Secondary Adv

TSAMOURIS SA

 

Përshkrimi

TSAMOURIS SA u themelua në vitin 1959 nga Georgios Tsamouris si G.Tsamouris & Co me bazë në Athinë. Ajo ishte kompania e parë në Greqi e specializuar në shpërndarjen e vidave në tregun e brendshëm. Sot kompania është e drejtuar nga Janis Tsamouris - themeluesit të saj - dhe ka te punësuar 40 persona. Kompania jonë është një nga më të mëdha dhe më të specializuara në llojin e vet. Me mbi 25,000 artikuj në magazinën tone ne mund të mbulojmë një gamë të gjerë të nevojave të konsumatorëve. TSAMOURIS ka nje stafi  te kualifikuar dhe me përvojë. Rrjeti i shitjes mbulon të gjithë Greqinë.

Çfarë ofron

Disponojme shumëllojshmëri produktesh me mbi 28.000 lloj artikujsh që mbulojnë një gamë të gjerë të nevojave të ndërmarjeve industriale, të kompanive konstruktore si dhe dyqanet e shitjes me pakicë. Produktet që disponojmë janë të cilësive të larta si dhe marka të ndryshme të celikut si: 4.8; 8.8; 10.9, 12.9;14.9 -të zeza, të zinguara, HDG,inox A2, inox A4 si dhe një gamë të madhe artikujsh bronxi, produkte këto të industrive me pestigjioze të botës. CDO PRODUKT KA CERTIFIKATEN E VET TE CILESISE.


-Certifikim ISO 9001-2008.
-Faqe Interneti të sofistikuar www.tsamouris.gr , për informimin e menjëhershëm të klientit.

-Personel të specializuar dhe me përvojë të madhe në këtë sektor.

-Infrastrukturën më të mirë logistikë për plotësimin e nevojave në Greqi etj e cila në kombinim me eksperiencën shumë vjecare në bejnë partnerin më të besueshëm dhe me kombinimin më të mirë të karakteristikave.

 

SHUMELLOJSHMERI-CILESI-CMIM-TRADITE

Shërbime

Vida alen me koke
Vida alen me koke
Vida me koke te rrumbullaket
Vida me koke te rrumbullaket
Vida me koke hekzagonale
Vida me koke hekzagonale
Vida alen pa koke
Vida alen pa koke
Vida druri me koke hexagonale
Vida druri me koke hexagonale
Vida druri
Vida druri
Vida me krahe
Vida me krahe
Vida gipsi
Vida gipsi
Vida fiksuese llamarine
Vida fiksuese llamarine
Siguresa te jashtme aksi
Siguresa te jashtme aksi
Rondele te gjera 3xD
Rondele te gjera 3xD
Rondele te ngushta
Rondele te ngushta
Rondele me gondronim
Rondele me gondronim
Rondele frenuese
Rondele frenuese
Rondele distancatore celiku
Rondele distancatore celiku
Rondele pllake normale
Rondele pllake normale
Rondele katrore me kend 8 per qind
Rondele katrore me kend 8 per qind
Dado dhe Bulona me unaze
Dado dhe Bulona me unaze
Dado Frenlies Plastik
Dado Frenlies Plastik
Dize, Shufer, Bulon, 1m, 2m, 3m
Dize, Shufer, Bulon, 1m, 2m, 3m
Bulona me koke hexagonale per dado
Bulona me koke hexagonale per dado
Bullon me koke kerplidhe
Bullon me koke kerplidhe
Bulon hexagonal me filto te plote
Bulon hexagonal me filto te plote
Dado mekrafie
Dado mekrafie
Percina me fileto
Percina me fileto
Percina bakri per frena
Percina bakri per frena
Upa metalike betoni
Upa metalike betoni
Upa ampule kimike
Upa ampule kimike
Shtrenguese tubash
Shtrenguese tubash
Shtrenguese dizash
Shtrenguese dizash
Celesa Kriket
Celesa Kriket
Celesa
Celesa
Disqe preres per gur fresibel
Disqe preres per gur fresibel
Kacavida dhe Celesa Hekzagonal
Kacavida dhe Celesa Hekzagonal
Punto dhe Gota prerese
Punto dhe Gota prerese

Katalogu

Katalog TSAMOURIS SA

Historiku

Kompania "Tsamouris' u themelua nga Jorgos Tsamouris në vitin 1959 me qendër në Athinë dhe destinacioni i saj ishte furnizimi i tregut të brendshëm me artikujt; vida, dado, bullona, rondele etj. Në vitin1995 kompania kalon në shoqëri aksionare (sh.a) "Tsamouris-Douzoglou-specialistët e vidës". Në vitin 2008 inaugurohet qendra bashkëkohore logjistikë në Oinofita-Viotias, me sip.5500m2, e pajisur me sistemin SAP dhe ODYSSEY. Kjo kompani drejtohet nga Giannis Tsamouris dhe ka të punësuar mbi 40 punonjës, mbulon pjesën dërrmuese të nevojave të tregut grek, gjithashtu ka shtrirë aktivitetin e saj në Qipro, Bullgari dhe Shqipëri.

Partnere

Metronalumil-newdomuselvallarkoliaromatismevacoolympia electronicsRaycapsabotitan-newvemekepTsamouris-bahcoTsamouris-irimo

Certifikime

Video