Secondary Adv

KONI NDERTIMI

 

Përshkrimi

Koni Special njihet ne Shqiperi si distributor dhe prodhues i nje linje te pafundme te produkteve te baltes per ndertimin. E vetmja kompani e cila ka kapacitetin dhe mundesine per te furnizuar ne sasi te vogla dhe te medha per cdo nevoje tuajen. Produktet tona fillojne nga tjegullat, pllakat, tullat me vrime, solaie apo dhe ato per veshje te brendshme/jashtme. Catia eshte nje element thelbesor e cila ne aspektin estetik ndertohet duke ruajtur traditen dhe stilin unik te ndertimit Italian. Rezistence Maksimale! Cdo produkt i joni ka kaluar testet rigoroze prane Qendres per Kerkim & Zhvillim Monier, ne Gjermani.

Çfarë ofron

Catia
Elementi thelbesor e cila ne aspektin estetik ndertohet duke ruajtur traditen dhe stilin unik te ndertimit Italian. Ajo mund te perdoret jo vetem per strehim, por per disa funksione thelbesore si: izolimi, ventilimi, prodhimi I energjise apo ujit te ngrohte.

 

Prodhime balte
Koni Special njihet ne Shqiperi si distributor dhe prodhues i nje linje te pafundme te produkteve te baltes per ndertimin. E vetmja kompani e cila ka kapacitetin dhe mundesine per te furnizuar ne sasi te vogla dhe te medha per cdo nevoje tuajen. Produktet tona fillojne nga tjegullat, pllakat, tullat me vrime, solaie apo dhe ato per veshje te brendshme/jashtme.

Rezistence Maksimale!
Cdo produkt i joni ka kaluar testet rigoroze prane Qendres per Kerkim & Zhvillim Monier, ne Gjermani. Kjo per tju garantuar kualitetin dhe rezistencen maksimale per nevojat tuaja.

 

Ndertimi – cilesia dhe siguria jane tek ne!
Tulla dhe tjegulla italiane – cdo gje e prodhuar me standartet me te larta te teknologjise dhe me kualitetin maksimal. Koni Special - Distributori i vetem ekskluziv i markave me te njohura italiane si IBL dhe FBM ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni e Mal te Zi.

Shërbime

Bazamak shkallesh me tulla dekorative
Bazamak shkallesh me tulla dekorative
Mbulesa muri qeramike
Mbulesa muri qeramike
Mbulim me tulla dekorative
Mbulim me tulla dekorative
Mure me tulla dekorative
Mure me tulla dekorative
Pllaka dhe tulla qeramike per shtrim dyshemeje
Pllaka dhe tulla qeramike per shtrim dyshemeje
Punime me tulla dekorative
Punime me tulla dekorative
Rikonstruksion catie
Rikonstruksion catie
Rikonstruksione godinash kulturore
Rikonstruksione godinash kulturore
Shtrime dyshemeje me tulla qeramike
Shtrime dyshemeje me tulla qeramike
Tjegulla per cati
Tjegulla per cati
Tjegulla per ndertim catie
Tjegulla per ndertim catie
Tregti me shumice dhe pakice te produkteve te baltes
Tregti me shumice dhe pakice te produkteve te baltes
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje muresh
Tulla dekorative per veshje muresh
Tulla per fasada te jashtme
Tulla per fasada te jashtme
Veshje fasade me tulla balte
Veshje fasade me tulla balte
Veshje muresh me tulla te kuqe
Veshje muresh me tulla te kuqe
Veshje muresh te brendshme me tulla qeramike
Veshje muresh te brendshme me tulla qeramike
Veshje muri me tulla qeramike
Veshje muri me tulla qeramike
Veshje qeramike per shkalle
Veshje qeramike per shkalle

