Secondary Adv

A&V GAS DISTRIBUTION sha

 

Përshkrimi


AV GAS Distribution eshte shoqeri aksionere e themeluar ne vitin 2011. Shoqeria kryen tregëti me pakicë dhe shumicë të produktit GLN ne Tirane dhe ne te gjithe vendin duke bere qe te zotërojë rreth 50% të GLN në tregun Shqiptar. GLN-ja qe ne ofrojme eshte e nje cilesie te larte dhe nje nga karburantet me te pastra. Ajo ndahet sipas llojit ne :propan, mix, mishel & butan. Duke kombinuar efikasitetin ekonomik dhe pajtueshmerine mjedisore. Rrjeti ynë i shitjes me pakicë ofron produkte dhe shërbime cilësore. Çdo dite kemi afersisht 100 shitje me klientë.

Portofoli i klienteve tani perfshin:
-fabrika,
-autogaze,
-hotele & restorante,
-familjare.Në korrik 2015, AV GAS Distribution ka inauguruar pikën e re të distribucionit me pakicë në Vaqarr me
kapacitet 500 MT. Kjo vendndodhje është një pikë e rëndësishme shpërndarjeje që furnizon të gjithë klientët në Tiranë me LPG dhe ne te gjithe vendin.
Pikat tona sigurojnë nivel të lartë teknologjie bazuar në standardet evropiane për mbrojtje më të madhe të motorit, më shumë kilometrazh dhe më pak ndotje.
Programi ynë i besnikërisë ndaj klientit u ofron klientëve tanë besnikë vlerë të shtuar kur mbushen me karburant, në stacionet tona duke rritur popullaritetin tonë.

Çfarë ofron

A&V GAS DISTRIBUTION sha shpërndan shtatëdhjetë për qind të LPG për ngrohje të shitur në të gjithë Shqipërinë dhe shpërndan më shumë se një të tretën e të gjithë LPG të shitur në Ballkan. Kapaciteti i shpërndarjes së A&V Gas Distribution sha është 5 000 ton në muaj, por po rritet çdo ditë për shkak të pozicionit të favorshëm (në qendër të Shqipërisë) dhe bashkëpunimit me kompani të tjera si Romano Port SH.A (shërbimi i tubacioneve) dhe Inter Gas SH .A (shërbimi i depozitave). Klientët tanë përtej pritshmërive të tyre, përmes ofrimit të sigurt dhe të besueshëm të produkteve superiore, vëmendjen e shpejtë ndaj nevojave të tyre të shërbimit të energjisë dhe me standardet më të larta të profesionalizmit dhe respektit.

Klientët tanë dhe punonjësit e tjerë në mënyrë që të zhvillojnë marrëdhënie afatgjata me klientët, përsosmërinë e punonjësve dhe rritjen e vazhdueshme të vlerës së kompanisë, dhe ta bëjnë këtë më mirë se konkurrenca jonë. Bashkëpunëtorët tanë duke ndërtuar një ekip që është i përkushtuar për zhvillimin e anëtarëve të tij në potencialin e tyre të plotë.

Shërbime

Kompani per shpendarje gazi
Kompani per shpendarje gazi
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per ngrohje
Bombula gazi per ngrohje
Furnizues me gaz
Furnizues me gaz
Distributor gazi
Distributor gazi
Import eksport gazi
Import eksport gazi
Bombula gazi per shtepi
Bombula gazi per shtepi
Mbushje bombulash me gaz
Mbushje bombulash me gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim gazi me autobote
Furnizim gazi me autobote
Furnizim me LPG
Furnizim me LPG
Instalim linjash gazi
Instalim linjash gazi
Sherbim taksi per gaz
Sherbim taksi per gaz
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Shperndares gazi me 4 dalje
Shperndares gazi me 4 dalje
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore per bombula gazi
Rregullatore per bombula gazi
Rakorderi gazi
Rakorderi gazi
Aksesore gazi
Aksesore gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Makineri per mbushjen e bombolave
Makineri per mbushjen e bombolave
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Pompe ngarkimi per gaz
Pompe ngarkimi per gaz
Bombula gazi 10kg
Bombula gazi 10kg
Gomina cilesore per bombula
Gomina cilesore per bombula
Kerpudha per ngrohje ne lokale
Kerpudha per ngrohje ne lokale
Koka inoxi me vater
Koka inoxi me vater
Peshore per bombula gazi
Peshore per bombula gazi
Tapa plastike per bombula gazi
Tapa plastike per bombula gazi
GLN me shumice dhe pakice
GLN me shumice dhe pakice
Karburantet me te pastra ne treg
Karburantet me te pastra ne treg
Transport me shumice
Transport me shumice

Historiku

Shoqeria ROMANO PORT sh.a. Është themeluar ligjerisht në 28 tetor. 2003 nga aksioneret e saj.  Qellimi dhe vazhdimesia e kesaj shoqerie ne marredhenie me shtetin Shqipetar eshte ndertimi, shfrytezimi i nje Porti per shkarkimin e gazrave te lengshem dhe LPG, sipas te gjitha dispozitave dhe ligjeve ne fuqi.


Ky planifikim ka qene për keto arsye:
Importi i naftës dhe GLN - se janë rritur shumë shpejt
Përfundimi i afatit të depozitimit të naftës në portin e Durrësit.
Ky port ndodhet 6.5 km ne veri te qytetit te Durresit.
Depozitat e naftës nuk janë aktiviteti i parashikuar i Romano Port. KY aktivitet do te kryhet nga importuesit / shperndares te ndryshem. Aktualisht në zonën e Porto Romanos, kanë ndërtuar depozitat e naftës me kapacitet 20.000 m3 dhe depozitat e LPG me kapacitet 10.000 m3, përkatësisht kompanitë Rira Oil dhe Inter Gaz, si dhe po vazhdojnë punimet për ndërtimin e depozitave kompanitë e tjara si: ELDA , KASTRATI, ANOIL, TACI - OIL.
Terminali mund të kryejë kapacitetet maksimale të anijeve dhe operimin e duhur për 9000 ton GLN si dhe 16.000 ton nafte.

Partnere

avgasavgas distributionagcintergaz

Certifikime

Filiale

700m në veri të Hidrovorit, Porto Romano, Durrës - Shqipëri
+355 69 70 71 660
+355 69 70 81 818
sales@avgas.al
info@avgas.al
NIPT: K92223503O