Secondary Adv

AL-Steel Construction

 

Përshkrimi

AL-Steel Construction shpk operon në tregun shqiptar prej disa vitesh. Rritja e kërkesave të tregut për shërbime inxhinierike dhe ndërtim, rezultoi me një ndikim të menjëhershëm në këtë kompani, duke përfunduar projekte shumë të rëndësishme në kohe mjaft të shkurter. Ekipi ynë i inxhinierëve harton, analizon, planifikon, inspekton dhe hulumton komponentët dhe sistemet strukturore të të gjitha llojeve. Përvoja e kësaj kompanie përfshin kapanone industriale, ambiente magazinimi për perdorime të ndryshme, shkolla, ambiente parkimi, renovime të ndërtesave, etj. Për secilin projekt, ne mbledhim ekipin e duhur të specialistëve për të percaktuar kërkesat specifike të klientit në mënyrë që të hartohet një plan pune dhe një projekt konstruktiv me të gjitha detajet e nevojshme.

Çfarë ofron

Kompania AL-Steel Construction shpk ofron shërbimet e mëposhtme:

-    Projektim dhe montim te strukturave metalike
-    Ambjente logjistike, parqe industriale etj
-    Mbulim dhe veshje me panel sandwich dhe llamarine
-    Tenda
-    Ambjete palestrash, shkolla etj
-    Mbikalime kembesoresh
-    Shkalle te brendshme dhe te jashtme metalike
-    Qepena
-    Arredime interieri dhe eksterieri

 

Përse AL-Steel Construction?

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore.

Përvoja dhe ekspertiza

AL-Steel Construction shpk operon ne tregun shqiptar prej disa vitesh. Përvoja e kesaj kompanie përfshin shërbime nga më të ndryshmet.

Në kohën e duhur

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike.

Master në strukturat metalike

Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore.

Klientë të kënaqur

Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit.

Menaxhues të projekteve

Ekipi ynë i inxhinierëve harton, analizon, planifikon, inspekton dhe hulumton komponentët dhe sistemet strukturore të të gjitha llojeve.

Çmimi i duhur

Për secilin projekt, ne mbledhim ekipin e duhur të specialistëve për të percaktuar kërkesat specifike te klientit ne menyre qe te hartohet nje plan pune dhe nje projekt konstruktiv me te gjitha detajet e nevojshme


AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit. AL-Steel Construction shpk ka zgjeruar veprimtarinë e saj në të gjithë vendin, Tropoje, Kukës, Lezhë, Rubik, Elbasan, Berat, Vlore, Gjirokastër, Sarande etj.

Shërbime

Cati me konstruksion metalik
Cati me konstruksion metalik
Kangjella Rrethuese
Kangjella Rrethuese
Konstruksion metalik per ndertese civile
Konstruksion metalik per ndertese civile
Konstruksion metalik
Konstruksion metalik
Konstruksione metalike per ndertesa industriale
Konstruksione metalike per ndertesa industriale
Konstruksione per fabrika
Konstruksione per fabrika
Ndertime godinash industriale
Ndertime godinash industriale
Mbulime catie me llamarine
Mbulime catie me llamarine
Ndertim me konstruksion metalik
Ndertim me konstruksion metalik
Projektim konstruksion metalik
Projektim konstruksion metalik
Punime hekuri per lokale
Punime hekuri per lokale
Tenda me konstruksion celiku
Tenda me konstruksion celiku
Trare celiku
Trare celiku
Punime tendash me konstruksion hekuri
Punime tendash me konstruksion hekuri
Punime catie
Punime catie
Shkalle emergjence per godina
Shkalle emergjence per godina
Godina multifunksionale
Godina multifunksionale
Kapanone industriale
Kapanone industriale
Objekte industriale me konstruksion metalik
Objekte industriale me konstruksion metalik
Komplekse sportive me konstruksione metalike
Komplekse sportive me konstruksione metalike
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per magazina
Ambjente magazinimi me strukture celiku
Ambjente magazinimi me strukture celiku
Ambjente per zyra me konstruksion metalik
Ambjente per zyra me konstruksion metalik
Cati me konstruksione metalike
Cati me konstruksione metalike
Kapanone me funksion magazinim
Kapanone me funksion magazinim
Konstruksione celiku
Konstruksione celiku
Struktura metalike me kapriate
Struktura metalike me kapriate
Struktura metalike
Struktura metalike
Veshje catie me panele
Veshje catie me panele
Shtesa kati me konstruksione metalike
Shtesa kati me konstruksione metalike

