Secondary Adv

ARPEG Stone art & crafts

 

Përshkrimi

Arpeg esht nje realitet i afirmuar prej me shume se 20 viteve ne industrine e perpunimit te gurit natyral. Ne 1996 Viktor Jushi themeloi “Arpeg” si nje punishte artizanale e perpunimit te gurit natyral dhe te mermerit ne Tresh. Arpeg vazhdoj te rritej gradualisht  duke kaluar nga punishte ne kompani te mirefillte e cila u zhvendos ne nje hapesire me te gjere dhe duke zgjeruar kapanonin, stafin dhe makinerite e perpunimit. Disa vite me vone nevoja per hapesira gjithnje e me te medha realizohet me transferimin ne vendin aktual ne zonen industriale te Pllanes. Aty shtrihet ne nje siperfaqe prej 6 hektaresh ku jan te ndertuara dy kapanone, zyre pune dhe numeron nje staf prej 40 punonjesish, duke bere te mundur qe kompania ti pergjigjet ne kapacitet te plote cdo kerkese prodhimi brenda si dhe jasht vendit. Stafi perpunon me pasion gure, mermer, granit per te bere çdo pllake te vetme nje pjese unike, te persosmerise absolute.

Çfarë ofron

Fale investimeve ne vazhdim ne proceset prodhuese dhe ne teknologjite me te avancuara Arpeg ofron gure natyrore qe perfaqesojne me te miret qe mund te gjendet ne treg per cilesine, perpunimin dhe nivelin e lart te personalizimit. Kompania vazhdon te investoje ne makineri dhe teknologji te avancuara si: Waterjet lejon shkarkimin e avullit te ujit ne presion shume te larte per te punuar gurin me preçizion dhe shpejtesi te larte si dhe CNC Engraving Machine esenciale per perpunim jashtezakonisht preciz.

 

Ne 2014 lind ideja qe magazinat e gureve duhet te jene showroom ku materialet do ekspozohen ne baze te kategorise te produktit: prandaj kompania vendos te hape nje salle ekspozite ne Tirane e cila prezanton produkte te ndryshme te perpunuar me gure si oxhaqe, lavamane, kolona, vazo, shatervane, tavolina, veshje dhe shtrime guri etj. Vecanerisht klientet mund te bejne porosi te personalizuara ne baze te deshirave te tyre duke u mbeshtetur tek arkitektet tane qe ndodhen ne dispozicion te tyre. Arpeg eshte ne zgjerim te tregut, veçanarisht ne nivel europian.

Shërbime

Fasada guri per objekte kulturore, fetare
Fasada guri per objekte kulturore, fetare
Fasada guri per shtepi private
Fasada guri per shtepi private
Gdhendje guri natyral
Gdhendje guri natyral
Gure natyral nga trevat shqiptare
Gure natyral nga trevat shqiptare
Kolonada dekorative prej guri
Kolonada dekorative prej guri
Korniza per dritare dhe dyer
Korniza per dritare dhe dyer
Lavamane prej guri per tualete
Lavamane prej guri per tualete
Lavamane te jashtem prej guri
Lavamane te jashtem prej guri
Oxhaqe te punuar me gure
Oxhaqe te punuar me gure
Pjata prej guri
Pjata prej guri
Pllaka guri per trotuare
Pllaka guri per trotuare
Punime dekorative me gure natyral
Punime dekorative me gure natyral
Punime dekorative mermeri dhe graniti
Punime dekorative mermeri dhe graniti
Punime guri per ambjente te jashtme
Punime guri per ambjente te jashtme
Punime guri per fasade
Punime guri per fasade
Punime guri per shatervane,pishina, cezma
Punime guri per shatervane,pishina, cezma
Punime skulptura guri
Punime skulptura guri
Rikonstruksion fasade me gure natyral
Rikonstruksion fasade me gure natyral
Shtrim me gure
Shtrim me gure
Shtrime dyshemeje me gure
Shtrime dyshemeje me gure
Skulptura dhe veshje me gur
Skulptura dhe veshje me gur
Stola dhe vazo mermeri
Stola dhe vazo mermeri
Mur guri me kuba
Mur guri me kuba
Vazo lulesh me gure dekorativ
Vazo lulesh me gure dekorativ
Veshje faqe muri me gur dekorativ
Veshje faqe muri me gur dekorativ
Veshje fasadash me gure natyral
Veshje fasadash me gure natyral
Veshje guri me ndricim te brendshem
Veshje guri me ndricim te brendshem
Veshje guri Onyx
Veshje guri Onyx
Veshje per brenda me granit dhe mermer
Veshje per brenda me granit dhe mermer
Veshje per jashte me pllaka guri
Veshje per jashte me pllaka guri
Shtrim me gure per ambjent te jashtem
Shtrim me gure per ambjent te jashtem
Veshje guri pllake me dizajn e ndricim
Veshje guri pllake me dizajn e ndricim
Wellness me veshje guri
Wellness me veshje guri
Shtrim piste me mozaik per ambjent dasmash
Shtrim piste me mozaik per ambjent dasmash
Veshje pishinash me gur natyral
Veshje pishinash me gur natyral
Elemente dekorues fasade prej guri
Elemente dekorues fasade prej guri
Shtrime dhe veshje me gure natyrale
Shtrime dhe veshje me gure natyrale
Veshje dekorative e gdhendur ne gur
Veshje dekorative e gdhendur ne gur
Veshje dekorative guri per oxhaqe
Veshje dekorative guri per oxhaqe
Veshje muresh me gure natyral dekorativ
Veshje muresh me gure natyral dekorativ

