Secondary Adv

PASTRIME XHIMI

 

Përshkrimi

Ne jemi këtu sepse jeta është shumë e shkurtër për të pastruar shtëpinë ose biznesin tënd. Ka një thënie se një ambjent i pastër është një shenjë e një jete të humbur. Ndërsa kjo nuk mund të jetë saktësisht e vërtetë, është sigurisht e vërtetë se ka gjëra më të rëndësishme dhe të këndshme për të bërë sesa të shqetësoheni për mbajtjen e shtëpisë tuaj të pastër! Me të gjitha përgjegjësitë e tjera, ju duhet të jeni në gjendje të shijoni kohën tuaj të lirë si ju dëshironi. Shërbimet tona të pastrimit të shtëpive janë të dizajnuara për t'ju dhënë paqen e mendjes që meritoni dhe kohën që ju nevojitet për të shijuar jetën tuaj dhe të dashurit tuaj. Pastrime Xhimi me qender në Tiranë, vjen aty ku jeni ju, me cmimet më të arsyeshme dhe cilësinë maksimale të shërbimit në fushën e pastrimit total të ambjenteve tuaja.

Çfarë ofron

Pastrime Xhimi, kompani me një eksperiencë disa vjecare në fushën e pastrimit, me një staf të kualifikuar, përshtatet lehtësisht me nevojat e klientit për një ambjent të pastër, qoftë shtëpi, vilë, biznes, ambjent i brendshëm apo i jashtëm. Pastrime Xhimi ju ofron shërbime si:

-Sherbime me kosh per pastrime dhe punime ne lartesi.
-Pastrime Fasadash( të cfarëdo lloj lartësie )
-Pastrim dyshemeje të cdo lloji ( mermer, gres, granit, parket, moket, etj )
-Pastrim apartamentesh ( të sapopërfunduara të mobiluara dhe të pamobiluara )
-Pastrime Vilash
-Pastrime Shkallësh
-Pastrime Kampanonesh
-Larje kolltuqesh
-Larje dyshekësh
-Larje Tapiceri makinash
-Larje Karrigesh
-Larje Moketesh
-Pastrim Pishinash                          
-Lucidim Mermeri Graniti

Shërbime

Sherbime me kosh per larje fasadash
Sherbime me kosh per larje fasadash
Pastrime per kompani
Pastrime per kompani
Larje dhe pastrime pishinash
Larje dhe pastrime pishinash
Larje per karrige dhe tavolina lokalesh
Larje per karrige dhe tavolina lokalesh
Larje dyshemeje per apartamente
Larje dyshemeje per apartamente
Sherbime pastrimi per institucione
Sherbime pastrimi per institucione
Sherbime pastrimi per hotele
Sherbime pastrimi per hotele
Pastrime te jashtme xhamash
Pastrime te jashtme xhamash
Sherbime me kosh per larje fasade
Sherbime me kosh per larje fasade
Pastrime me avull
Pastrime me avull
Pastrime pllakash
Pastrime pllakash
Pastrime per salla dasmash
Pastrime per salla dasmash
Pastrim hyrjesh, shkallesh, ashensoresh
Pastrim hyrjesh, shkallesh, ashensoresh
Pastrime te pergjithshme per hotele, bare, restorante
Pastrime te pergjithshme per hotele, bare, restorante
Pastrim palestrash
Pastrim palestrash
Pastrime kapanonesh, fabrikash
Pastrime kapanonesh, fabrikash
Sherbime me kosh per pastrim fasade
Sherbime me kosh per pastrim fasade
Pastrime gjenerale per ambjente te jashtem
Pastrime gjenerale per ambjente te jashtem
Pastrime, larje biznesesh
Pastrime, larje biznesesh
Larje fasadash xhami
Larje fasadash xhami
Pastrime fasadash me vinc
Pastrime fasadash me vinc
Larje dyshekesh
Larje dyshekesh
Pastrime baresh dhe restorantesh
Pastrime baresh dhe restorantesh
Larje tualetesh
Larje tualetesh
Pastrim, larje kangjellash
Pastrim, larje kangjellash
Larje dhe luicidim mermeri
Larje dhe luicidim mermeri
Larje dyshemeje gres, granit
Larje dyshemeje gres, granit
Larje tapicerish, kolltuqe dhe divane
Larje tapicerish, kolltuqe dhe divane
Sherbim pastrimi per qendra shendetesore
Sherbim pastrimi per qendra shendetesore
Sherbime me kosh punime ne lartesi
Sherbime me kosh punime ne lartesi
Larje fasadash ne lartesi
Larje fasadash ne lartesi
Pastrim grilash me avull
Pastrim grilash me avull
Pastrime grilash
Pastrime grilash
Pastrime tendash dhe pergolash
Pastrime tendash dhe pergolash
Kompani pastrimi me vinc
Kompani pastrimi me vinc
Pastrime pishinash
Pastrime pishinash
Dezinfektim per fabrika, kapanone prodhuese
Dezinfektim per fabrika, kapanone prodhuese
Dezinfektim per restorante, bare, hotele
Dezinfektim per restorante, bare, hotele
Dezinfektim per zyra
Dezinfektim per zyra
Dezinfektim profesional
Dezinfektim profesional

