Secondary Adv

SAMSUNG ESE

 

Përshkrimi

Çfarë ofronShërbime

Sisteme VRF Samsung
Sisteme VRF Samsung
Chiller Inverter Samsung
Chiller Inverter Samsung
Njesi te jashtme MultiSplit Samsung
Njesi te jashtme MultiSplit Samsung
Kondicioner Multi Split Samsung
Kondicioner Multi Split Samsung
Kondicioner split Samsung
Kondicioner split Samsung
Split Mural Samsung
Split Mural Samsung
Kondicioner Split Tokesor Samsung
Kondicioner Split Tokesor Samsung
Sistem kondicionimi Kanalor Samsung
Sistem kondicionimi Kanalor Samsung
Kasete Samsung
Kasete Samsung
Kondicioner Dollap luksoz Samsung
Kondicioner Dollap luksoz Samsung
Projektim HVAC
Projektim HVAC
Riparim, Mirembajtje kondicioneri
Riparim, Mirembajtje kondicioneri
Servis dhe Intalime kondicioneresh ne Banka
Servis dhe Intalime kondicioneresh ne Banka
ERV Samsung
ERV Samsung
Aksesore per Sisteme samsung
Aksesore per Sisteme samsung
Programim VRF
Programim VRF
Montim kondicionere
Montim kondicionere
Furnizim me kondicionere
Furnizim me kondicionere
Supervizim, projektim sisteme kondicionimi
Supervizim, projektim sisteme kondicionimi
Mirmbajtje sistemi kondicionimi vjetor
Mirmbajtje sistemi kondicionimi vjetor
Instalim HVAC
Instalim HVAC
Instalim Multi Split
Instalim Multi Split
Instalim VRF
Instalim VRF
Sisteme Ventilimi
Sisteme Ventilimi
Suport Inxhinjerik
Suport Inxhinjerik
Kontroll i shtepise, Smart Things
Kontroll i shtepise, Smart Things
Intelligent Building Design
Intelligent Building Design
Sherbime te integruara inxhinierike
Sherbime te integruara inxhinierike

Katalogu

Katalog SAMSUNG ESE
Katalog SAMSUNG ESE

Historiku

Punë të kryera

Jysk Shkoder
Jysk Shkoder
Prestige Resort Golem, Albania
Prestige Resort Golem, Albania
Rolling Hills
Rolling Hills
Hellas Constructions
Hellas Constructions
Toptani Shopping Center
Toptani Shopping Center
PSZ
PSZ
AZA Electronics
AZA Electronics
Vile private
Vile private
A2 CNN TV Station
A2 CNN TV Station
Aba Business Center
Aba Business Center
Fusion Cafe, kasete 360 grade
Fusion Cafe, kasete 360 grade
Kapanon industrial
Kapanon industrial
Kompleks rezidencial apartamentesh
Kompleks rezidencial apartamentesh
Porsche Albania
Porsche Albania
Xheko Imperial
Xheko Imperial
Albtelecom, Eagle Mobile
Albtelecom, Eagle Mobile
Diesel Hall
Diesel Hall
Instalim i pompave te nxehtesise DVM-S Eco
Instalim i pompave te nxehtesise DVM-S Eco
Instalim sistemi VRF (28 kw, 95.5k Btu)
Instalim sistemi VRF (28 kw, 95.5k Btu)
Rezidenca Eurocol, Bogdani
Rezidenca Eurocol, Bogdani
Rezidenca Lake View
Rezidenca Lake View
Alba 2000
Alba 2000
Albpastrim
Albpastrim
Empire Beach Resort
Empire Beach Resort
Fabrika FlorFarma
Fabrika FlorFarma
Fasoneri
Fasoneri
Peugeot Showroom
Peugeot Showroom
Praska Hotel, Zagreb
Praska Hotel, Zagreb
Tirana Bank
Tirana Bank
Olive Hotel
Olive Hotel
Zyra, IDK Konstruksion
Zyra, IDK Konstruksion
Zyrat Digicom
Zyrat Digicom
Air Albania Stadium
Air Albania Stadium
Green Coast
Green Coast
METINVEST, Building
METINVEST, Building
Vertical Forest
Vertical Forest

Smart Home, Smart Things

Kliente

Video