Secondary Adv

Albanian Contracting

 

Përshkrimi

Albanian Contracting është një ndërmarrje që meret me instalimet mekanike në godina social kulturore, industriale si dhe godina banimi. Albanian Contracting u krijua në janar 2008 dhe lindi nga bashkimi i dy ndërmarrjeve me eksperiencë në këtë drejtim. Nga Albania Distributor.sh.p.k. përfaqësuese eskluzive e kompanisë Carrier, kompania lider në botë në fushën e ajrit të kondicionuar dhe ALKO sh.p.k. e specializuar në fushën e projektimit dhe zbatimit tv punimeve mekanike. Karakteristika kryesore e ndërmarrjes është cilësia e punimeve për të cilën bëhet një punv sistematike duke rritur kërkesat në mënyrë të vazhdueshme. Grupi i punës përbëhet nga 24 specialistë ku bëjnë pjesë tre inxhiniere, dy ekonomiste dhe pjesa tjetër specialistë të zbatimit dhe të servisit. Gjithashtu kompania është e certifikuar sipas normës nga ISO 9001:2008.


Në fushën e ajrit të kondicionuar këtu do gjeni zgjidhjen me optimale të shprehur në disa variante, realizimin korrekt të zgjidhjes së preferuar si dhe mbështetjen e vazhdueshme nga një servis i specializuar. Duke e lidhur cilësinë me ofertën këtu do gjeni dhe zgjidhjen më ekonomike, si në zbatim ashtu dhe në shfrytëzim. Kjo e dyta është dhe më e rëndësishme dhe këtu ne bëjmë diferncën me të tjerët, pasi cdo objekt shihet me seriozitet maksimal, duke i bërë studim të vecantë, për të arritur në përfundimin e duhur. Si rezultat i eksperiencës dhe marrëdhënieve të vazhdueshme me klientet tanë nga të cilët merren të gjitha të dhënat mbi impjantet e instaluara, është krijuar një ekip i aftë për të zgjidhur të gjitha problemet në këtë fushë.


Misioni
Misioni ynë është të bëhemi zgjidhja e parë e klientëve për Impiantet e Ajrit të Kondicionuar dhe ato Mekanike, kudo në të gjithë Shqipërinë. Performancë e lartë, kursim energjie dhe kosto efektive në zgjedhjen sistemeve.


Stafi
Albanian Contracting punojnë cdo ditë për të ofruar shërbime të një kualiteti të lartë, duke u mbështur më së miri nga fjala e fundit e teknologjisë dhe një staf i kualifikuar specialistësh dhe INXHINIERESH, me një eksperiencë shumëvjecare në këtë fushë.

Albanian Contracting nuk është vetëm një bashkepunim i sukseseshem në shitjen dhe shërbimin e produkteve Carrier, Toshiba, Tadiran por edhe në projektimin dhe zbatimin e projekteve të sistemeve të ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit.

Çfarë ofron

Albanian Contracting ka të drejtën e shitjes per “PRODUKTET CARRIER, TOSHIBA”. Gjithashtu ajo ofron shërbime të kualifikuara në fushën e projektimt, zbatimit, servisit, mirëmbjtjes në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe Kosovës.


Impiantet e Ajrit të Kondicionuar

•    Impiante kondicionimi chiller (pompë nxehtësie) dhe fan-coil si për objekte civile dhe objekte industriale.

•    Ventilim të objekteve civile dhe industriale.

•    Impiant termik me shtrim nga dyshemeja për ngrohje dhe ftohje.

•    Impiante kondicionimi me kondicionerë (zgjerim direkt) të eficencës së lartë, splite të vecantë, multi- splite, sisteme VRF (Variable Refrigerant Flow).

•    Sisteme ftohëse për dhoma serveri dhe UPS.


Impiantet Mekanike
•    Sisteme antizjarr me Hidrante dhe Sprinker
•    Sisteme antizjarr me shkumë sipas certifikimit FM, CE dhe UL.

•    Furnizim me ujë dhe trajtim të ujit sanitar.

•    Trajtim ujrash për të gjitha llojet.

•    Shkarkime ujrash.


Servis
Me një staf specialistësh, me një eksperience pune mbi 10 vjecare ofrohet servis i specializuar me bazë kontrate dhe shërbime specifike . Kemi një rrjet të tërë institucionesh dhe bankash dhe klientësh private që kanë marrë këtë shërbim dhe qëllimi ynë është “KENAQESIA E KLIENTIT”. Për këtë një grup makinash , staf dhe bazë materiale dhe teknike garantojmë ndërhyrjen e shpejtë për cdolloj pajisje. Ky është dhe suksesi i biznesit tonë.


Partnerët

Albanian Contracting operojnë në mënyrë të suksesshme përsa i përket shitjes dhe shërbimeve të produkteve CARRIER, TOSHIBA. Albanian Contracting ofrojnë përvec produkteve të kondicionimit e aspirimit edhe asistencë teknike të specializuar, duke qenë për klientët zgjedhja e parë në realizimin e sistemeve të kondicionimit dhe aspirimit.

