Secondary Adv

J-COILS

 

Përshkrimi

J-COILS Shpk
Projektim | Prerje me Lazer | Perkulje | Frezim | Tornim | Kalandrim | Lyerje | Saldim

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Për sa i përket kërkesës në treg J-Coils ka krijuar hapësira të konsiderueshme dhe është një ndër kompanitë më prestigjoze në Shqipëri në llojin e saj. Aktualisht J-Coils kooperon me makineritë e standardeve Europiane dhe me një staf të nivelit të lartë profesional, duke e bërë më të besueshëm dhe më tërheqës në treg. Kompania J-COILS shpk e regjistruar pranë QKR, me NIPT: L51608037P dhe vë në funksion aktivitetin “Përpunim Mekanik i Llamarinës” me vendodhje në rrugën e Aeroportit , Qaf Kashar-Rinas, Km 3, Fshatin Bërxullë, Njësia Administrative Bërxulle, Bashkia Vorë, Qarku Tiranë.

Partner profesional dhe i besueshëm
Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Çfarë ofron

Objektivi kryesor i J-COILS është shërbimi me cilësi, precizion dhe garanci klientëve të saj dhe realizimi i projekteve me rigorozitet sipas kërkesave të klientëve. Kompania J-COILS shpk ofron shërbimet e saj si më poshtë:

1. Linja e prerjes së llamarinës: Është një linjë e cila përdoret për prerjen e llamarinave me gjerësi të ndryshme duke qenë se do prodhohen profile të ndryshme. Lënda e parë (llamarina) e cila është element i riciklueshem nuk është prodhim i subjektit tonë.

2. Linja e profilimit: Është një linjë e cila prodhon profile të gjerësive, trashësive dhe formave të ndryshme.

3. Saldatricet: Shërbejnë për bashkimin e dy elementeve të ndarë.

4. Sharra shirit: Shërben për prerjen e elementeve metalikë sipas gjatësisë së kerkuar nga klienti duke qenë se profilet bëhen me gjatësi standarde. “Përpunimi Mekanik i Llamarinës”.

5. Sharra disk: Shërben për prerjen e paneleve të cilët nuk janë prodhim i subjektit “J-Coils”.

6. Tripanet: Shërbejnë për hapjen e vrimave në elementë të ndryshëm me një diameter D.

7. Puntatricet: Shërbejnë për bashkimin e dy llamarinave me nxehtësi.

8.Prerje me laser deri ne spesor 15mm te te gjith llojeve te materialeve . Inox Alumin llamarine te galvanizuar dhe llamarine celiku

9. Prerje me plazma deri ne spesor 50milimeter me nje cilesi te mire dhe me precizion

10.Kalander : Kalandra eshte me gjatesi 3000 milimeter dhe ne kete gjatesi kalandron deri ne spesor 15 mm. Per gjatesi me te vogel kalndrimi behet deri ne spesor 25 mm. Kalander per kalandrimin e te gjith llojeve te tubloareve dhe profileve te hekurit.

12.Llamrine kthyeze (Pigatrice) : Eshte nje makineri qe sherben per kthimin e llamarines per te gjith llojet e spesoreve .

13. Lyerje elektrostatike: Lyerja elektrostatike eshte nje boje pluhur e cila ka shume jetegjatesi dhe nuk gervishtet. Permasat e furres jane 6300 x 2000 x 2200

14.Lyerje me psitolete me boje vaj per te vilen eshte bere dhe nje dhome qe sherben per mos hyrjen e pluhurit.

13.Frezim

Repartet

-Reparti i Prerjes
-Reparti i Kthimit dhe Kalandrimit
-Reparti i Saldimit Inox
-Reparti i Saldimit te Hekurit
-Reparti i Axhustimit
-Reparti i Lyerjes

