Secondary Adv

EUROCOM shpk

 

Përshkrimi

Eurocom është një kompani lider në treg e themeluar në vitin 2005 me vendndodhje në Durrës - Shqipëri, e cila merret me shitjen, shpërndarjen dhe aplikimin e sistemeve hidroizoluese. Vendndodhja e saj është në Durrës dhe Tirane. Import i favorshëm me shumicë të materialeve që vijnë kryesisht nga Italia dhe vendet e tjera të BE. Ndërsa afërsia me autostraden na ka ndihmuar në zgjerimin e marrëdhënieve me klientët tanë në shkallë kombëtare. 

Çfarë ofron

Distributor & punime hidroizolimi prej 2005:

1. Katrama

2. Primer

3. Panele termo izoluese

4. Gjeotekstil etj.

Eurocom prej 15 vitesh ofrojnë në treg: Sisteme hidroizoluese për të cilat përvec produkteve ofron dhe aplikimin dhe zbatimin e projekteve. Eurocom ka një staf të specializuar në aplikimin e materialeve direkt në vend si edhe ofrojmë asistencën e duhur për të gjitha shërbimet tona, për aplikimin dhe përdorimin e materialeve direkt në vend si dhe zbatimin e projekteve.

 

Për një hidroizolim perfekt Eurocom ju bën efekt.

Shërbime

Hidroizolim fasade
Hidroizolim fasade
Hidroizolim kanalesh ujitese
Hidroizolim kanalesh ujitese
Bitum per tarraca
Bitum per tarraca
Hidroizolim nentoke
Hidroizolim nentoke
Hidroizolim per kapanone industriale
Hidroizolim per kapanone industriale
Hidroizolim per themele
Hidroizolim per themele
Hidroizolim rrugesh
Hidroizolim rrugesh
Izolim catie
Izolim catie
Izolim fasade
Izolim fasade
Izolim tarrace
Izolim tarrace
Katrama per tarraca
Katrama per tarraca
Mbulim catie me tjegulla kanadeze
Mbulim catie me tjegulla kanadeze
Sisteme hidroizolimi per ura
Sisteme hidroizolimi per ura
Shtresa bituminoze per tarraca
Shtresa bituminoze per tarraca
Shtresa izoluese kunder lageshtires
Shtresa izoluese kunder lageshtires
Izolim tarracash
Izolim tarracash
Shtresa katramaje per cati
Shtresa katramaje per cati
Termoizolim tarrace
Termoizolim tarrace
Shtresa per izolim
Shtresa per izolim
Shtresa bituminoze hidroizoluese
Shtresa bituminoze hidroizoluese
Membrana bituminoze per cati
Membrana bituminoze per cati
Membrana bituminoze per tarraca
Membrana bituminoze per tarraca
Membrana bituminoze
Membrana bituminoze
Membrana te lengshme hidroizoluese
Membrana te lengshme hidroizoluese
Primer per hidroizolime
Primer per hidroizolime
Hidroizolim catie
Hidroizolim catie
Hidroizolim catie imitim tjegulle
Hidroizolim catie imitim tjegulle
Projekte hidroizolimi
Projekte hidroizolimi
Punime izolimi per cati
Punime izolimi per cati
Hidroizolim tarace
Hidroizolim tarace

Punë të kryera

EUROCOM shpk1530696372
EUROCOM shpk1530696384
EUROCOM shpk1530696400
EUROCOM shpk1530696465
EUROCOM shpk1530696478
EUROCOM shpk1530696506
EUROCOM shpk1530696520
EUROCOM shpk1530696544
EUROCOM shpk1530696597
Hidroizolim me mebrane bitumoze
Hidroizolim me mebrane bitumoze
Hidroizolim per  shatervan
Hidroizolim per shatervan
Hidroizolim per shkalle
Hidroizolim per shkalle
Hidroizolim tarrace
Hidroizolim tarrace
Hidroizolime Foleja e Gjelbert
Hidroizolime Foleja e Gjelbert
Nenshtrese hidroizoluese
Nenshtrese hidroizoluese
Hidroizolimi i ures se Vjoses dhe Ferrasit
Hidroizolimi i ures se Vjoses dhe Ferrasit
Punime hidroizolimi ne tarrace ne objekt privat
Punime hidroizolimi ne tarrace ne objekt privat
Rikualifikim tarracash te amortizuara
Rikualifikim tarracash te amortizuara
Hidroizolim tarrace me katrama
Hidroizolim tarrace me katrama
Izolim themelesh me katrama dhe fondaline
Izolim themelesh me katrama dhe fondaline
Izolim themelesh, godine ne ndertim
Izolim themelesh, godine ne ndertim
Izolim themeli konform standarteve
Izolim themeli konform standarteve
Membrane dekorative
Membrane dekorative
Rikualifikim tarrace
Rikualifikim tarrace
Fakulteti i Gjuheve te Huaja, Tirane
Fakulteti i Gjuheve te Huaja, Tirane
Hidroizolim me katrama
Hidroizolim me katrama
Hidroizolim siperfaqje tarrace
Hidroizolim siperfaqje tarrace
Kapanon industrial, Hidroizolim tarrace
Kapanon industrial, Hidroizolim tarrace
Mbulim siperfaqjeje me katrama hidroizoluese
Mbulim siperfaqjeje me katrama hidroizoluese
Mbulim tarrace me membane hidroizoluese
Mbulim tarrace me membane hidroizoluese
Perfundim hidroizolim tarrace
Perfundim hidroizolim tarrace
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi ne tarrace vile private
Punime hidroizolimi ne tarrace vile private
Hidroizolim siperfaqe me katrama
Hidroizolim siperfaqe me katrama
Hidroizolim tarrace me membrane bituminoze
Hidroizolim tarrace me membrane bituminoze
Hidroizolim tarrace pallati
Hidroizolim tarrace pallati
Punime hidroizolimi me katrama ne port
Punime hidroizolimi me katrama ne port
Punime hidroizolimi ne tarrace
Punime hidroizolimi ne tarrace
Punime hidroizolimi per konstruksion metalik
Punime hidroizolimi per konstruksion metalik

Partnere

general-membraneitaliane-membraneitalprofilimultichimicanovaglasssappitegola-canadesevalli-zabbanivetroasfalto

Video

Filiale

Adresa: Rruga Bajram Tusha, Durrës, Albania (100 m Ura e Dajlanit, ngjitur me Adi Gaz)