Katalogu

Katalog KONI NDERTIMI
Katalog KONI NDERTIMI
Katalog KONI NDERTIMI

Punë të kryera

Apollonia Fier
Apollonia Fier
Divjake
Divjake
Gjahtari 2 Elbasan
Gjahtari 2 Elbasan
Gjinmnazi 18 Tetori Lushnje
Gjinmnazi 18 Tetori Lushnje
Godine banimi, Tirane
Godine banimi, Tirane
Gostivar Maqedoni
Gostivar Maqedoni
Kavaje
Kavaje
Kompleksi Rezidencial Fratari Liqeni Thate
Kompleksi Rezidencial Fratari Liqeni Thate
Ministria e Brendshme
Ministria e Brendshme
Orikum Vlore
Orikum Vlore
Pazari Ri ,Tirane
Pazari Ri ,Tirane
Pizeri Zemrat e Mira Elbasan
Pizeri Zemrat e Mira Elbasan
Pogradeci
Pogradeci
Prishtine , Kosove
Prishtine , Kosove
Sarajet e Pashait Dhermi
Sarajet e Pashait Dhermi
Sheshi Skenderbej Tirane
Sheshi Skenderbej Tirane
Uji i ftohte Vlore
Uji i ftohte Vlore
Vile ne Lushnje
Vile ne Lushnje
Pogradec
Pogradec
Terre di Romagna
Terre di Romagna
Il Palagio
Il Palagio
IBL
IBL
Fushe-Kruje
Fushe-Kruje
Eler Hotel, Rruga e Durresit, Tirane
Eler Hotel, Rruga e Durresit, Tirane
Donzella , Tarastone
Donzella , Tarastone
KONI NDERTIMI1530794513
KONI NDERTIMI1530794525
Dr Chau Chak Wing Building UTS Business School
Dr Chau Chak Wing Building UTS Business School
Elbasan
Elbasan
Fiori di bosco, Tirane
Fiori di bosco, Tirane
Piazza a Rosa di Terricciola (Pisa)
Piazza a Rosa di Terricciola (Pisa)
Qendra sportive, Parnu, ESTONI
Qendra sportive, Parnu, ESTONI
Realizim, gradino terracotta dhe pianella
Realizim, gradino terracotta dhe pianella
Sesto Fiorentino - Ndertesa banimi private
Sesto Fiorentino - Ndertesa banimi private
Tulle per veshje muri Klasike - IBL
Tulle per veshje muri Klasike - IBL
Tulle per veshje tavani Borgo Vecchio Paglierino
Tulle per veshje tavani Borgo Vecchio Paglierino
Banes e realizuar neTirane, Tulle rosso sabbiato 5,5x12x2
Banes e realizuar neTirane, Tulle rosso sabbiato 5,5x12x2
Kompleksi Fiori di bosco , Tirane
Kompleksi Fiori di bosco , Tirane
Veshje 3x30 E kuqe me stonatura , linja antike  Hotel Enkelana
Veshje 3x30 E kuqe me stonatura , linja antike Hotel Enkelana
Veshje muri 3x30x2,  Restorant pizzeri CasaNostra
Veshje muri 3x30x2, Restorant pizzeri CasaNostra
Veshje muri per rezidence banimi
Veshje muri per rezidence banimi
Vile banimi, e realizur ne Petrel, Tirane
Vile banimi, e realizur ne Petrel, Tirane
Qendra e Solidaritetit-Fundjave Ndryshe
Qendra e Solidaritetit-Fundjave Ndryshe
Rezidenca Orik -  Orikum,Vlore
Rezidenca Orik - Orikum,Vlore
Tulla dekorative  5,5x12x25, Kavaje
Tulla dekorative 5,5x12x25, Kavaje
Tulla fasade, Arberia Palace
Tulla fasade, Arberia Palace
Tulle dekorative  5,5x12x25, Tirane
Tulle dekorative 5,5x12x25, Tirane
Tulle sfumato, Tirane
Tulle sfumato, Tirane
Veshje fasade per godine banimi, Prishtine
Veshje fasade per godine banimi, Prishtine
Veshje fasade, Librazhd
Veshje fasade, Librazhd
Veshje me tulla dekorative, Rrogozhine
Veshje me tulla dekorative, Rrogozhine
Pllake shtrimi terracotta, Elbasan
Pllake shtrimi terracotta, Elbasan
Tulle e plote - pagliarino misto, Kavaje
Tulle e plote - pagliarino misto, Kavaje
Veshje fasade Belsh
Veshje fasade Belsh
Veshje fasade, Shkolla Vace Zela
Veshje fasade, Shkolla Vace Zela
Veshje fasade, Rosa e Tymosur, Pogradec
Veshje fasade, Rosa e Tymosur, Pogradec
Veshje fasade, Fushekruje
Veshje fasade, Fushekruje
Bar Restorant , Tirane
Bar Restorant , Tirane
Dodo Lounge Fier
Dodo Lounge Fier
Fasade banese me tulla me madhesi mix, Tirane
Fasade banese me tulla me madhesi mix, Tirane
Fasade per banesa ne Fushe Kosove
Fasade per banesa ne Fushe Kosove
Ferizaj , Kosove
Ferizaj , Kosove
Gjimnazi Ibrahim Rugova, Kamez, Tirane
Gjimnazi Ibrahim Rugova, Kamez, Tirane
Kompleks Banesor Tirane
Kompleks Banesor Tirane
Lunder Tirane
Lunder Tirane
Pizza Chu. Don bosko , Tirane
Pizza Chu. Don bosko , Tirane
Shkolla Njazi Mastori , Sukth
Shkolla Njazi Mastori , Sukth
Tulle dekorative  e perdorur per fasade vile
Tulle dekorative e perdorur per fasade vile
Tulle dekorative per interior apartamenti, Tirane
Tulle dekorative per interior apartamenti, Tirane
Ever Green, Prishtine, Kosove
Ever Green, Prishtine, Kosove
Shkolla Lasgush Poradeci, Tirane
Shkolla Lasgush Poradeci, Tirane
Tulle pagliarino Misto Antico
Tulle pagliarino Misto Antico
VA Residence, Kosove
VA Residence, Kosove
Veshje dekorative, restorant,Asja
Veshje dekorative, restorant,Asja
Veshje fasade Tirane
Veshje fasade Tirane
Veshje per fasade, Tirane
Veshje per fasade, Tirane
Ali Demi, Tirane
Ali Demi, Tirane
King Kebab and Pizza, Durres
King Kebab and Pizza, Durres
Kodra e Diellit, Tirane
Kodra e Diellit, Tirane
Prizren, Kosove
Prizren, Kosove
Sarajet e Pashait, Drimadhe
Sarajet e Pashait, Drimadhe
Shkolla 9 vjecare Dritas, Tirane
Shkolla 9 vjecare Dritas, Tirane
Veshje fasade, Korce
Veshje fasade, Korce
Ymers Grill
Ymers Grill

Video