Punë të kryera

Godine industriale multifunksionale
Godine industriale multifunksionale
Kapanon  600m2
Kapanon 600m2
Kapanon industrial - Lezhe
Kapanon industrial - Lezhe
Kapanon per magazinim mallrash
Kapanon per magazinim mallrash
Rrethim godine
Rrethim godine
Strehe dekorative
Strehe dekorative
Strehe metalike + Panel sandwich
Strehe metalike + Panel sandwich
Zyra
Zyra
Kapanon industriale
Kapanon industriale
Shtese kati (Mbulese me Panel Sandwich)
Shtese kati (Mbulese me Panel Sandwich)
Shtese kati
Shtese kati
Tende metalike
Tende metalike
Kapanon Industrial
Kapanon Industrial
Bujtine
Bujtine
Dhoma zhveshje
Dhoma zhveshje
Kulla vrojtimi
Kulla vrojtimi
Kafaz ashensori - Durres
Kafaz ashensori - Durres
Kangjella Rrethuese - ValaMare Hamallaj
Kangjella Rrethuese - ValaMare Hamallaj
Kapanon 2000m2
Kapanon 2000m2
Kapanon industrial - Tirane
Kapanon industrial - Tirane
Kapanon  industrial
Kapanon industrial
Mbulese me panele sandwich
Mbulese me panele sandwich
Restorant me konstruksion metalik- Tropoje
Restorant me konstruksion metalik- Tropoje
Ndertim Shtepie banimi
Ndertim Shtepie banimi
Tregu Fruta Perime - Kamez
Tregu Fruta Perime - Kamez
Autoservis me konstruksion metalik, Rinas
Autoservis me konstruksion metalik, Rinas
Kapanon, Tropoje
Kapanon, Tropoje
Konstruksion karburanti, Senav
Konstruksion karburanti, Senav
Ndertim objekti, Bar Fredi
Ndertim objekti, Bar Fredi
Ndertim shtepi banimi Koder Kamez
Ndertim shtepi banimi Koder Kamez
Punime Fakulteti Ekonomik
Punime Fakulteti Ekonomik
Konstruksion dhe shkalle metalike, Kamez
Konstruksion dhe shkalle metalike, Kamez
Ndertese industriale me panel sandwich
Ndertese industriale me panel sandwich
Ndertimi i palestres se shkolles 9 vjecare Kamza e Re
Ndertimi i palestres se shkolles 9 vjecare Kamza e Re
Projektim strukture metalike
Projektim strukture metalike
Rehabilitimi i sheshit Ahmet Zogu, Burrel
Rehabilitimi i sheshit Ahmet Zogu, Burrel
Struktura mbajtese per Zipline Albania, Petrele
Struktura mbajtese per Zipline Albania, Petrele
Magazine me konstruksion metalik, Tirane
Magazine me konstruksion metalik, Tirane
Punim catie me konstruksion metal, Lac
Punim catie me konstruksion metal, Lac
Godine multifunksionale, kapanon
Godine multifunksionale, kapanon
Konstruksion metalik per kapanon industrial
Konstruksion metalik per kapanon industrial
Magazine industriale me konstruksion metalik
Magazine industriale me konstruksion metalik
Palester sipas projektit, konstruksion metalik
Palester sipas projektit, konstruksion metalik
Pazari i ri, Kamez
Pazari i ri, Kamez
Kamez
Kamez
Kompleks blektoral 4000m2, Gramez
Kompleks blektoral 4000m2, Gramez
Ndertim kapanoni industrual me funksion magazinimi
Ndertim kapanoni industrual me funksion magazinimi
Qereke
Qereke
Rinas, Tirane
Rinas, Tirane
Ndertese me panel sandwich
Ndertese me panel sandwich
Detaj fasade
Detaj fasade
Detaj kryqi
Detaj kryqi
Detaj montimi ne nyje
Detaj montimi ne nyje
Detaj, kapje te kapriatave
Detaj, kapje te kapriatave
Fasada, Pajtoni Shopping Center
Fasada, Pajtoni Shopping Center
Fasade e perfunduar
Fasade e perfunduar
Kapanon 300 m2
Kapanon 300 m2
Kapanon 2000 m2
Kapanon 2000 m2
Kapanon i veshur me panele sandwich
Kapanon i veshur me panele sandwich
Kapanon industrial, Lushnje
Kapanon industrial, Lushnje
Klinike Dentare, punim konstruksioni metalik
Klinike Dentare, punim konstruksioni metalik
Kompleks blegtoral 3000 m2, Kruje
Kompleks blegtoral 3000 m2, Kruje
Konstruksione metalike, funksion showroom
Konstruksione metalike, funksion showroom
Pazari i ri Kamez, Al Steel Konstruksione metalik
Pazari i ri Kamez, Al Steel Konstruksione metalik
Projekt i perfunduar, dyqane
Projekt i perfunduar, dyqane
Projekt Kapanon per ambjente biznesi
Projekt Kapanon per ambjente biznesi
Punim fasade, Pajtoni Shopping Center
Punim fasade, Pajtoni Shopping Center
Servis, strukture celiku dhe veshje me panel sandwich
Servis, strukture celiku dhe veshje me panel sandwich
Shtese kapanoni, Rinas
Shtese kapanoni, Rinas

Partnere

Alsteel-agikonsAlsteel-albsteelAlsteel-arkonAlsteel-baumarketAlsteel-britania-hotelAlsteel-bshAlsteel-ebezlaAlsteel-Emante Panel Sh.p.kAlsteel-green-coast Alsteel-hiltiAlsteel-isoteckAlsteel-kronAlsteel-ministriAlsteel-pajtoniAlsteel-pepaAlsteel-potiAlsteel-primaveraalsteel-RHAlsteel-shpresaAlsteel-tatimetAlsteel-ulezaAlsteel-valamar-Alsteel-mane

Certifikime

  

  

Video