Secondary Adv

KST ADVERTISING

 

Përshkrimi

KST ADVERTISING operon ne tregun Shqiptar, Maqedoni, Kosove dhe Mal te Zi qe prej Shkurtit te vitit 2015. E pajisur me te gjitha paisjet e fundit ne realizimin e e llojeve te ndryshme te reklamave, ne kemi arritur qe per nje kohe kaq te shkurter te pershtasim cilesite me te mira teknologjike me idete kreative, grafike dhe projektuese, duke realizuar produkte me standarte te larta.

KST ADVERTISING sot mund te radhitet nder kompanite lider ne realizimin e reklamave te karburanteve, si dhe llojve te ndryshme te reklamave sipas kerkesave te klienteve. Ne jemi fokusuar ne ofrimin e produkteve tona me cilesi te larte dhe per realizimin e tyre, ne importojme lende te para nga Gjermania, Italia dhe Turqia, duke siguruar per klientet tane garanci dhe cilesi te produkteve tona. Gjate punes ne kete fushe kemi arritur te realizojme produkte per te cilat sot jemi krenare kur i shohim.

Çfarë ofron

KST ADVERTISING ofron nje game te gjere produktesh ne fushen e dizenjimit, projektimit dhe prodhimit te reklamave. Ne realizojme grafike me adeziv të prerë dhe të printuar, Reklama të dimensioneve ndryshme, me ndricim, Germa dhe detaje të termoformuara, me ndricim.

 

Kompania merret me perpunimin e hekurit dhe aluminit. Projektim dhe ndertim karburantesh; Reklama te te gjitha llojeve; Konsulencë marketingu; Projektim reklamash; Printime; Organizime; Panaire; Skenografi; Punime me adeziv; Reklama Ndricuese etj. 

- Fasada Alukobond

- Tabela Ndricuese

- Gërma 3D

- Artikuj Promocional

- Stenda Promocioni

- Indoor

- Outdoor

- Skenografi

- Sinjalistikë

- Projektim dhe zbatim.

Shërbime

Ekspozitore per karburante
Ekspozitore per karburante
Logim automjetesh
Logim automjetesh
Brandim makinash
Brandim makinash
Printime adezivi te te gjitha dimensioneve
Printime adezivi te te gjitha dimensioneve
Punime per reklama karburanti
Punime per reklama karburanti
Realizim skenografie
Realizim skenografie
Realizim strukturash metalike
Realizim strukturash metalike
Reklama 3D me ndricim
Reklama 3D me ndricim
Reklama karburanti
Reklama karburanti
Reklama me pecikllaz
Reklama me pecikllaz
Reklama ndricuese me strukture alumini
Reklama ndricuese me strukture alumini
Reklama ndricuese per dyqane
Reklama ndricuese per dyqane
Reklama per karburante, Projektim, zbatim
Reklama per karburante, Projektim, zbatim
Reklama per stacione karburanti
Reklama per stacione karburanti
Stenda promocionale per evente
Stenda promocionale per evente
Tabela reklamuese per karburant
Tabela reklamuese per karburant
Tabela sinjalistike
Tabela sinjalistike
Tenda me reklame per auto gaz
Tenda me reklame per auto gaz
Veshje me adeziv per autobote
Veshje me adeziv per autobote
Veshje me adeziv per makina
Veshje me adeziv per makina
Kapanone industriale
Kapanone industriale
Kioska metalike me reklame adeziv
Kioska metalike me reklame adeziv
Konstruksione metalike per ndertesa industriale
Konstruksione metalike per ndertesa industriale
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial
Prerje bronxi me lazer me plazem
Prerje bronxi me lazer me plazem
Prodhim depozita, cisterna nafte metalike
Prodhim depozita, cisterna nafte metalike
Prodhim konstruksionesh
Prodhim konstruksionesh
Prodhim Ndertim Montim konstruksione metalike
Prodhim Ndertim Montim konstruksione metalike
Punime inoksi sipas porosise
Punime inoksi sipas porosise
Shkalle celiku
Shkalle celiku
Shkalle me strukture metalike sipas porosise
Shkalle me strukture metalike sipas porosise
Shtrime betoni me hekur dhe metal
Shtrime betoni me hekur dhe metal
Shtrime betoni me helikopter
Shtrime betoni me helikopter
Veshje fasadash me alukobond
Veshje fasadash me alukobond
Veshje kapanoni me alukobond
Veshje kapanoni me alukobond
Konstruksione per depozita metalike
Konstruksione per depozita metalike
Konstruksione per godina multifunksionale hotelerie
Konstruksione per godina multifunksionale hotelerie
Ndertim terminal aeroporti
Ndertim terminal aeroporti
Prodhim konstruksione metalike
Prodhim konstruksione metalike
Projekte Karburantesh, Konstruksione dhe Brandime
Projekte Karburantesh, Konstruksione dhe Brandime

