Secondary Adv

SAFETY ALBANIA SHPK

 

Përshkrimi

Kompania SAFETY ALBANIA. Sh.p.k me një eksperiencë disa vjecare në fushën e Sigurisë në Punë në bashkëpunim me kompanitë më prestigjoze në Europë ofron për tregun Shqiptar dhe më gjerë të gjitha Pajisjet Mbrojtes Personale në Punë dhe Veshjet e Punës Profesionale.Të gjitha produktet që ne tregtojmë janë sipas standarteve Europiane dhe të pajisura me certifikaten CE. Gjithashtu mund të prodhojmë veshje pune sipas modeleve dhe kërkesave tuaja dhe ti personalizojmë ato me logon tuaj.

Çfarë ofron

Produktet tona kryesore mund ti grupojmë në:

-Produkte Mbrojtëse të Kokës .(helmete,helmete minatori, kapele, syze, maska të ndryshme, kufje, mbrojtëse fytyre, )

-Produkte Mbrojtëse të Trupit. (cdolloj rrobe e punës, veshje profesionale, veshje njepërdorimshe, veshje reflektive , veshje shiu, veshje special kundër nxehtësisë, të ftohtit, kundër kimike etj.)

-Produkte Mbrojtese të Dorës. (cdolloj doreza të punës, doreza pune mbrojtëse kimike, doreza disposable një përdorimshe, doreza lekure, doreza kundër nxehtësisë, doreza kundër prerjeve etj.)

-Produkte kundër Rënies. (rripa të sigurimit, lanyarda, litar si dhe kanxha.)

-Produkte Mbrojtëse të Këmbës. (këpucë pune të standartit S1P dhe S3, cizme me mbrojtëse të standartit S5, Cizme lastiku)

-Produkte të Sinjalistikës Rrugore.(Tabela sinjalistike, kone të trafikut, barrierë ndarëse të rrugës, rrjete sigurie, shirit kufizimi, tabela të sigurimit teknik etj.)

Shërbime

Doreza lekure per pune
Doreza lekure per pune
Doreza pune
Doreza pune
Helmeta pune
Helmeta pune
Kaska mbrojtese per koken
Kaska mbrojtese per koken
Kepuce per terrene te veshtira
Kepuce per terrene te veshtira
Kepuce profesionale Cofra
Kepuce profesionale Cofra
Kepuce pune COFRA
Kepuce pune COFRA
Maska mbrojtese per pune
Maska mbrojtese per pune
Mbrojtese veshesh
Mbrojtese veshesh
Mjete mbrojtese ndaj renies
Mjete mbrojtese ndaj renies
Mjete per ndihmen e pare
Mjete per ndihmen e pare
Sinjalistike rrugore
Sinjalistike rrugore
Syze mbrojtese per syte
Syze mbrojtese per syte
Tabela rrugore
Tabela rrugore
Tabela te sigurimit teknik
Tabela te sigurimit teknik
Bluze polo te personalizuara
Bluze polo te personalizuara
Jelek fosforshent
Jelek fosforshent
Jeleke mbrojtes per pune
Jeleke mbrojtes per pune
Kostum pune fosforeshent
Kostum pune fosforeshent
Perparese pune
Perparese pune
Uniforma pune
Uniforma pune
Veshje flake duruese
Veshje flake duruese
Veshje kunder te ftohtit
Veshje kunder te ftohtit
Veshje njeperdorimshe pune
Veshje njeperdorimshe pune
Veshje pune CERVA
Veshje pune CERVA
Veshje pune termike
Veshje pune termike
Veshje rezistente ndaj shiut
Veshje rezistente ndaj shiut
Veshje sigurie
Veshje sigurie
Xhaketa pune fosforeshente
Xhaketa pune fosforeshente
Jelek shpetimi
Jelek shpetimi

Katalogu

Katalog SAFETY ALBANIA SHPK
Katalog SAFETY ALBANIA SHPK

Partnere

cofrapaypercerva