Punë të kryera

Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Apartament privat, Lezhe
Apartament privat, Lezhe
Arpeg Ekspozita
Arpeg Ekspozita
Hotel Boutique Vila 8,  Durres
Hotel Boutique Vila 8, Durres
Kisha e Lezhes
Kisha e Lezhes
Lajthiza
Lajthiza
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Shtepi e veshur me gure kallmeti
Shtepi e veshur me gure kallmeti
Shtepia e bardhe
Shtepia e bardhe
Studio Ligjore, Tirane
Studio Ligjore, Tirane
Vile banimi
Vile banimi
Bar Restorant Trevi
Bar Restorant Trevi
Hoteli i Gjuetise ne Lezhe
Hoteli i Gjuetise ne Lezhe
Luxury Villa Stone Covering
Luxury Villa Stone Covering
Restorant i punuar me gur
Restorant i punuar me gur
Restorant Ujvara e Drinit
Restorant Ujvara e Drinit
Shtrim me gure te Hoteli Gjuetise Lezhe
Shtrim me gure te Hoteli Gjuetise Lezhe
Shtrim piste me mozaik per ambjent dasmash
Shtrim piste me mozaik per ambjent dasmash
Skulpture guri Nene Tereza
Skulpture guri Nene Tereza
Veshje fasade te jashtme me gur natyral
Veshje fasade te jashtme me gur natyral
Lavaman me gur natyral
Lavaman me gur natyral
Veshje tualeti me mermer
Veshje tualeti me mermer
Vila VIII
Vila VIII
Elemente dekorativ me gur natyral
Elemente dekorativ me gur natyral
Mozaik guri per ambjent dasmash
Mozaik guri per ambjent dasmash
Oxhak modern me gur natyral
Oxhak modern me gur natyral
Veshje me gur natyral, kolona dhe elemente te tjere dekorative te Hotel Boutique Vila VIII, Durres
Veshje me gur natyral, kolona dhe elemente te tjere dekorative te Hotel Boutique Vila VIII, Durres
Veshje muri me gur Skrapari
Veshje muri me gur Skrapari
Shtrim me gure Shqiptar ne hyrjen e Bashkise te Tiranes
Shtrim me gure Shqiptar ne hyrjen e Bashkise te Tiranes
Dizanj urban
Dizanj urban
Hoteli i Gjuetise - Lezhe
Hoteli i Gjuetise - Lezhe
Island Lounge bar
Island Lounge bar
Sallon bukurie, Kosove
Sallon bukurie, Kosove
Shtrim dyshemeje me gure, Salt Rest
Shtrim dyshemeje me gure, Salt Rest
Vazo me gure, Aeroporti Nene Tereza
Vazo me gure, Aeroporti Nene Tereza
Lavaman i punuar ne gur, Yamato Tirane
Lavaman i punuar ne gur, Yamato Tirane
Punime dekorative guri, Microsoft Gjermani
Punime dekorative guri, Microsoft Gjermani
Qilimi me gure ne Shiroke, Shkoder
Qilimi me gure ne Shiroke, Shkoder
Tavell me gur Olivinit, Tropoje
Tavell me gur Olivinit, Tropoje
Lavaman me gdhendje
Lavaman me gdhendje
Punim lavamani me porosi
Punim lavamani me porosi
Statuje guri
Statuje guri
Tavoline me kembe dekorative guri
Tavoline me kembe dekorative guri
Veshje muri dhe tavoline prej guri
Veshje muri dhe tavoline prej guri
Veshje oxhaku me gur
Veshje oxhaku me gur
Elemente dekorative, Sheshi Skenderbej
Elemente dekorative, Sheshi Skenderbej
Interior apartamenti
Interior apartamenti
Interior zyre realizuar me gur onyx natyral
Interior zyre realizuar me gur onyx natyral
Katedralja Nene Tereza, Prishtine
Katedralja Nene Tereza, Prishtine
Kolona, Veshje muresh dhe dekore prej guri ne ambient vile
Kolona, Veshje muresh dhe dekore prej guri ne ambient vile
Realizim fasade dekorative prej guri per vile private
Realizim fasade dekorative prej guri per vile private
Veshje muresh dhe elemente dekorative me gur
Veshje muresh dhe elemente dekorative me gur
Veshje oxhaku, Punim ne gur
Veshje oxhaku, Punim ne gur
Vile private, Tirane
Vile private, Tirane

Fabrika - Pllane, Lezhe

  

Klientet tane