Secondary Adv

Lapadula Impianti Albania

 

Përshkrimi

Silosat me te medha ne Ballkan te prodhuar dhe montuar nga Lapadula Albania ne nje nga firmat me prestigjoze ne Kosove e me gjere per prodhimin e mobiljeve! **BINNI**sh.p.k 

 

Kompania LAPADULA ALBANIA SHPK është një kompani e specializuar në fushën e Aspirimeve industriale dhe filtrimit të pluhurave. Lapadula Albania operon në Shqipëri prej 8 vjetësh në fushën e aspirimeve industriale, me një eksperiencë 18 vjecare në Itali, kompani lider në ketë fushë! Lapadula Albania prodhon impiante aspirimi, monton dhe ofron asistence teknike per sisteme aspirimi dhe pastrimi te ajrit. Gjatë viteve serioziteti, profesionalizmi, kompetenca teknike mbeten karakteristikat kryesore e kompanisë. Në fakt, "misioni" i Lapadula Albania është projektimi dhe zbatimi i sistemeve të filtrimit të ajrit për të mbrojtur mjedisin, duke punuar ngushtë me klientet për të arritur qëllimin e përbashkët të përdorimit të teknologjive më të mira për të garantuar besueshmërinë dhe shërbimin. Të gjithë punonjësit janë të certifikuar për punimet në lartësi, saldime dhe për normat e sigurimit teknik.

LAPADULA ALBANIA SHPK është distributor kryesor i autorizuar për Shqiperinë dhe Kosovën i kompanisë FILCO FILTRAZIONE dhe ITALSIME për aspiratorët dhe ventilatorët industrialë.

 

 

Silos i montuar tek fabrika e mobiljeve Ciao Berto

 

Çfarë ofron

Lapadula Albania ofron shërbime te cilat përfshijnë: konsulencë teknike, asistencë teknike në përcaktimin e zgjidhjes më të përshtatshme të aspirimit, duke siguruar një shërbim të plotë për klientet. Duke filluar nga projektimi dhe deri tek montimi dhe kolaudimi i sistemeve te monuar. Kompania Lapadula Albania Shpk ofron:

-Impiante aspirimi.
-Silos.
-Filtra vetëpastruese.
-Gabina lyerjeje me ujë dhe me të thatë.
-Prodhim, montim, asistence dhe suport teknik.
-Pjese kembimi per sisteme aspirimi.

Shërbime

Ciklone per mobileri dhe fabrika peleti
Ciklone per mobileri dhe fabrika peleti
Filtra autopolent per pluhurat e imta
Filtra autopolent per pluhurat e imta
Filtra vetpastrues per pluhurat e imeta
Filtra vetpastrues per pluhurat e imeta
Gabina lyerje me filtra kartoni
Gabina lyerje me filtra kartoni
Gabina te presorizuara per ngjyrosje
Gabina te presorizuara per ngjyrosje
Impiant aspirimi me filter vetpastrues
Impiant aspirimi me filter vetpastrues
Impiant aspirimi per repart prodhime druri
Impiant aspirimi per repart prodhime druri
Impiante aspirimi per fabrika perpunim druri
Impiante aspirimi per fabrika perpunim druri
Impiante aspirimi per fabrike kepucesh
Impiante aspirimi per fabrike kepucesh
Impiante peleti
Impiante peleti
Kapa aspirimi per fabrika
Kapa aspirimi per fabrika
Kapa guzhine per restorante
Kapa guzhine per restorante
Linja tubacioni per sisteme aspirimi
Linja tubacioni per sisteme aspirimi
Montim impiante aspirimit
Montim impiante aspirimit
Montim prodhim silose per cimento dhe gelqere
Montim prodhim silose per cimento dhe gelqere
Motorra aspiratori me kapacitete te ndryshme
Motorra aspiratori me kapacitete te ndryshme
Oxhaqe me tuba shkarkimi
Oxhaqe me tuba shkarkimi
Prodhim kapa per guzhina restorante me inoks ushqimor
Prodhim kapa per guzhina restorante me inoks ushqimor
Prodhim silosi te ndryshem
Prodhim silosi te ndryshem
Prodhim tubacionesh per impiante aspirimi
Prodhim tubacionesh per impiante aspirimi
Projektim zbatim te sistemeve te aspirimit
Projektim zbatim te sistemeve te aspirimit
Tavolina zmerilimi me 4 filtra vetepastruese, 2 sirtare dhe aspirator
Tavolina zmerilimi me 4 filtra vetepastruese, 2 sirtare dhe aspirator
Sillose per tallash
Sillose per tallash
Silos per depozitimin e tallashit dhe materialeve te tjera
Silos per depozitimin e tallashit dhe materialeve te tjera
Silosa te prodhuar me panela
Silosa te prodhuar me panela
Sistem aspirimi fabrikash perpunim druri
Sistem aspirimi fabrikash perpunim druri
Sisteme aspirimi per guzhina restorantesh
Sisteme aspirimi per guzhina restorantesh
Linja tubacionesh aspirimi industriale
Linja tubacionesh aspirimi industriale
Linja tubacionesh aspirimi per fabrika kepucesh
Linja tubacionesh aspirimi per fabrika kepucesh
Tubacione te jashtme per shkarkime ajri
Tubacione te jashtme per shkarkime ajri
Aksesore per aspirime industriale
Aksesore per aspirime industriale
Aspiratore industrial
Aspiratore industrial
Freskuesa me uje
Freskuesa me uje
Ventilim industrial per kuzhina restorantesh
Ventilim industrial per kuzhina restorantesh
Ventilim industrial per makineri stampimi
Ventilim industrial per makineri stampimi
Ventilim industrial per pulari dhe subjekte te tjera
Ventilim industrial per pulari dhe subjekte te tjera
Ventilim industrial per tharje gabina lyerje
Ventilim industrial per tharje gabina lyerje
Ventilim industrial,kapa restoranti
Ventilim industrial,kapa restoranti
Tubacione te ndryshme
Tubacione te ndryshme