Shërbime

Asistence teknike per Carrier dhe Toshiba
Asistence teknike per Carrier dhe Toshiba
Ventilim te objekteve civile dhe industriale
Ventilim te objekteve civile dhe industriale
Sisteme kondicionimi per ambjente rezidenciale dhe tregtare
Sisteme kondicionimi per ambjente rezidenciale dhe tregtare
Kondicionere kanalore Carrier, Toshiba
Kondicionere kanalore Carrier, Toshiba
Sisteme kondicionimi VRF
Sisteme kondicionimi VRF
Sisteme antizjarr me shkume
Sisteme antizjarr me shkume
Pompa nxehtesie
Pompa nxehtesie
Sisteme te ftohjes me uje
Sisteme te ftohjes me uje
Njesi per trajtimin e ajrit
Njesi per trajtimin e ajrit
Njesi te brendshme kanalore
Njesi te brendshme kanalore
Kondicionere split
Kondicionere split
Kondicioner inverter
Kondicioner inverter
Kondicioner multi split per hapsira te medha
Kondicioner multi split per hapsira te medha
Montim kondicioneresh
Montim kondicioneresh
Sisteme rezidenciale per ambjente te medha
Sisteme rezidenciale per ambjente te medha
Kondicioner per hapsira te vogla
Kondicioner per hapsira te vogla
Kanalor rezidencial
Kanalor rezidencial
Kondicioner Toshiba dhe Carrier ne Shqiperi
Kondicioner Toshiba dhe Carrier ne Shqiperi
Kondicioner mural, tokesor, tavanor
Kondicioner mural, tokesor, tavanor
Impiante klimatizimi
Impiante klimatizimi
Chillera per qendra tregtare
Chillera per qendra tregtare
Kondicionim per dhoma serveri
Kondicionim per dhoma serveri
Servis dhe mirembajtje
Servis dhe mirembajtje
Furnizim me uje dhe trajtim te ujit sanitar
Furnizim me uje dhe trajtim te ujit sanitar
Sisteme ngrohje ne dysheme
Sisteme ngrohje ne dysheme

Punë të kryera

Albanian Contracting1509447063
Hotel Mondial
Hotel Mondial
Hotel Tirana
Hotel Tirana
Infosoft Group
Infosoft Group
Procredit bank Laprake
Procredit bank Laprake
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Te Stela Resort
Te Stela Resort
Vlora Internacional Hotel
Vlora Internacional Hotel

Partnere

CarrierToshiba new

Video

Referenca

INSTITUCIONE

MINISTRIA E ENERGJITIKES

AVOKATI I POPULLIT

GJYKATA VLORE

GJYKATA KORCE

AMERICAN EMBASSY ZYRAT QENDRORE

AMERICAN CONSULATE

TELEVISIONI NEWS 24, GAZETA SHQIPTARE

PROKURORIA VLORE

RAJONI I POLICISE NR.2

AMBASADA E IRANIT

OSCE ZYRAT QENDRORE

ROEFIX ZYRAT QENDRORE

ALBTELEKOM

GJYKATA E SARANDES(BASHKEPUNIM)

DEGET E ZYRES SE THESARIT

ZYRAT `SOROS`

SHKOLLA LEZHE

PORTI DURRES(TRUCK DRIVER FACILITY)BANKA

BANKA E SHQIPERISE

BANKA E SHTETIT SHQIPTAR TIRANE

BANKA E SHTETIT SHQIPTAR ELBASAN

BANKA E SHTETIT SHQIPTAR BERAT

BANKA AMERIKANE QENDRORE

BANKA AMERIKANE TE GJITHA DEGET

BKT TE GJITHA DEGET

PRO CREDIT BANK QENDRORE

PRO CREDIT TE GJITHA DEGET

BANKA CREDINS – TIRANE VEVE CENTER

FIRST INVESTMENT BANK – ELBASAN

OPPORTUNITY ALBANIA BRANCHES

BANKA ITALO-SHQIPTARE

QENDRA BIZNESI

 

QTU TIRANA E RE

INFOSOFT BUSINESS CENTER

PRO CREDIT BANK

MATRIX BUSNES CENTER

ZYRAT 2 K

PALLATI I KULTURES ( AMBASADA ITALIANE)

REGANSY KASINO

ELDA PETROL DURRES HOTEL AND RESTORANT

EL-ZAYED BUSINESS CENTER( ISH VODAFONE)

ALBAN TIRANA BUSINESS CENTER

QENDRA E BIZNESIT OLIMPIA

BIRRA STELA (RESORTI “TE STELA”)

ZYRA DHE LOKALE `RAFAELO 2002

 

DYQANE & RESTORANTE

QTU TIRANA E RE

NEPTUN SHOP TIRANA E RE

FABRIKA E QUMISHTIT FERLAT – RROGOZHINE

CONAD(SUPERMARKET) – TIRANE E RE

LOJRA FATI – (TIRANA RE)

EUROMAX – (TIRANA RE)

KOMPLEKSI BLU LAGUNA DURRES

FEDERATA SHQIPETARE E FUTBOLLIT

MONALIZA BAR-RESTAURANT.

DHL ZYRAT KRYESORE

BAR PIAZZA – VLORE

TOMY HILFIGER SHOP.

FIAT ANAS ZYRAT KRYESORE

MILITARY HOTEL JALE

JEHOVAI CENTER

BSB SHOPS

SANDRO FERRONE SHOP

SOFRA E ARIUT

 

SPITALE

 

SPITALI PSIKIATRIK

SPITALI ONKOLOGJIK

SPITALI QENDROR DURRES

SPITALI PEDIATRIK

SPITALI INFEKTIV

SPITALI AMERIKAN (PROJEKTIM)

 

HOTELE

 

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL(RINOVIMI)

HOTEL MONDIAL

VLORA INTERNATIONAL

HOTEL DIPLOMAT 2 – TIRANE

HOTEL DAJTI PARK – TIRANE

 

OBJEKTE NE VAZHDIM

 

LOKALE TE NDRYSHME

APARTAMENTE BANIMI

BIRRA “STELA” KOMPLEKSI SPORTIV DHE HOTELI

RIKONSTRUKSIONI I BANKES SE SHQIPERISE (BANKA QENDRORE)