Secondary Adv

FESH-TUBI

 

Përshkrimi

Kompania FESH-TUBI prej shumë vitesh në treg, ndodhet pranë jush duke ju dhënë zgjidhje për cdo kërkesë tuajën. Gjatë viteve të eksperiencës ne kemi fituar besimin e konsumatorit duke punuar me cilësi dhe duke bashkëpunuar ngushtësisht me emra si: Alfa gomma, Effast, Feuer vogel, Mullenbach, Omv, Ridart, Tomes, Tubi gomma Torino.

 

Fesh Tubi është vazhdimisht adapt për të përdorur teknika te reja dhe risi inovative për tregun, për të tregtuar produkte me standarde të një cilësie të lartë dhe të pakrahasueshme. Tek FESH-TUBI do të gjeni zgjidhje për tuba dhe rakorderi industriale që importohen nga Gjermania, Italia etj. Fesh Tubi vjen tek ju për t`ju shërbyer për cdo porosi me kosto dhe cilësi që qendrojnë mirë me njëra tjetrën.

Çfarë ofron

Kompania FESH-TUBI ushtron aktivitetin e saj duke sjellë shërbime nga më të ndryshmet në treg për materiale hidraulike dhe më gjerë. Gama jonë e produkteve mund të përmbushë cdo kërkesë që ju keni. Ne ofrojmë për ju: tuba industrial, ushqimor, për ajër, ujë, naftë, gaz, për tuba aspirimi industrial, llac, cimento, pompa per impiante pishinash, impiante uji industrial, tuba për lëngjë ushqimorë, rakorderi industriale me marka gjermane dhe italiane. Cdo produkt që ne tregtojmë mban vulën e markave më të mira ndërkombëtare dhe sëbashku vijmë tek ju për t`ju shërbyer me përkushtim dhe cilësi.

Shërbime

Rakorderi per benzine
Rakorderi per benzine
Rakorderi per avull
Rakorderi per avull
Rakorderi per bitum
Rakorderi per bitum
Rakorderi per karburant
Rakorderi per karburant
Rakorderi per nafte
Rakorderi per nafte
Rakorderi per uje
Rakorderi per uje
Rakorderi plastike per pishina
Rakorderi plastike per pishina
Rakorderi xingato
Rakorderi xingato
Tuba gome
Tuba gome
Tuba per aspirime industriale
Tuba per aspirime industriale
Tuba per avull dhe uje
Tuba per avull dhe uje
Tuba per autobote dhe ujra te zeza
Tuba per autobote dhe ujra te zeza
Tuba per cemento
Tuba per cemento
Tuba per hedhje betoni
Tuba per hedhje betoni
Tuba per kalim lengje ushqimore
Tuba per kalim lengje ushqimore
Tuba per lende kimike
Tuba per lende kimike
Tuba per lengje
Tuba per lengje
Tuba per llac
Tuba per llac
Tuba per pishina
Tuba per pishina
Tuba per sisteme aspirimi
Tuba per sisteme aspirimi
Tuba per sisteme furnizimi me uje
Tuba per sisteme furnizimi me uje
Tuba per temperatura te larta
Tuba per temperatura te larta
Tuba plastike PVC
Tuba plastike PVC
Tuba pompa pistoleta per karburant nafte
Tuba pompa pistoleta per karburant nafte
Tuba te valezuar per aspirim
Tuba te valezuar per aspirim
Tuba te valezuar PVC
Tuba te valezuar PVC
Kontalitra per karburant
Kontalitra per karburant
Pajisje matese per karburant
Pajisje matese per karburant
Pistoleta nafte per karburant
Pistoleta nafte per karburant
Pistoleta nafte
Pistoleta nafte
Pompa nafte per karburant
Pompa nafte per karburant
Rakorderi per llac, beton, cimento
Rakorderi per llac, beton, cimento
Tuba gome per avull
Tuba gome per avull
Tuba per kalim lengje industriale
Tuba per kalim lengje industriale
Tuba vaji
Tuba vaji

Katalogu

Katalog FESH-TUBI
Katalog FESH-TUBI
Katalog FESH-TUBI
Katalog FESH-TUBI

Partnere

alfa gommaeffastfeuer vogelmullenbachomvridarttomestubi gomma torino