Secondary Adv

VARAKU-E

 

Përshkrimi

Shoqëria “VARAKU-E” Sh.p.k me Administrator Z.Shpetim Varaku, e ka zanafillen që në vitin 1994, kur  kryesisht merrej me prodhim betoni, si edhe punime të ndryshme në objekte civile. Me kalimin e viteve shoqeria ka rritur fushën e saj të aktivitetit me zbatimin e projekteve të ndryshme: kryesisht me ujesjellesa e kanalizime, rruge të ndryshme si edhe një sërë projektesh të tjera me shtrirje në të gjithë Shqipërinë.  Qëllimi i shoqërise sonë ka qënë dhe mbetet: Përmbushja e kërkesave të cilësisë, për këtë kompania ndjek dhe zbaton me rigorozitet menaxhimin e cilësisë.

Çfarë ofron

Kompania VARAKU-E shpk ofron: 

 

•    Zbërthimin e projekteve të ndryshme të infrastrukturës rrugore, civile dhe industriale
•    Ndërtim i rrugeve dhe urave
•    Ndërtim objektesh civile dhe industriale
•    Mirëmbajtje rrugësh dhe objekte të ndryshme civile dhe industriale
•    Shitje, transport dhe vendosje asfalti, betoni dhe inerte

VARAKU-E SHPK ju prezanton me gamën e makinerive si:

Grejder; Asfaltoshtruese; Kamioncina, Fadroma; Autobitumatrice; Piruna; Kamiona; Impiante prodhimi; Bobcat; Ekskavatore; Sharra asfalti; Buldozer; Rrula; Fadroma; Freza; Autobetoniere.

Shërbime

Prodhim i asfaltobetonit me ngjyre te kuqe, jeshile dhe te verdhe
Prodhim i asfaltobetonit me ngjyre te kuqe, jeshile dhe te verdhe
Impiant asfaltobetoni SIM CB 160 me kapacitet 160 ton-h
Impiant asfaltobetoni SIM CB 160 me kapacitet 160 ton-h
Shtrim rrugesh me asfalt me ngjyre
Shtrim rrugesh me asfalt me ngjyre
Thyerje me cekic
Thyerje me cekic
Prerje bimesie
Prerje bimesie
Prerje betoni dhe asfalti
Prerje betoni dhe asfalti
Nyje thyerjesh inerte vetelevizese
Nyje thyerjesh inerte vetelevizese
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertim ujesjelles dhe kanalizime
Ndertim ujesjelles dhe kanalizime
Ndertim rruge dhe ura
Ndertim rruge dhe ura
Mjete transporti
Mjete transporti
Mjete per transport betoni
Mjete per transport betoni
Mjete per shtrim asfalti
Mjete per shtrim asfalti
Mjete per nenshtresa rrugore
Mjete per nenshtresa rrugore
Mjete per germime
Mjete per germime
Bonifikime
Bonifikime
Ndertim urash
Ndertim urash
Vijezim rrugesh asfalti
Vijezim rrugesh asfalti
Asfalto betoni i modifikuar me polimer
Asfalto betoni i modifikuar me polimer
Bojra per lyerje asfalti, Malta
Bojra per lyerje asfalti, Malta
Asfaltobeton me ngjyre
Asfaltobeton me ngjyre
Asfaltobeton i ftohte
Asfaltobeton i ftohte
Asfaltobeton drenant
Asfaltobeton drenant
Prodhim asflat i ftohte, Konglomerat
Prodhim asflat i ftohte, Konglomerat
Tapet i modifikuar me polimer
Tapet i modifikuar me polimer

