Secondary Adv

FRIGOTECH shpk

 

Përshkrimi

Frigotech shpk me një eksperiencë disa vjecare në tregun shqiptar operon në sektoret e mëposhtëm:

 

- Pjese kembimi frigoriferike,dhoma frigoriferike

- Pjese kembimi profesionale HO.RE.CA

- Aksesore industriale dhe komerciale


Frigotech shpk tregton një seri të gjërë komponentesh nga markat më të njohura Europiane të sektorit. Kompania Frigotech nuk limitohet vetëm në shitje të materialeve por plotëson një spektër të gjerë të kërkesave. Ofron zgjidhje për diversifikimin e produktit që do të tregtohet, propozohet edhe si partner për cdo zgjidhje teknike për realizimin e impianteve frigoriferike. Frigotech shpk ju bën të kurseni kohë nëpërmjet një shërbimi të shpejtë.

Çfarë ofron

Kompania Frigotech është e specializuar në montimin e dhomave frigoriferike industriale, impianteve ftohes, si dhe suport teknik per te gjitha pajisjet ftohëse industriale. Frigotech shpk aspiron të jetë zgjedhja e parë e klienteve. Kompania është e angazhuar për të dhënë produkte inovative dhe shërbimet më të mira për klientet e saj. Një ekip i fortë teknike është gjithmonë i gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja, ndihma teknike është jo vetëm në zgjedhjen e pajisjeve të përshtatshme, por edhe në instalimin e saj.

 

Frigotech shpk vazhdon të investojë në cilësi dhe në zgjerimin e vazhdueshëm të gamës së produkteve disponibel në gjendje magazine.

 

Frigotech shpk ofron:

- Materiale frigoriferike industriale: Kompresor/ Motorr frigoriferik: Agregat /njesi kondesimi; Komponente/ akesor linje; Radiator/kondensator; Kuader elektrik; Rezistenca shkrirje; Filter; Avullues\Fryres; Serpentina Statike; Radiator; Dhoma frigoriferike; Dyer frigoriferike; Termostate.

- Pjese kembimi profesionale HO.RE.CA:

- Per furra,soba zgare dhe friteza:si,pilota,centralina,termokopie,grupe gazi,rezistenca

- Pjese kembimi per lavastovilje kapot,lavastovilje per gota dhe lavastovilje bari: rezistenca pompa larje,pompa detergjenti,pompa brilantanti etj.

- Pjese per produktore akulli.

Shërbime

Dhoma frigoriferike freskuese dhe ngrice
Dhoma frigoriferike freskuese dhe ngrice
Shitje pajisje per dhoma frigoriferike
Shitje pajisje per dhoma frigoriferike
Dyer frigoriferike
Dyer frigoriferike
Dhoma frigoriferike
Dhoma frigoriferike
Kontenier frigoriferik
Kontenier frigoriferik
Ndertim dhomash frigoriferike
Ndertim dhomash frigoriferike
Pajisje frigoriferike
Pajisje frigoriferike
Projektim zbatim dhomash frigoriferike
Projektim zbatim dhomash frigoriferike
Aksesore dhe komponente linje per dhoma frigoriferike
Aksesore dhe komponente linje per dhoma frigoriferike
Agregate, avullues per dhoma frigoriferike
Agregate, avullues per dhoma frigoriferike
Radiatore me dhe pa ventilator
Radiatore me dhe pa ventilator
Ventilatore aksial, centrifugale per dhoma frigoriferike
Ventilatore aksial, centrifugale per dhoma frigoriferike
Kompresore hermetik dhe gjysem hermetik
Kompresore hermetik dhe gjysem hermetik
Sistem kondicionimi per dhoma frigoriferike
Sistem kondicionimi per dhoma frigoriferike
Dyer per dhoma frigoriferike
Dyer per dhoma frigoriferike
Paisje profesionale per bare
Paisje profesionale per bare
Paisje profesionale per restorante
Paisje profesionale per restorante
Pjese kembimi per banake pasticerie
Pjese kembimi per banake pasticerie
Guarnicione frigoriferike
Guarnicione frigoriferike
Pjese kembimi per frigorifere profesionale
Pjese kembimi per frigorifere profesionale
Pjese kembimi per furra profesionale
Pjese kembimi per furra profesionale
Pjese kembimi per guzhina profesionale
Pjese kembimi per guzhina profesionale
Pjese kembimi per hekur rrobash profesional
Pjese kembimi per hekur rrobash profesional
Pjese kembimi per lavastovilje
Pjese kembimi per lavastovilje
Pjese kembimi per lavatrice profesionale
Pjese kembimi per lavatrice profesionale
Pjese kembimi per paisje profesionale
Pjese kembimi per paisje profesionale
Pjese kembimi per soba profesionale
Pjese kembimi per soba profesionale
Pjese kembimi per vitrina pasticerie
Pjese kembimi per vitrina pasticerie
Rezistenca per furra profesionale
Rezistenca per furra profesionale
Rezistenca per lavastovilje
Rezistenca per lavastovilje

Historiku

Frigotech është një markë e regjistruar nga Drejtoria Pergjithshme E Patentave Dhe Markave-Në bazë të nenit 146 te Ligjit Nr. 9947 datë 07.07.2008 « Për Pronësinë Industriale » dhe pikës 3 të Kreut III të VKM Nr. 1706 datë 29.12.2008 « Për Miratimin e Rregullores për Regjistrimin e Markave Tregtare dhe të Shërbimit». Frigotech është themeluar në vitin 2008 dhe operon në sektorët e sistemeve të ftohjes industriale, pjesëve të këmbimit frigoriferike, pjesë këmbimi profesionale HO.RE.CA, aksesorëve industrialë dhe komerciale, si dhe dhomave frigoriferike. Frigotech  bashkëpunon me markat më të njohura ndërkombëtare të sektorit, dukë pasuruar gamën e produkteve dhe shërbimeve vit pas viti. Frigotech nuk limitohet vetem në shitje të materialeve por edhe si një partner për të studiuar dhe zhvilluar cdo lloj zgjidhje teknike. Tek Frigotech cdo kilent gjen atë që gjtihmonë ka kërkuar, produkte cilësore dhe një shërbim efikas.

Punë të kryera

FRIGOTECH shpk1509020398
FRIGOTECH shpk1509020408
FRIGOTECH shpk1509020416
FRIGOTECH shpk1509020424
FRIGOTECH shpk1509020433
FRIGOTECH shpk1509020443
FRIGOTECH shpk1509020454
FRIGOTECH shpk1509020468
FRIGOTECH shpk1509020482
FRIGOTECH shpk1509020497
FRIGOTECH shpk1509020509
FRIGOTECH shpk1509021155
Dhome frigoriferike Freskues dhe ngrice, Razem Shkoder
Dhome frigoriferike Freskues dhe ngrice, Razem Shkoder
Montim kompresoresh frigoriferik
Montim kompresoresh frigoriferik
Dhome frigoriferike dhe linje transporti mishi, Skrapar
Dhome frigoriferike dhe linje transporti mishi, Skrapar
Montim linje transportuese mishi
Montim linje transportuese mishi
Tirane, Dhome freskuese
Tirane, Dhome freskuese
Vlore, Zbatim projekti dhome frigoriferike
Vlore, Zbatim projekti dhome frigoriferike

Partnere

akocastelcubigeldanfossembracoeuro motors italiabitzerevcofrascoldmaneuropTecumsehroenestrivacoldpego