkteve  prodhuar nga kompania meme Lindner Group: dysheme të ngritura dhe industriale, tavane metalike te varur me ngrohje dhe ftohje të integruar si dhe sisteme muresh ndarës. Ne gjithashtu ofrojmë instalimin e këtyre sistemeve moderne.

 

• Planifikimi i përgjithshëm
• Ndërtesë të Gjelbër

• Montim
• Mirëmbajtje
• Menaxhimi i Projekteve
• Partneritet Publik dhe Privat
• Hulumtim dhe Zhvillim
• Skela dhe kontenierë

Shërbime

Sisteme ndricimi per zyra
Sisteme ndricimi per zyra
Ndricim per ambjente tregtare
Ndricim per ambjente tregtare
Mure ndares me izolim akustik
Mure ndares me izolim akustik
Dyer dhe vetrata per ndarje ambjenti
Dyer dhe vetrata per ndarje ambjenti
Sisteme muri ndares per zyra
Sisteme muri ndares per zyra
Dysheme teknike me pllaka
Dysheme teknike me pllaka
Shtrime dyshemeje teknike per qendra tregtare
Shtrime dyshemeje teknike per qendra tregtare
Dysheme e ngritur industriale
Dysheme e ngritur industriale
Dysheme e ngritur metalike industriale
Dysheme e ngritur metalike industriale
Fasada te jashtme per ndertesa
Fasada te jashtme per ndertesa
Tavan teknologjik ngrohje-ftohje
Tavan teknologjik ngrohje-ftohje
Dysheme e ngritur per kinema
Dysheme e ngritur per kinema
Planifikim i pergjithshem projekti
Planifikim i pergjithshem projekti
Ndertim terminalesh
Ndertim terminalesh
Ndertim tribunash
Ndertim tribunash
Ndertim stadiumi
Ndertim stadiumi
Ndertim aeroporti
Ndertim aeroporti
Mbulim me konstruksion dhe xham
Mbulim me konstruksion dhe xham
Skela me qera per jashte
Skela me qera per jashte
Termoizolim ndertesash
Termoizolim ndertesash
Sisteme mbulimi per cati
Sisteme mbulimi per cati
Produkte Lindner
Produkte Lindner
Pastrim i substancave te rrezikshme
Pastrim i substancave te rrezikshme
Ndertesa ekologjike
Ndertesa ekologjike
Ndarje dhomash per zyra
Ndarje dhomash per zyra
Menaxhim i ndertesave ekologjike
Menaxhim i ndertesave ekologjike
Mbrojtje dhe parandalim nga zjarri
Mbrojtje dhe parandalim nga zjarri
Instalime akustike
Instalime akustike
Cmontim ndertesash
Cmontim ndertesash
Dysheme e ngritur per zyra
Dysheme e ngritur per zyra

Katalogu

Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania

Historiku

Grupi Lindner është kompani lider në Evropë për punimet e brendshme dhe interierin, ndërtimin e fasadave dhe izolimin inxhinierik me nje eksperiencë 50 vjecare në projektimin, zhvillimin dhe zbatimin e projekteve individuale me cilësi të lartë dhe zgjidhje inovative. Me një fuqi punëtore prej 6000 punonjes në mbarë botën, Lindner menaxhon nga zyra qendrore në Arnstorf Gjermani, impiantet prodhuese dhe degët e saj në më shumë se 20 shtete. Që nga krijimi në vitin 1965 nga Hans Lindner, aspiratat e tij kanë qenë t`u ofrojë klientëve një ndërtim pa ndërprerje të një ndërtese të tërë. Sot, "Konceptet - Produktet - Shërbimi" përbëjne gamën më të plotë në treg për të përmbushur të gjitha kërkesat e mundshme të projektit.

Punë të kryera

BASF Business Center D105
BASF Business Center D105
Sparkasse Regional Branch Office
Sparkasse Regional Branch Office
Roche Diagnostics International AG Building 12
Roche Diagnostics International AG Building 12
Mundsburg Office Tower
Mundsburg Office Tower
La Grande Arche
La Grande Arche
Jepsen Audi Car Dealership
Jepsen Audi Car Dealership
Friends Hirschgarten
Friends Hirschgarten
Flughafen Munchen
Flughafen Munchen
Elbphilharmonie
Elbphilharmonie
EFRE Centre of Technology
EFRE Centre of Technology
easyCredit Headquarters
easyCredit Headquarters
Bosch Research Centre
Bosch Research Centre
Blumenhaus
Blumenhaus
CFO Pharma Headquarters
CFO Pharma Headquarters
Tirana  Business Park
Tirana Business Park
MK Hotel Tirana
MK Hotel Tirana
Hapesira sherbimesh, Tirana Business Park
Hapesira sherbimesh, Tirana Business Park
Recreation Room, Tirane
Recreation Room, Tirane
Munich Re, Berliner Strasse
Munich Re, Berliner Strasse
ITE Headquarter Interior fit out
ITE Headquarter Interior fit out
Lindner Garden Residence
Lindner Garden Residence

Projekte

Lindner Garden Residence - Stili gjerman i jeteses

Vetëm 10 minuta larg Tiranës dhe fare pranë me Aeroportin “Nënë Tereza” do të gjeni një qytezë të mirëfilltë. E ndërtuar sipas standardit gjerman të cilësisë dhe me një arkitekturë me në qendër njeriun, Lindner Garden është e para rezidencë e llojit të saj në Shqipëri.

 

Pas Tirana Business Park dhe MK Hotel Tirana, Lindner Garden Residence është investimi i rradhës i Lindner Group në Shqipëri. Me bazë në Gjermani por me shtrirje dhe projekte në të gjithë botën, Lindner Group në vetëm 50 vjet është kthyer në lider në sektorin e ndërtimit. 

 

Në këto 50 vjet Lindner ka zhvilluar me sukses projekte dhe shërbime të ndryshme: në hoteleri, qendra biznesi, zona rezidenciale, ferma me produkte organike apo birrari. Mjafton të përmendim rrjetin e hoteleve MK, Tirana Business Park apo Parkun Rezidencial Lozen.

Video