Katalogu

Katalog VARAKU-E
Katalog VARAKU-E

Punë të kryera

Ndertimi i Portit te Peshkimit,Durres
Ndertimi i Portit te Peshkimit,Durres
Sistemim asfaltim Unaza Erseke
Sistemim asfaltim Unaza Erseke
Rikonstruksioni i rruges Qesarake
Rikonstruksioni i rruges Qesarake
Rikonstruksioni i Rruges Nacionale Qender, Manskuri
Rikonstruksioni i Rruges Nacionale Qender, Manskuri
Rikonstruksioni i Portes A
Rikonstruksioni i Portes A
Rikonstruksion Rruget e Kenetes (Bisht-Kamez)
Rikonstruksion Rruget e Kenetes (Bisht-Kamez)
Rikonstruksion i Rrugeve Vaqarr, Rruga Nacionale Qender Vaqarr, Rruga Cir Ibro dhe Rrugicat
Rikonstruksion i Rrugeve Vaqarr, Rruga Nacionale Qender Vaqarr, Rruga Cir Ibro dhe Rrugicat
Rikonstruksion i rruges Gryke Manati-Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave
Rikonstruksion i rruges Gryke Manati-Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave
Punime per riparimin te rrugeve lidhese 2016
Punime per riparimin te rrugeve lidhese 2016
Ndertim shkolle e re ne fshatin Kamenice, Bashkia Korce
Ndertim shkolle e re ne fshatin Kamenice, Bashkia Korce
Ndertim i Hyrjes Porta Nr.4 dhe rruges deri te terminali i trageteve
Ndertim i Hyrjes Porta Nr.4 dhe rruges deri te terminali i trageteve
Ndertim i ujesjellesit Bilisht
Ndertim i ujesjellesit Bilisht
F.V. Asfaltobeton me ngjyre ne Elbasan
F.V. Asfaltobeton me ngjyre ne Elbasan
Shtrim i korsise se bicikletave ne bulevardin Deshmoret e Kombit dhe Bulevardin Zogu i I, Tirane
Shtrim i korsise se bicikletave ne bulevardin Deshmoret e Kombit dhe Bulevardin Zogu i I, Tirane
Shtrim korsie bicikletash me asfalt me ngjyre
Shtrim korsie bicikletash me asfalt me ngjyre
Asfaltbeton me ngjyre, korsi bicikletash
Asfaltbeton me ngjyre, korsi bicikletash
Asfaltbeton me ngjyre
Asfaltbeton me ngjyre
Rikonstruksion Rruga Adem Jashari
Rikonstruksion Rruga Adem Jashari
Rikonstruksion Rruga Drini, Bathore
Rikonstruksion Rruga Drini, Bathore
Asfaltim, Unaza e madhe e Tiranes
Asfaltim, Unaza e madhe e Tiranes
Furnizim vendosje asfalti ne sheshin e MK Hotel Tirana
Furnizim vendosje asfalti ne sheshin e MK Hotel Tirana
Mirembajtje me performance, Rruga Lezhe-Ura e Matit
Mirembajtje me performance, Rruga Lezhe-Ura e Matit
Ndertimi i rruges Zallherr, Boville
Ndertimi i rruges Zallherr, Boville
Ndertimi i ujesjellesit dhe kanalizimeve, Boville
Ndertimi i ujesjellesit dhe kanalizimeve, Boville
Sistemim asfaltim me asfalt te modifikuar me polimer ne sheshin e shoqerise L-Shahini Shpk
Sistemim asfaltim me asfalt te modifikuar me polimer ne sheshin e shoqerise L-Shahini Shpk
Asfalt i kuq ne trotuaret per bicikleta, Bashkia Shijak
Asfalt i kuq ne trotuaret per bicikleta, Bashkia Shijak
Asfaltimi i parkimit, Liqeni artificial Tirane
Asfaltimi i parkimit, Liqeni artificial Tirane
Asfaltimi i rruges Miqesia, Spitalle
Asfaltimi i rruges Miqesia, Spitalle
Asfaltimi i rrugeve ne Rranxa-Bushat
Asfaltimi i rrugeve ne Rranxa-Bushat
Frezim dhe furnizim vendosje tapeti ne resortin San Pietro, Gjiri i Lalezit
Frezim dhe furnizim vendosje tapeti ne resortin San Pietro, Gjiri i Lalezit
Punime asfalti ne objektin ne sheshin e kapanonit McFood, Kavaje
Punime asfalti ne objektin ne sheshin e kapanonit McFood, Kavaje
Rikonstruksion i rruges Azem Hajdari-Migjeni, fshati Xhafzotaj
Rikonstruksion i rruges Azem Hajdari-Migjeni, fshati Xhafzotaj
Shtrim asfalti ne Vaqarr
Shtrim asfalti ne Vaqarr
Poligoni publik ne Fushe Preze, 6000m2
Poligoni publik ne Fushe Preze, 6000m2

Partnere

Trema Ergineering 2porti-durresvellezerithysa

Video

Certifikata

Furnitore

Alb-Impex sh.a, Kastrati sh.a, Beton Plus Company sh.p.k, Babasi COO sh.p.k