Punë të kryera

Kastrati
Kastrati
Swiss Medical Center
Swiss Medical Center
Xhamia Golem
Xhamia Golem
L`Arena Club
L`Arena Club
Albsig
Albsig
Bashkia Kamez
Bashkia Kamez
Aquri
Aquri
Zogu i Zi
Zogu i Zi
Amar
Amar
Amarone Wine Bar
Amarone Wine Bar
Aora Divani
Aora Divani
Bar Restorant
Bar Restorant
Fondi Besa
Fondi Besa
Godine gjate pastrimit
Godine gjate pastrimit
Grand Dental
Grand Dental
Grup pune per pastrime
Grup pune per pastrime
I Fly
I Fly
Klinika dentare Europa
Klinika dentare Europa
Larje dhe pastrime muresh me veshje pllake
Larje dhe pastrime muresh me veshje pllake
Mirela Nails
Mirela Nails
Palester
Palester
Pastrim dyshemeje linoleum
Pastrim dyshemeje linoleum
Pastrim fasade xhami
Pastrim fasade xhami
Pastrim i ambjentit te jashtem
Pastrim i ambjentit te jashtem
Pastrim i tendave
Pastrim i tendave
Pastrim institucioni
Pastrim institucioni
Pastrim me rrotullim
Pastrim me rrotullim
Pastrim mermeri
Pastrim mermeri
Pastrim tapetesh dhe moketesh
Pastrim tapetesh dhe moketesh
Pastrim Vile
Pastrim Vile
Pastrime dyshemesh te jashtme druri
Pastrime dyshemesh te jashtme druri
Premium Hotel
Premium Hotel
Prince
Prince
Pune e kryer perde Stiljani
Pune e kryer perde Stiljani
Pune mbaruar pastrim lokali
Pune mbaruar pastrim lokali
Pune ne proces pastrimi te jashtem
Pune ne proces pastrimi te jashtem
Sali Elektrik
Sali Elektrik
Sherbim pastrimi ne lartesi per fasade xhami
Sherbim pastrimi ne lartesi per fasade xhami
Sherbime pastrimi per fasada te jashtme
Sherbime pastrimi per fasada te jashtme
Vila ne Rolling Hills
Vila ne Rolling Hills
Vila VIII
Vila VIII
Pastrim fasade - Albcontrol
Pastrim fasade - Albcontrol
Pastrime te pergjithshme Aler Grand Hotel
Pastrime te pergjithshme Aler Grand Hotel
Pastrim pishine
Pastrim pishine
Pastrim dyshemeje me makineri, Top Channel
Pastrim dyshemeje me makineri, Top Channel
Pastrim Fasade ne Elbasan
Pastrim Fasade ne Elbasan
Pastrim Fasade Ola 1
Pastrim Fasade Ola 1
Pastrim studio televizive, Top Channel
Pastrim studio televizive, Top Channel
Pastrim xhamash ne lartesi
Pastrim xhamash ne lartesi
Pastrime me vinc per fasade, Top Channel
Pastrime me vinc per fasade, Top Channel
Dezinfektim klinike Grand Dental
Dezinfektim klinike Grand Dental
Dezinfektim zyre kodra e diellit
Dezinfektim zyre kodra e diellit
Pastrim fasade lokali
Pastrim fasade lokali
Pastrim per fasade Hoteli
Pastrim per fasade Hoteli
Pastrim per tende pegola
Pastrim per tende pegola
Pastrim salle, Vore
Pastrim salle, Vore
Larje fasade ne lartesi me vinc
Larje fasade ne lartesi me vinc
Larje fasade per biznes privat
Larje fasade per biznes privat
Larje fasade per kompani reklamash
Larje fasade per kompani reklamash
Larje vetrate per dyqane
Larje vetrate per dyqane
Pastrim fasade Kmy
Pastrim fasade Kmy
Pastrim fasade me xhama Lezhe
Pastrim fasade me xhama Lezhe
Pastrim fasade New York Center
Pastrim fasade New York Center
Pastrim i brendshem per objekte te medha
Pastrim i brendshem per objekte te medha
Pastrim i brendshem per salle konferencash
Pastrim i brendshem per salle konferencash
Pastrim tende pergola, Taiwan
Pastrim tende pergola, Taiwan
Pastrim total fasade Taiwan
Pastrim total fasade Taiwan
Pastrim vetrate xhami per supermarket
Pastrim vetrate xhami per supermarket
Pastrim fasade per objekt komercial
Pastrim fasade per objekt komercial
Aeroporti i Kukesit
Aeroporti i Kukesit
Pastrim Apartameni
Pastrim Apartameni
Pastrim pishine, Aquapark
Pastrim pishine, Aquapark
Pastrim tende
Pastrim tende
Pastrime fasade xhami
Pastrime fasade xhami
Larje , pastrim hoteli
Larje , pastrim hoteli
Larje vetrate xhami
Larje vetrate xhami
Pastrim dyshemeje
Pastrim dyshemeje
Pastrim gjeneral, Lime CoctailBar
Pastrim gjeneral, Lime CoctailBar
Larje fasade
Larje fasade
Pastrim per ambjente te larta
Pastrim per ambjente te larta
Pastrime te pergjitheshme, Top Chanel
Pastrime te pergjitheshme, Top Chanel
Ajman Park
Ajman Park
PASTRIME XHIMI1657201863
PASTRIME XHIMI1657201873
Pastrime ne AquaPark
Pastrime ne AquaPark
PASTRIME XHIMI1657201930
PASTRIME XHIMI1657201939
Pastrim, larje tende
Pastrim, larje tende
PASTRIME XHIMI1657201974
PASTRIME XHIMI1657201985
Albanian Motor Company Pastrime Fasade
Albanian Motor Company Pastrime Fasade
Pastrim Pishine
Pastrim Pishine
Pastrime fasade Neranxi
Pastrime fasade Neranxi
Pastrime gjenerale per bar restorant
Pastrime gjenerale per bar restorant
Pastrime gjenerale per biznese te ndryshme
Pastrime gjenerale per biznese te ndryshme

Video