Secondary Adv

VERNILAC

 

Përshkrimi

Bojra Vernilac

Shoqëria Dulac Sh.p.k ,me seli qendrore në autostradën Tiranë-Durrës ,ushtron aktivitetin e saj të tregtimit të bojrave të murit dhe llaqeve të mobilerive,të importuara nga Greqia, që prej vitit 2011. Një fabrikë moderne dhe e sofistikuar e prodhimit, Instalimet e sipërme dhe mbështetja e gjerë teknike janë disa nga pjesët që i përkasin mjedisit të pasuruar VERNILAC. Ndërtesat që mbulojnë një sipërfaqe prej 35,000 metra katror përdoren për të akomoduar prodhimin, kërkimin dhe zhvillimin, shërbimet teknike dhe mbështetjen, si dhe magazinimin dhe shpërndarjen e lëndëve të para të produkteve të gatshme.

 

VERNILAC ka zhvilluar një rrjet të gjërë shitjesh dhe një staf shumë të trajnuar teknikisht në mbarë botën. Gjatë 50 viteve të fundit të veprimtarisë së saj, kompania ka treguar një rritje të shpejtë për shkak të stafit teknik me përvojë që punon shumë dhe intensivisht për të kënaqur konsumatorin.  Shtylla e kompanisë - departamenti i R & D, ka qasje në instrumente të avancuara për të lehtësuar prodhimin. Mendimi kreativ, stafi i përkushtuar dhe burimet e shëndetshme janë pikat e forta të rritjes së ardhshme të VERNILAC.

 

Dulac sh.p.k mendoi zgjidhjen më të mirë për ju dhe familjen tuaj duke sjell magjinë e Vernilac S.A sa më pranë jush pasi ne operojmë në të gjithë territorin e Shqipërisë me një staf të gjerë pune, të cilët janë pranë jush për tju ofruar mbështjetjen teknike për një zgjidhje të menjëhershme dhe për të plotësuar nevojat e klientëve  , kudo që ndodhen. Ne jemi pranë jush me zgjidhjen dhe zgjedhjen më të mirë !

Bojra Greke

Çfarë ofron

Bojra Vernilac

Ne ofrojmë një game të gjerë produktesh sepse jemi distributori kryesor i Vernilac S.A ,e cila është themeluar që në vitin 1960 dhe për më shumë se 50 vjet është dedikuar për prodhimin e bojrave me cilësi të lartë dhe ka krijuar reputacion për një gamë të gjerë produktesh të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e larta të industrive, arkitektëve dhe profesionistëve të ndërtimit.


Bojra profesionale per mobileri
Bojra akrilike per fasada te jashtme
Bojra plastike dhe hidromat per ambjente te brendshme
Bojra per dru,metal,xham,pishina,beton

Shërbime

Bojra per fasade te brendshme dhe te jashtme
Bojra per fasade te brendshme dhe te jashtme
Bojra kunder lageshtires
Bojra kunder lageshtires
Bojra izoluese
Bojra izoluese
Bojra akrilike
Bojra akrilike
Bojra transpirante
Bojra transpirante
Bojra murale
Bojra murale
Astar akrilik per perdorime te pergjithshme
Astar akrilik per perdorime te pergjithshme
Stuko druri me baze uji
Stuko druri me baze uji
Ngjitesa druri per perdorim ne ambjnete te brenshme
Ngjitesa druri per perdorim ne ambjnete te brenshme
Bojra plastike per perdim te brendshem dhe te jashtem
Bojra plastike per perdim te brendshem dhe te jashtem
Bojra plastike ekologjike
Bojra plastike ekologjike
Bojra per izolimin e mureve dhe fasadave
Bojra per izolimin e mureve dhe fasadave
Bojra luster kundra ndryshkut
Bojra luster kundra ndryshkut
Boje smalti me baze vaj
Boje smalti me baze vaj
Astar per materiale metalike
Astar per materiale metalike
Astar parketi me baze diluenti
Astar parketi me baze diluenti
Astar me baze vaji
Astar me baze vaji
Primer per xingato dhe alumin
Primer per xingato dhe alumin
Llak me baze vaji kundra ujit
Llak me baze vaji kundra ujit
Konservativ me ngjyre per perdorim mbi dru
Konservativ me ngjyre per perdorim mbi dru
Bojra zmalti
Bojra zmalti
Astare akrilik me baze uji
Astare akrilik me baze uji
Stuko elastomerike kunder ujit per te cara dhe bashkime
Stuko elastomerike kunder ujit per te cara dhe bashkime
Stuko dhe patinime
Stuko dhe patinime
Remover per bojra dhe llaqe
Remover per bojra dhe llaqe
Pingment polyuretani per llak transparent
Pingment polyuretani per llak transparent
Ngjitesa kristaline per dru
Ngjitesa kristaline per dru
Ngjitesa druri me baze uji
Ngjitesa druri me baze uji
Holluesa per bojra
Holluesa per bojra
Diluent poliuretani
Diluent poliuretani

Partnere

Vernilac-2018pontolac-2018Chromolac-2018atlacoll-2018

Dyqanet

Dyqani bojrave Vernilac

Adresa: Rruga Zihni Sako, Oxhaku Tirane ; Cel: +355 69 22 38 274

 

Dyqani Prishtine

Adresa: Ferizaj Prishtine , Rruga Magjistrale te Rremujazit; Cel: 0038 64 35 07 881 ; E-mail: ferillak@hotmail.com;

Video