Secondary Adv

BELLPLAST

 

Përshkrimi

Kompania Bellplast, tashmë e afirmuar në tregun shqiptar mbi tregtimin e materialeve plastike, vjen  me një shumëllojshmëri produktesh duke plotësuar kështu çdo nevojë të klientëve. Qëllimi ynë është të ofrojmë cilësi dhe të gjendemi sa më pranë jush në çdo supermarket apo dyqan të vendit. Profesionalizmi dhe përgjegjësia janë pikat tona kyçe, të cilat i përdorim për të fituar besimin tuaj kundrejt kompanisë sonë. Kompania Bellplast, me një eksperiencë të gjatë në fushën e prodhimit të materialeve plastike të përdorura në paketimin e produkteve, sjell tek ju garancinë dhe sigurinë maksimale të prodhimit përmes përdorimit të teknologjive bashkëkohore dhe stafit profesional.

Eksperienca
Kompania Bellplast është themeluar në vitin 1997. Eksperienca prej 19 vitesh na ka afirmuar në tregun shqiptar si një kompani me baza të forta.

Teknologjia
I gjithë proçesi bëhet duke përdorur makineri të një teknologjie të lartë,të cilat sjellin si rrjedhim prodhimin e produkteve me një cilësi të lartë.

Riciklimi
Një tjeter punë tepër e rëndësishme është edhe  procesi i riciklimit dhe ripërdorimit të skarcove tona që dalin gjatë proçesit të prodhimit.

Çfarë ofron

Prodhimi i të gjitha produkteve bëhet duke përdorur materiale të lëndës së parë që mund të jenë : LDPE (Low Density Polyethylene) si dhe HDPE (High Density Polyethylene) dhe PP (Polypropylene), përdorimi i të cilave bëhet në vartësi të llojit të qeseve që kërkohen. Që këto produkte të arrijnë në fazën përfundimtare duhet filluar nga prodhimi i filmit nga extruderat, duke vazhduar me stampimin dhe prerjen e kësaj bobine filmi (LDPE ose PP). I gjithi ky proces pune bëhet duke përdorur makineri të teknollogjisë së lartë që sjellin si rrjedhim prodhimin e produkteve me një cilësi të lartë.

Kompania është profilizuar në prodhimin e materialeve plastike të tilla si : qese plastike, thasë të dimensioneve të ndryshme të cilat gjejnë përdorim kryesisht në paketimin e produkteve.Në këtë kuader ne prodhojmë dhe  produkte të tjera  sic janë qeset  shoppers, që përdoren nëpër supermarkete dhe dyqane,bobina termofilm qe perdoren ne paketimin e kolive si dhe bobinat e plasmasit që gjejnë përdorim në agro-bujqesi.

Kompania Bellplast shpk ofron: 

 

- Qese plastike per butik, me ngjyra

- Qese te formave dhe dimensioneve te ndryshme per perdorim te perditshem

- Qese te tejdukshme per paketim produktesh

- Qese per shopping te personalizuara sipas deshires

- Bobina polieteni per artikuj industrial dhe ushqimore 

- Plastmas per bujqesi, sera etj. 

Shërbime

Bobina per paketim materialesh ndertimi
Bobina per paketim materialesh ndertimi
Bobina Plasmas per makineri paketimi
Bobina Plasmas per makineri paketimi
Bobina plastmasi per paketim mallrash
Bobina plastmasi per paketim mallrash
Bobina strech per makineri automatike
Bobina strech per makineri automatike
Bobina strech per plastifikimin e kutive te kartonit
Bobina strech per plastifikimin e kutive te kartonit
Bobina termo per paketim produktesh
Bobina termo per paketim produktesh
Canta per markete dhe supermarkete
Canta per markete dhe supermarkete
Canta plasmasi per ushqimore
Canta plasmasi per ushqimore
Canta plastike me logo te personalizuar
Canta plastike me logo te personalizuar
Foil thermofilm per paketimin e kolive
Foil thermofilm per paketimin e kolive
Plasmas per paketimin e pijeve
Plasmas per paketimin e pijeve
Plastmas per mbjelljen e fidaneve
Plastmas per mbjelljen e fidaneve
Plastmas per mbulimin e tokes
Plastmas per mbulimin e tokes
Plastmas per paketimin e dheut te bimeve
Plastmas per paketimin e dheut te bimeve
Plastmas per sera
Plastmas per sera
Prodhim qesesh per dyqane
Prodhim qesesh per dyqane
Qese dhe amballazhe
Qese dhe amballazhe
Qese dhe canta me logo per dyqane rrobash
Qese dhe canta me logo per dyqane rrobash
Qese dhe Canta me porosi
Qese dhe Canta me porosi
Qese me logo, te branduara
Qese me logo, te branduara
Qese paketimi per ilace, Farmaci
Qese paketimi per ilace, Farmaci
Qese paketimi per mallra
Qese paketimi per mallra
Qese per dyqan
Qese per dyqan
Qese per mbetje spitalore
Qese per mbetje spitalore
Qese per mbeturina shtepiake
Qese per mbeturina shtepiake
Qese per paketim kafeje
Qese per paketim kafeje
Qese per paketim mobiljesh dhe dyshekesh
Qese per paketim mobiljesh dhe dyshekesh
Qese poliprepileni per paketim rrobash
Qese poliprepileni per paketim rrobash
Qese te zeza
Qese te zeza
Qese zarf me ngjitje
Qese zarf me ngjitje
Thase me permasa te ndryshme per plehra
Thase me permasa te ndryshme per plehra
Thase per paketim
Thase per paketim
Qese me doreze te personalizuara
Qese me doreze te personalizuara
Qese me shirit adeziv per paketim
Qese me shirit adeziv per paketim
Strech film per produkte ushqimore
Strech film per produkte ushqimore