Secondary Adv

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 

Përshkrimi

Pina Sh.p.k operon në tregun shqiptar prej vitin 1995, ku është specializuar në shitjen me shumicë dhe pakicë të veglave të punës. Prej disa vitesh është distributor i disa markave më të njohura gjermane, italiane, spanjolle, greke, suedeze etj.

Aktualisht Pina Sh.p.k është distributor i autorizuar për tregun shqiptar i gjigandit gjerman të veglave elektrike Bosch. Pina Sh.p.k. i jep zgjidhje kompanive të gjithë sektorëve duke ofruar jo vetëm produktet më cilësore por duke i shoqëruar dhe me garanci.

Çfarë ofron

Pina Sh.p.k ofron produktet më profesionale në treg. Aktualisht ofrojmë mbi 8.000 artikuj në bashkëpunim me markat më prestigjioze si Bosch, Dremel, Bahco, Unior, Faip etj.

Gama e produkteve përfshin: Veglat elektrike dhe veglat me bateri Bosch, kompresorë ajri, kompresorë me vidë, pompa lavazhi, fshesa me korent, vinca elektrik, saldatrice, vegla mekanike, vegla hidraulike, pajisje për kopshtari, linjat e aluminit, drurit dhe hekurit, pa anashkaluar në asnjë rast pjësët e ndërrimit për cdo vegël. Gjithashtu ofrojmë aksesorët nga më të ndryshmit duke përmendur disqet prerës, aksesorët shpues goditës, lama sege, gota multifunksionale, letra zmerile, maja vidash, fletë sharre, punto, vida dhe bulona.

Shërbime

Trapan Bango
Trapan Bango
Trapan Bosch
Trapan Bosch
Sharre per Prerje Asfalti
Sharre per Prerje Asfalti
Metra dhe nivel laser Bosch
Metra dhe nivel laser Bosch
Makineri Ndertimi
Makineri Ndertimi
Makineri druri
Makineri druri
Krik dhe presa per automjete
Krik dhe presa per automjete
Kompresore
Kompresore
Kaseta Veglash
Kaseta Veglash
Garanci 3 Vjet
Garanci 3 Vjet
Elektrogure Bosch
Elektrogure Bosch
Elekromotore
Elekromotore
Disqe preres
Disqe preres
Aspiratore per Pluhura dhe Lengje
Aspiratore per Pluhura dhe Lengje
Vidiator Bosch
Vidiator Bosch
Vida dhe Bulona
Vida dhe Bulona
Vegla multifunksionale Dremel
Vegla multifunksionale Dremel
Vegla me bateri Bosch
Vegla me bateri Bosch
Vegla me ajer dhe aksesore
Vegla me ajer dhe aksesore
Vegla kopshtarie Bosch
Vegla kopshtarie Bosch
Vegla dhe Makineri Hekuri
Vegla dhe Makineri Hekuri
Vegla Hidraulike
Vegla Hidraulike
Vegla elektrike Bosch
Vegla elektrike Bosch
Vegla dore Unior
Vegla dore Unior
Vegla dore Bahco
Vegla dore Bahco
Trapan Bosch
Trapan Bosch
Rekorde ajri
Rekorde ajri
Punto
Punto
Pompa lavazhi
Pompa lavazhi
Pajisje Servisi per Automjete
Pajisje Servisi per Automjete

Katalogu

Katalog Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Historiku

Pina Sh.p.k. është themeluar në vitin 1995, si një shoqëri me drejtim kryesor të tregtimit të veglave të punës. Cilësia është elementi kryesor që karakterizon firmën tonë ndaj në vitin 2001 ishim të parët që futëm në tregun shqiptar veglat elektrike të gjigandit gjerman Bosch, dhe aktualisht jemi distributor i autorizuar i kësaj firme. Parimet që na kanë udhëhequr gjatë këtyre viteve janë të ofrojmë zgjidhje dhe cilësi për klientët tanë. Jemi krenarë që gjatë këtyre viteve kemi ofruar zgjidhje dhe diversitet për të gjithe klientët, bizneset dhe ndërmarrjet.

Partnere

Video