Secondary Adv

Libohova Architects

 

Përshkrimi

Libohova Architects vjen si kompani në tregun arkitekturës dhe dizajnit në Shqipëri. Me 30 vite eksperiencë në treg synon të sjellë një qasje të re në këto fusha. Shpesh me gjithë dëshirën e madhe për të sjellë inovacion dhe qasje të reja në arkitekturë dhe dizajn hasim në pamundësinë e mjedisit të duhur për tu shprehur. Kryefjala e synimit tonë është siguria e klientit, respektimi i rregullave dhe ligjit te ndërtimit.

Bashkarisht me klientin ne krijojmë një marrëdhënie të shëndoshë bazuar në mirëbesim dhe përkushtim. Ata që e bëjnë të mundur realizimin e ëndrës dhe planit tuaj janë punonjësit e kompanisë sonë. Të gatshëm për të punuar në grup, stafi ynë profesional bashkë me atë teknik kane arritur të dëshmojnë punën e tyre, prodhojnë cilësi dhe arkitëkturë që i qendron besnike kohës.

Çfarë ofron

Libohova Architects me nje eksperience prej 30 vitesh, ka dëshmuar sukses dhe arritje në fushën ku operon. Kjo kompani merret përgjithësisht me projektim arkitekturor për objekte banimi, objekte industriale, objekte turistike etj. Projektimi zë një peshë të rëndësishmë ne punën tonë, prandaj ne ju ofrojmë projektim për:


-Projektim godina civile dhe industriale.
-Qendra tregtare,objekte-social kulturore ,objekte kulti , objekte arsimore.
-Objekte spitalore,terminalet në infrastrukturë, vepra arti.
-Projektim interier/eksterier
-Projektim peisazhi dhe sistemim sipërfaqesh të gjelbërta etj.


Nëpëmjet përmbushjes së detyrave dhe shërbimeve tona të shpejta dhe të sigurta, kemi arritur të fitojmë besimin e klientëve tanë duke u bërë partner i rregullt i tyre.

Shërbime

Interior dhe Exterior Design
Interior dhe Exterior Design
Planifikim urban, Dizajn urban
Planifikim urban, Dizajn urban
Projektim arkitekturor per objekte banimi
Projektim arkitekturor per objekte banimi
Projektim godinash civile, Komplekse banimi
Projektim godinash civile, Komplekse banimi
Projektim objektesh industriale
Projektim objektesh industriale
Projektim peisazhi
Projektim peisazhi
Projektim per objekte social kulturore
Projektim per objekte social kulturore
Projektim per objekte spitalore
Projektim per objekte spitalore
Projektim per shkolla ,universitete
Projektim per shkolla ,universitete
Projektim per vila, shtepi private
Projektim per vila, shtepi private
Projektim urban
Projektim urban
Projektim, Ideim, Arredim shtepie dhe lokalesh
Projektim, Ideim, Arredim shtepie dhe lokalesh
Sistemim te siperfaqeve te gjelbra
Sistemim te siperfaqeve te gjelbra
Studio arkitektonike
Studio arkitektonike
Studio projektimi
Studio projektimi

Punë të kryera

AL_FAM sh.p.k. Rruga Myrteza Kellci
AL_FAM sh.p.k. Rruga Myrteza Kellci
ANDI KONSTRUKSION shpk Rruga Aleksander Moisiu
ANDI KONSTRUKSION shpk Rruga Aleksander Moisiu
DATON shpk Rruga Frosina Plaku
DATON shpk Rruga Frosina Plaku
Destaxhei RINIA-04 shpk Rruga Zihni Sako
Destaxhei RINIA-04 shpk Rruga Zihni Sako
E.J.A. Studio shpk Fusha e Aviacionit
E.J.A. Studio shpk Fusha e Aviacionit
END shpk Qyteti Studenti
END shpk Qyteti Studenti
END shpk Rruga Lluke Kacaj
END shpk Rruga Lluke Kacaj
MC-INERTE shpk Rruga Kajo Karafili
MC-INERTE shpk Rruga Kajo Karafili
NDER-PRO shpk Rruga e Kosovareve 2
NDER-PRO shpk Rruga e Kosovareve 2
NDER-PRO shpk Rruga e Kosovareve
NDER-PRO shpk Rruga e Kosovareve
PROGEEN shpk Rruga Bardhyl
PROGEEN shpk Rruga Bardhyl
SINANI shpk Prapa UET
SINANI shpk Prapa UET
SION-AL shpk Rruga Musa Maci
SION-AL shpk Rruga Musa Maci
T.O.E.M sh.a. Rruga Mehdi Frasheri
T.O.E.M sh.a. Rruga Mehdi Frasheri
Concept - designed by Libohova Architects
Concept - designed by Libohova Architects
Genova, Italy
Genova, Italy
Tirana Albania
Tirana Albania
Tirane
Tirane
Villa design by Libohova Architects
Villa design by Libohova Architects
White Salmon, WA
White Salmon, WA
Libohova Architects1549882186
Libohova Architects1549882196
Libohova Architects1549882205
Libohova Architects1549882398
Libohova Architects1549882409
Projekt per vila
Projekt per vila
Projekt per arredim dhome gjumi
Projekt per arredim dhome gjumi
Godine rezidenciale, Tirane
Godine rezidenciale, Tirane
Projekt arredim dhome ndenje
Projekt arredim dhome ndenje
Projekt arredimi, apartament
Projekt arredimi, apartament
Projekt mobilimi, tualet
Projekt mobilimi, tualet
Dizajn apartamenti
Dizajn apartamenti
Interior, dhome gjumi
Interior, dhome gjumi
Interior, vile private
Interior, vile private
Lindner Garden Residence
Lindner Garden Residence
Vile luksoze private
Vile luksoze private
Vile private, Lindner Garden Residence
Vile private, Lindner Garden Residence
Hotel ne Korce
Hotel ne Korce
EURO 3D sh.p.k, Rruga Selaudin Zorba
EURO 3D sh.p.k, Rruga Selaudin Zorba
Apartament, Fiori Di Bosco
Apartament, Fiori Di Bosco
Apartament, Green Field Residence
Apartament, Green Field Residence
Apartament, Square 21
Apartament, Square 21
Godine multifunksionale, Vile private, Hotel Dhe Restorant
Godine multifunksionale, Vile private, Hotel Dhe Restorant
Guest House, Kamenice Albania
Guest House, Kamenice Albania
Ndertese rezidenciale, Tirane
Ndertese rezidenciale, Tirane

Kliente

T.O.E.M. sh.a. ; SION-AL sh.p.k. ; SINANI sh.p.k. ; PROGEEN sh.p.k. ; NDER-PRO sh.p.k. ; MC-INERTE sh.p.k. ; EURO 3D sh.p.k. ; DESTAXHEI & RINIA-04 sh.p.k. ; DATON sh.p.k. ; ANDI KONSTRUKSION sh.p.k. ; AL_FAM sh.p.k. ; 2-END sh.p.k. ; E.J.A. Studio sh.p.k. ; Urban Planninig ; 2-END sh.p.k.

Video