Shërbime

Hapje vrimash ne plazem
Hapje vrimash ne plazem
Prerje dhe punim ne plazem e kompjuterizuar
Prerje dhe punim ne plazem e kompjuterizuar
Prerje ne makineri plasma
Prerje ne makineri plasma
Prerje te ndryshme me laser
Prerje te ndryshme me laser
Punime dhe prerje metalike me lazer CNC
Punime dhe prerje metalike me lazer CNC
Punime me lazer
Punime me lazer
Prerje dhe perpunim tubash tubolare ne laser
Prerje dhe perpunim tubash tubolare ne laser
Punime dhe prerje tubash ne lazer
Punime dhe prerje tubash ne lazer
Punime me laser tubi
Punime me laser tubi
Saldim elementesh metalike dhe konstruksionesh
Saldim elementesh metalike dhe konstruksionesh
Saldim strukturash
Saldim strukturash
Saldime aksesoresh metalik
Saldime aksesoresh metalik
Sherbime saldimi
Sherbime saldimi
Fure per lyerje me boje elektrostatike per struktura
Fure per lyerje me boje elektrostatike per struktura
Lyerje aksesoresh metalik me boje elektrostatike
Lyerje aksesoresh metalik me boje elektrostatike
Lyerje me furre me boje elektrostatike
Lyerje me furre me boje elektrostatike
Ngjyrosje me boje elektrostatike
Ngjyrosje me boje elektrostatike
Sherbim Lyerje me furre
Sherbim Lyerje me furre
Punime ne torno dhe freza
Punime ne torno dhe freza
Tornime dhe Frezime pjesesh, elementesh, aksesoresh
Tornime dhe Frezime pjesesh, elementesh, aksesoresh
Kalandrime fletesh metalike
Kalandrime fletesh metalike
Punime ne Elektrobango dhe tranxha
Punime ne Elektrobango dhe tranxha
Punime ne kalander tubi
Punime ne kalander tubi
Prerje dhe Perpunime metalike ne makineri punsonatrice
Prerje dhe Perpunime metalike ne makineri punsonatrice
Punime me punsonatrice
Punime me punsonatrice

Historiku

Punë të kryera

Dekore llamarine per lokale
Dekore llamarine per lokale
Fasade e punuar me Corten
Fasade e punuar me Corten
Kalandrim fletesh metalike deri ne 6 meter linear
Kalandrim fletesh metalike deri ne 6 meter linear
Porta te jashtme me prerje sipas vizatimit
Porta te jashtme me prerje sipas vizatimit
Prerje inoksesh sipas vizatimeve
Prerje inoksesh sipas vizatimeve
Prerje ne punsonatrice, lyerje me boje elektrostatike
Prerje ne punsonatrice, lyerje me boje elektrostatike
Prerje tubolare me lazer tub
Prerje tubolare me lazer tub
Prerje, Piege, Saldim Inoxi
Prerje, Piege, Saldim Inoxi
Prodhim aksesore metalik ne seri
Prodhim aksesore metalik ne seri
Prodhim dhe Asemblim kuti emergjence
Prodhim dhe Asemblim kuti emergjence
Prodhim elementesh metalik ne seri
Prodhim elementesh metalik ne seri
Prodhim elementesh per rafte metalike
Prodhim elementesh per rafte metalike
Prodhim kanalina te prera me punsonatrice CNC
Prodhim kanalina te prera me punsonatrice CNC
Prodhim kanalinash elektrike
Prodhim kanalinash elektrike
Prodhim parmake llamarine me prerje me lazer e lyerje me boje
Prodhim parmake llamarine me prerje me lazer e lyerje me boje
Prodhim porta dhe kangjella me prerje dekorative dhe lyerje
Prodhim porta dhe kangjella me prerje dekorative dhe lyerje
Projektim dhe Prodhim porta me prerje me lazer dhe ngjyrosje
Projektim dhe Prodhim porta me prerje me lazer dhe ngjyrosje
Projektim, Prerje, Piegim, Saldim, Axhustim, Boje elektrostatike
Projektim, Prerje, Piegim, Saldim, Axhustim, Boje elektrostatike
Punime me freze
Punime me freze
Punime metalike me lazer
Punime metalike me lazer
Punime ne punsonatrice me vizatime sipas kerkeses
Punime ne punsonatrice me vizatime sipas kerkeses
Punime per fasade metalike per objekt banimi
Punime per fasade metalike per objekt banimi
Saldim i bangove
Saldim i bangove
Tornime dhe Frezime
Tornime dhe Frezime

Partnere

BASHEKA-shpkMESSERREAL-A&BREMU-Balkans -shpkTeknoSald-vjenjcoils-enorjcoils-lajthizajcoils-sherwin