Secondary Adv

Bicaku Stone

 

Përshkrimi


Bicaku Stone operon në treg prej shumë vitesh duke sjellë produkte cilësore dhe moderne. Bicaku Stone është profesionalizuar në prodhimin e bangove të kuzhinës me derdhje një trup me lavapjatën dhe veshjet ballore të murit të kuzhinës, të gjitha me një material të vetëm, kuarci. Po kërkoni njëkohësisht rezistencë, estetikë, faktorin ekonomik apo higjienë në kuzhinë? Këtë ua sigurojmë ne nëpërmjet materialit të kuarcit, i cili është rezistent dhe i lehtë për t’u pastruar.

Përveç qendrueshmërisë që ofron kuarci, ky material është i bukur dhe shumëllojshmëria e gjerë e opsioneve të ngjyrave është e sigurt se do te behet zgjedhja juaj. Kuarci jo vetëm që sjell karakterin në kuzhinë tuaj, por ofron elegancë, qendrueshmëri dhe higjienë që tejkalojnë materialet e tjera tradicionale.

Çfarë ofron

Bicaku Stone ofron punime në lavaman për banjo, në parukeri, shkolla, spitale etj. Ofrojmë gjithashtu veshje muri të kuzhinës një trup me të njëjtin material, të gjitha të derdhur me kuarc me dimensione dhe forma nga më të ndryshmet. Ne veprojmë sipas përmasave dhe dizajnit që ju dëshironi, për lavamane, për tualete të përshtatura sipas përmasave të ambjentit tuaj etj. Ne e dimë se kuarci është zgjidhja përfundimtare kundër lagështisë , mykut dhe papastërtisë në kuzhinat dhe ambientet tuaja. Materiali që ne ofrojmë të punojmë për ju është 100% higjienik dhe antibakterial. Përvec kësaj ofrojmë rezistencë dhe bukuri maksimale për kuzhinën. Të gjitha këto produkte janë të standardeve Europiane, duke filluar që nga materiali i parë, komponentet si dhe asistenca teknike. Stop lageshtisë, mykut dhe papastërtisë në kuzhinat tuaja. Ju mirëpresim në adresën tonë rruga e Barrikadave, nr 1001, Tiranë.

Tavolinat Epoxy&Dru

Modelet me te reja te tavolinave Epoxy&Dru i gjeni tek Bicaku Stone. Ju mirepresim cdo dite ne Showroomin tone me shumellojshmeri modelesh.

Shërbime

Bango dhe lavaman kuarci
Bango dhe lavaman kuarci
Bango kuartzi me porosi
Bango kuartzi me porosi
Bango kuzhine higjenike dhe antibakteriale
Bango kuzhine higjenike dhe antibakteriale
Banko prej kuartzi kunder lageshtires dhe mykut
Banko prej kuartzi kunder lageshtires dhe mykut
Banko kuzhinash dhe veshje muri me kuartz te derdhur
Banko kuzhinash dhe veshje muri me kuartz te derdhur
Banko me quartz te derdhur
Banko me quartz te derdhur
Kuartz i derdhur per banak kuzhinash
Kuartz i derdhur per banak kuzhinash
Derdhje kuartzi per lavapjata kuzhinash
Derdhje kuartzi per lavapjata kuzhinash
Lavaman kuarci per kuzhine ishull
Lavaman kuarci per kuzhine ishull
Lavaman kuartzi me porosi
Lavaman kuartzi me porosi
Lavamane kuarci per tualete shtepie
Lavamane kuarci per tualete shtepie
Lavamane banjo me quartz te derdhur
Lavamane banjo me quartz te derdhur
Lavamane me quartz te derdhur
Lavamane me quartz te derdhur
Lavapjata kuartzi kunder mykut dhe lageshtires
Lavapjata kuartzi kunder mykut dhe lageshtires
Lavapjate me kuartz te derdhur
Lavapjate me kuartz te derdhur
Veshje muri me kuartz
Veshje muri me kuartz
Punime bango, suprina per kuzhina
Punime bango, suprina per kuzhina
Punime kuarci per lavaman
Punime kuarci per lavaman
Punime me kuarc te derdhur
Punime me kuarc te derdhur
Punime me quartz te derdhur per lavamane
Punime me quartz te derdhur per lavamane
Punime quartzi
Punime quartzi
Suprina kuzhine antibakteriale me quartz te derdhur
Suprina kuzhine antibakteriale me quartz te derdhur
Suprina kuzhine me kuartz
Suprina kuzhine me kuartz
Suprina lavaman banjo me kuartz
Suprina lavaman banjo me kuartz
Suprina quartzi per kuzhina gatimi
Suprina quartzi per kuzhina gatimi

Katalogu

Katalog Bicaku Stone

Punë të kryera

Bango kuzhine me hark
Bango kuzhine me hark
Bango kuzhine me ngjyre me derdhje
Bango kuzhine me ngjyre me derdhje
Bango me shkelqim per kuzhine
Bango me shkelqim per kuzhine
Bango per kuzhine me ishull
Bango per kuzhine me ishull
Kuzhine vile me kuarz me derdhje
Kuzhine vile me kuarz me derdhje
Lavaman kuzhine me kuarz
Lavaman kuzhine me kuarz
Bango antibakteriale per kuzhine
Bango antibakteriale per kuzhine
Bango dhe veshje muri me kuarc
Bango dhe veshje muri me kuarc
Bango ishulli me quartz
Bango ishulli me quartz
Bango kuzhine quartz me derdhje
Bango kuzhine quartz me derdhje
Ishull kuzhine me kuarc
Ishull kuzhine me kuarc
Kuzhine me bango me derdhje kuarc black
Kuzhine me bango me derdhje kuarc black
Kuzhine me bango quartz
Kuzhine me bango quartz
Kuzhine me kuarc me derdhje
Kuzhine me kuarc me derdhje
Kuzhine moderne me veshje quartz
Kuzhine moderne me veshje quartz
Lavaman dysh me kuarc
Lavaman dysh me kuarc
Lavaman me kuarc te bardh antibakterial
Lavaman me kuarc te bardh antibakterial
Lavapjate kuzhine me derdhje kuarci
Lavapjate kuzhine me derdhje kuarci
Banak porcelani per hotel
Banak porcelani per hotel
Bango ishulli per kuzhine
Bango ishulli per kuzhine
Bango kuzhine me kuarc
Bango kuzhine me kuarc
Kuzhine punuar me kuarc
Kuzhine punuar me kuarc
Tavoline mesi metalike dhe me dru
Tavoline mesi metalike dhe me dru
Tavoline mesi punuar me kuarc dhe dru
Tavoline mesi punuar me kuarc dhe dru

Video

Partnere