Punë të kryera

Bieollorusi
Bieollorusi
Fabrike kepucesh Thumane
Fabrike kepucesh Thumane
Mobileri Kurti , Mali Zi
Mobileri Kurti , Mali Zi
Moldavi
Moldavi
Silos i montuar ne Kosove
Silos i montuar ne Kosove
Silos i montuar ne Ulqin
Silos i montuar ne Ulqin
Silos Prishtine
Silos Prishtine
Sisteme aspirimi Ardeno
Sisteme aspirimi Ardeno
Tirane
Tirane
Lapadula Impianti Albania1523885697
Lapadula Impianti Albania1523885715
Lapadula Impianti Albania1523886322
Dama Company Shahini Group
Dama Company Shahini Group
Hodo Alb
Hodo Alb
Mobileri Muca
Mobileri Muca
Aspirator me thase per reparte druri
Aspirator me thase per reparte druri
Silos i montuar tek fabrika e mobiljeve Ciao Berto
Silos i montuar tek fabrika e mobiljeve Ciao Berto
Impiant aspirimi, prodhuar montuar ne Podgorice
Impiant aspirimi, prodhuar montuar ne Podgorice
Aspirator me filter i mbyllur per reparte druri
Aspirator me filter i mbyllur per reparte druri
Aspirim i nje fabrike kepucesh
Aspirim i nje fabrike kepucesh
Aspirim per kapanon industrial
Aspirim per kapanon industrial
Silos prodhuar e montuar per prodhimin e mobiljeve, BINNI sh.p.k
Silos prodhuar e montuar per prodhimin e mobiljeve, BINNI sh.p.k
Sistem aspirimi per fasoneri
Sistem aspirimi per fasoneri
Transportier me rrip
Transportier me rrip
Impiant aspirimi per oficina saldature
Impiant aspirimi per oficina saldature
Impiant aspirimi, Mobileri Gjyla Lushnje
Impiant aspirimi, Mobileri Gjyla Lushnje
Impiant me filter autopulent me kartuce per pluherat e imta, DEKOLL
Impiant me filter autopulent me kartuce per pluherat e imta, DEKOLL
Prodhim dhe montim te tubacioneve te impianteve te ndryshme
Prodhim dhe montim te tubacioneve te impianteve te ndryshme
Punime te kryera tek Mobileri Karagac ne Peje
Punime te kryera tek Mobileri Karagac ne Peje
Sistem aspirimi per linjat e prodhimimit te thaseve
Sistem aspirimi per linjat e prodhimimit te thaseve
Impiant aspirimi A.H.F
Impiant aspirimi A.H.F
Impiant aspirimi montim dhe prodhim
Impiant aspirimi montim dhe prodhim
Impiant prodhuar e montuar ne Tirane
Impiant prodhuar e montuar ne Tirane
Punime ne Podgorice
Punime ne Podgorice
Silos Loni Dekor ne Mitrovice
Silos Loni Dekor ne Mitrovice
Silos prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Silos prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Aspirator me 4 thase prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Aspirator me 4 thase prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Gabine lyerje me filtra kartoni
Gabine lyerje me filtra kartoni
Impiant Aspirimi ne fabriken e Korel Company, Elbasan
Impiant Aspirimi ne fabriken e Korel Company, Elbasan
Impiant aspirimi prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Impiant aspirimi prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania
Impiant i prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania, Durres
Impiant i prodhuar e montuar nga Lapadula Impianti Albania, Durres
Impiant per plura te zmerilimit
Impiant per plura te zmerilimit
Impiant sabiature
Impiant sabiature
Prodhim impianti aspirimi dhe reparti saldature
Prodhim impianti aspirimi dhe reparti saldature
Prodhim, punim Silos
Prodhim, punim Silos
Silos ne Kosove, firma Crown Fornitur
Silos ne Kosove, firma Crown Fornitur
Silos, Koral ne Prishtine
Silos, Koral ne Prishtine
Silos, Vushtri Kosove
Silos, Vushtri Kosove
Sistem aspirimi per restorante i montuar nga Lapadula
Sistem aspirimi per restorante i montuar nga Lapadula

Partnere

lapadula impiantitekno impiantigiardina group

Video

Panair 2023