Secondary Adv

Univers Safety

 

Përshkrimi

Pjese  e kompanise Lider ne fushen e produkteve promocionale Univers Promotions .Tashme qe nga viti 2016 operon ne treg, duke ofruar nje game te gjere produktesh dhe aksesore per mbrojtjen dhe veshjen e sigurise ne pune .Misionin ynë është të ofrojmë zgjidhje, mjete dhe një portofol produktesh të gjerë horizontal dhe vertikal. Për ta bërë këtë ne mbështetemi në energjinë, ambicjen dhe eksperiencën e ekipit tonë.

Çfarë ofron

Mbrojtja e kokes: helmeta, kufje kunder zhurmave akustike, syze, tapa veshesh, maska kunder gazrave, maska saldim, kapele me shtrese mbrojtese, kaskete, kokore, aske me filtra kunder tymrave, maske visor, mask ate thjeshta, lares per syte.

Mbrojtja e duarve: doreza te thjeshta, doreza sintetike, doreza latex, doreza saldimi, doreza ndertimi, doreza elektriciteti, doreza per mekanik, doreza laboratory, doreza kunder prerjes.

Mbrojtja e trupit: litar per mbrojtje nga lartesia, perprase saldimi, unifroma pune, xhup kunder shiut, jelek kunder shiut, kostume me shikueshmerii te larte, kominoshe per mekanik, xhaketa, pantallona pune per meshkuj, veshje infermieri, veshje kundra ujit, mushama kunder shiut, kostume kunder shiut ,bluze polo, t-shirt, jelek fosforeshent, mbrojtese gjunjesh, kutia e ndihmes se shpejte, veshje idraulike, perparse medikale, perparse laboratori, veshje punetori.

Mbrojtja e kembeve: kepuce me celik dhe lekure  , kepuce dimri, kepuce kunder rreshqitjeve , kepuce antistatike , kepuce me perberje kompoziti, kepuce verore, kepuce me qafa, cizme, cizme te gjata, shapka laboratory, veshje njeperdorimshe per kembet, kepuce antistatike.

Aksesore  shtese: Barriera ndarese per rruget, kone, tapet i shtire per ulje shpjetesie ne rruge, trafik ndarese, zinxhire, adeziva, tripod, ganca per mbajtje peshe te renda etj.

 

Te gjithe artikujt e lart permendur, jane brenda stardarteve te Bashkimit Evropian(EU). Secili produkt eshte i paisur me certifikimet perkatese EN ISO.

Shërbime

Uniforma fosforeshente punetori
Uniforma fosforeshente punetori
Uniforma elektricisti
Uniforma elektricisti
Uniforma kunder shiut, Kaskete, Xhup, Kepuce
Uniforma kunder shiut, Kaskete, Xhup, Kepuce
Uniforma zjarrfikesi
Uniforma zjarrfikesi
Veshje fofsforeshente per inxhiniere
Veshje fofsforeshente per inxhiniere
Veshje kunder kimikateve, kominoshe trup, doreza, maske
Veshje kunder kimikateve, kominoshe trup, doreza, maske
Kostum infermieri, perparese me menge te gjata per mjek
Kostum infermieri, perparese me menge te gjata per mjek
Kominoshe pune me rripa  fosforeshente
Kominoshe pune me rripa fosforeshente
Xhaketa, Kominoshe, Veshje mekaniku, Uniforma karburanti
Xhaketa, Kominoshe, Veshje mekaniku, Uniforma karburanti
Jelek pune dimri, vishet 2 ane
Jelek pune dimri, vishet 2 ane
Jelek pune fosforeshente
Jelek pune fosforeshente
Kostum kunder shiut me shirita reflektues
Kostum kunder shiut me shirita reflektues
Veshje pune fosforeshtente ndertimi, per inxhiniere
Veshje pune fosforeshtente ndertimi, per inxhiniere
Xhup fosforeshent kunder shiut
Xhup fosforeshent kunder shiut
Xhup kunder shiut fosforeshent, Mushama kunder shiut fosforeshent
Xhup kunder shiut fosforeshent, Mushama kunder shiut fosforeshent
Xhupa pune kunder shiut
Xhupa pune kunder shiut
Pantallona pune fosforeshente me shirita reflektues
Pantallona pune fosforeshente me shirita reflektues
Kepuce pune profesionale
Kepuce pune profesionale
Cizme pune kunder ujit
Cizme pune kunder ujit
Kepuce me qafe
Kepuce me qafe
Doreza kunder prerjes, per mekanike, Doreza laboratori Latex
Doreza kunder prerjes, per mekanike, Doreza laboratori Latex
Doreza kunder zjarrit, Doreza dielektrike, Doreza lekure
Doreza kunder zjarrit, Doreza dielektrike, Doreza lekure
Kapele pune me element mbrojtes te kokes
Kapele pune me element mbrojtes te kokes
Kaska, helmeta mbrojtese per koken
Kaska, helmeta mbrojtese per koken
Kufje kunder zhurmave
Kufje kunder zhurmave
Litar Mbrojtes
Litar Mbrojtes
Maske mbrojtese me 2 filtra
Maske mbrojtese me 2 filtra
Maske mbrojtese per frymemarrjen
Maske mbrojtese per frymemarrjen
Maske mbrojtese saldimi
Maske mbrojtese saldimi
Syze mbrojtese kundrejt rrezeve UV, eres, ciflave, pluhurave
Syze mbrojtese kundrejt rrezeve UV, eres, ciflave, pluhurave
Syze saldimi
Syze saldimi
Tapa veshesh
Tapa veshesh
Kone sinjalistike rrugore
Kone sinjalistike rrugore
Kutia e ndihmes se shpejte, lares per syte
Kutia e ndihmes se shpejte, lares per syte
Ngadalsues shpejtesie ne rruge (police i shtrire)
Ngadalsues shpejtesie ne rruge (police i shtrire)

Katalogu

Katalog Univers Safety

Partnere

delta plusfageo

Video