Secondary Adv

MARI shpk

 

Përshkrimi

Kompania jonë “MARI” sh.p.k operon që në vitin 1999 si fryt i një bashkëpunimi italo-shqiptar në sektorin e Furnizimit të  Produkteve profesionale për Hotele, Bare, Restorante, Fast Food, Qendra Bisnesi, Lavanderi, Ente Publike etj - duke qenë pranë  klientëve të saj me një gamë të gjerë produktesh profesionale  ku Cilësia  - Vazhdueshmëria – Cmimi – Korrektësia – Zgjidhja e problemeve tuaja janë motoja jonë. Forca jonë është eksperienca shumëvjeçare në këtë sektor, skuadra e motivuar e punonjësve tanë me eksperiencë si dhe partneriteti me furnitorë prestigjozë me produkte të çertifikuara sipas normativave CEE për të ndihmuar klientët tanë të përballojnë sfidën e ndryshimit.

Prej vitit 2013 kemi filluar prodhimin e komplet  linjës së letrave për përdorim higjenik si Peshqir Letre Letër Higjenike M.Jumbo, Letër Rulon për Sensor, Letër Pastrimi etj. Prej vitit 2014 kemi filluar bashkëpunimin me kompaninë prestigjoze ITALCHIMICA duke u bërë lider në tregun shqiptar të produkteve të detergjentëve profesionale për të gjithë sektorët nëpërmjet markës SANITEC. Ne kryejmë personalisht Importimin, Magazinimin, Shitjen dhe Shpërndarjen nëpërmjet strukturave tona me personel të kualifikuar komplet në dispozicion të klientëve tanë.

Çfarë ofron

Më poshtë po ju përshkruajmë gamën e produkteve kryesore që ne trajtojmë:

 

- Prodhim & tregtim uniforma profesionale për cdo sektor si dhe personalizimin e tyre me logo sipas kërkesës me qendisje & stampim.

- Prodhim & tregtim tekstile hotelerie si mbulesa, suprina, peceta, carcafë, peshqirë me stofa cilësore të importuara direkt nga ne duke siguruar vazhdueshmërinë e gamës së produkteve.

- Dispenser plastike & inox për letra për përdorim higjenik, sapun të lëngshëm, parfum etj.

- Prodhim & tregtim të gjithë gamës së letrave për përdorim higjenik profesional.

- Detergjente, detersive, kimikate për trajtimin e gjithë ambjenteve si kuzhine, lavanderi, lavastovilje, banjo, pishina, ambjente të jashtme & të brendeshme.

- Makineri pastrimi, Atrecatura pastrimi, sisteme dozimi.

- Lavanderi industriale si lavatrice, tharëse, pajisje për hekurosje etj.

- Artikuj kortezie njëpërdorimshe për hotele, shampo, sapunë, kufje dushi, pantofla, set rroje, set dhembesh, krehër, set qepje etj.

- Pajisje, enë & makineri kuzhine & Atrecatura të ndryshme për hotele, restorante, piceri, bar catering etj.

- Makineri të pijeve të ngrohta e të ftohta për mëngjesin buffe, sorbetiere, orzinë Cokolatiere, shtrydhëse frutash, makineri të pijeve me gaz për strukturat all inclusive, makineri & qese paketimi etj.

- Konsulencë & atrecatura për mëngjesin buffe në hotele.

- Produkte ushqimore njëpërdorimshe për mëngjesin buffe, catering dhe bare si gjalp, recel, mjaltë, cokokrem, kafe, qumesht, cokollate, orzo, sorbeto, crema caffe Ginseng, guarana etj.

- Asistencë teknike cilësore për t`iu përgjigjur nevojave të klienteve në kohe të shpejtë nëpërmjet teknikëve të specializuar, përvojës dhe pjesëve të këmbimit.

 

Na provoni dhe do shihni diferencën!

Me ne më profesionalë!

24 VITE MARI SH.P.K

Shërbime

Artikuj hotelerie
Artikuj hotelerie
Maritex
Maritex
Uniforma profesionale
Uniforma profesionale
Paisje profesionale per hoteleri
Paisje profesionale per hoteleri
Produkte letre Mari
Produkte letre Mari
Ene kuzhine profesionale
Ene kuzhine profesionale
Linja profesionale e higjenes
Linja profesionale e higjenes
Artikuj pastrimi
Artikuj pastrimi
Distributor letre
Distributor letre
Distributore Sapun dhe Shkume
Distributore Sapun dhe Shkume
Dekanter dhe Gota
Dekanter dhe Gota
Makineri pastrimi
Makineri pastrimi
Paisje profesionale
Paisje profesionale
Pjata
Pjata
Linja e mengjesit
Linja e mengjesit
Sapun dhe shampo per hoteleri
Sapun dhe shampo per hoteleri
Servis tavoline
Servis tavoline
Pasqyra dhe tharese
Pasqyra dhe tharese
Aksesore sherbimi Bufe
Aksesore sherbimi Bufe
Aksesore per piceri
Aksesore per piceri

Historiku

24 VJET  MARI SHPK, Themeluar në vitin 1999 kompania jonë sjell në më shumë se dy dekada eksperiencë në sektorin e furnizimit të produkteve profesionale për Hotele / Bare / Restorante / Fast Food / Qendra Bisnesi / Lavanderi/ Ente Publike etj - duke qënë pranë  klientëve tanë me një gamë të gjerë  produktesh profesionale ku Cilësia - Vazhdueshmëria – Cmimi – Korrektësia – Zgjidhja e problemeve tuaja janë motoja jonë! 

 

Ne punojmë me përgjegjësi sociale për të gjeneruar një cilësi më të lartë të jetës dhe përfitime financiare për punonjësit, partnerët dhe komunitetin në të cilin ne veprojmë, duke qënë gjithmonë një hap para të tjerëve.

Partnere

mari-partnere-new-1mari-partnere-new-2mari-partnere-new-3mari-partnere-new-4mari-partnere-new-5mari-partnere-new-6mari-partnere-new-7mari-partnere-new-8mari-partnere-new-9mari-partnere-new-10mari-partnere-new-11mari-partnere-new-12mari-partnere-new-13mari-partnere-new-14mari-partnere-new-15mari-partnere-new-16mari-partnere-new-17mari-partnere-new-18mari-partnere-new-19mari-partnere-new-20mari-partnere-new-21mari-partnere-new-22mari-partnere-new-23mari-partnere-new-24mari-partnere-new-25mari-partnere-new-26mari-partnere-new-27mari-partnere-new-28mari-partnere-new-29mari-partnere-new-30mari-partnere-new-31mari-partnere-new-32mari-partnere-new-33mari-partnere-new-34mari-partnere-new-35mari-partnere-new-36mari-partnere-new-37mari-partnere-new-38mari-partnere-new-39mari-partnere-new-40mari-partnere-new-41

Filiale

 - Rruga "Reshit Petrela", Kompleksi Usluga, Tiranë.

Cel: 069 20 45 505, salestirane2@mari.al

 

- Rruga Bulevardi "Bajram Curri", Tiranë.

Cel: 069 20 45 404, salestirane@mari.al

 

- Lagjja Pavarësia, Rruga “Hasan Kushta”, Vlorë.

Cel: 069 20 45 599, salesvlore@mari.al

Video