Katalogu

Katalog KST ADVERTISING

Punë të kryera

KST ADVERTISING1518443905
KST ADVERTISING1518443942
KST ADVERTISING1518443984
KST ADVERTISING1518443996
KST ADVERTISING1518444068
KST ADVERTISING1518444090
KST ADVERTISING1518444100
Autostrada Tirane-Durres
Autostrada Tirane-Durres
Tirane
Tirane
Kioska me panele sanduic
Kioska me panele sanduic
Kioske e levizshme
Kioske e levizshme
Ndertim kioske
Ndertim kioske
Rruga e Kombit
Rruga e Kombit
Skenografia Kenga Magjike 2018
Skenografia Kenga Magjike 2018
Konstruksione ne Rrugen e Kombit
Konstruksione ne Rrugen e Kombit
Mirembajtje ne Rrugen e kombit
Mirembajtje ne Rrugen e kombit
Pergatitja e skenes se Kenges Magjike 2018
Pergatitja e skenes se Kenges Magjike 2018
Tabele per DeutschColor
Tabele per DeutschColor
Tabele per Mercedes Benz
Tabele per Mercedes Benz
Karburant Kastrati Zogu Zi, Tirane
Karburant Kastrati Zogu Zi, Tirane
Karburant Kastrati
Karburant Kastrati
Kioske Albsig sigurimesh
Kioske Albsig sigurimesh
Kioske Albsig
Kioske Albsig
Punim Plexi +Adeziv  ne Inspektoriantin  Shteteror
Punim Plexi +Adeziv ne Inspektoriantin Shteteror
Struktura Metalike
Struktura Metalike
Tabele Cmimesh per Gega Oil
Tabele Cmimesh per Gega Oil
Veshje Kamionesh me Adeziv
Veshje Kamionesh me Adeziv
Depozita, cisterna nafte metalike
Depozita, cisterna nafte metalike
Fabrika e ujit te Selites ne Qafe Molle 10000m2
Fabrika e ujit te Selites ne Qafe Molle 10000m2
IzoGrup Oil
IzoGrup Oil
Kioska metalike me reklame adeziv
Kioska metalike me reklame adeziv
Komisariati i Policise Kukes
Komisariati i Policise Kukes
Konstruksion metalik+Reklama, Aeroporti i Kukesit
Konstruksion metalik+Reklama, Aeroporti i Kukesit
Ndertim i fabrikes Atlas
Ndertim i fabrikes Atlas
Ndertim Kapanoni me konstruksion
Ndertim Kapanoni me konstruksion
Ndertim Karburant ne Vlore
Ndertim Karburant ne Vlore
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Punim adeziv ne Aeroportin e Kukesit
Punim adeziv ne Aeroportin e Kukesit
Veshje fasade me alukobond
Veshje fasade me alukobond
Veshje makinash me adeziv
Veshje makinash me adeziv
Karburant Kastrati, Konstruksion dhe Brandim
Karburant Kastrati, Konstruksion dhe Brandim
Konstriksion metalik, godine sherbimi
Konstriksion metalik, godine sherbimi
Zyre Albsig, Brandim
Zyre Albsig, Brandim
Depozita Porto Romano, Konstruksion metalik dhe lyerje
Depozita Porto Romano, Konstruksion metalik dhe lyerje
Pjese konstruksionesh metalikesh per zbatim projekti
Pjese konstruksionesh metalikesh per zbatim projekti
Projekt, konstruksion metalik per godine sherbimi
Projekt, konstruksion metalik per godine sherbimi
Sheraton, Konstruksion metalik
Sheraton, Konstruksion metalik
Terminali i ri Rinas, Konstruksion metalik
Terminali i ri Rinas, Konstruksion metalik
Terminali i ri Rinas, Veshje me adeziv
Terminali i ri Rinas, Veshje me adeziv
Zbatim projekti, Adamas Resort
Zbatim projekti, Adamas Resort

Video