Secondary Adv

ELIO KLIMA

 

Përshkrimi

ELIO KLIMA është një kompani e themeluar në vitin 2008 e cila i është bashkuar konkurrencës së tregut duke ofruar panele diellore dhe sisteme kondicionimi të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për të bërë diferencën. Diferenca jonë theksohet nëpërmjet produkteve që ne ofrojmë, sepse u kemi qenë dhe u jemi besnikë klientëve dhe kënaqësisë së tyre. Puna jonë konsiston në arritjet e shtimit të klientëve të kënaqur duke krijuar një partneritet të fortë dhe afatgjatë me ta.

 

ELIO KLIMA ofron për ju panele diellore të markës MEGASUN, EKOTHERM , BRAUN, ASSOS dhe kondicionerë. Produktet tona janë zgjedhja e duhur si për ndërtesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa komerciale. Në kompaninë tonë do të gjeni zgjidhje në çdo kohë për kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim. 

 

MISIONI

Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj , duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Evropiane në fushën e paneleve diellore dhe sistemet e kondicionimit. Inovacioni në dizajnin e produkteve si dhe specifikat e ndryshme dominojnë tregun duke bërë diferencën.

Të ofrojmë shërbime cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë të nderuar. Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët nëpëmjet besimit dhe risive të biznesit tonë.

 

STAFI

Kompania përbëhet nga punonjës tepër të aftë dhe të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim . Stafi jep rekomandimet e nevojshme për të plotësuar kërkesat e klientëve. Fokusi drejt cilësisë dhe bashkëpunimi janë veçoritë që na dallojnë nga konkurrenca.

Çfarë ofron

ELIO KLIMA është distributor i autorizuar për panelet diellore: Megasun, Ekotherm, Braun dhe Assos në Shqipëri. Panelet tona diellore kursejnë energji dhe kanë jetëgjatësi, keshtu që garancia që ne ju japim do arrijë pritshmëritë tuaja pa ju zhgënjyer.


ELIO KLIMA ofron për ju:
- Panele Diellore
- Sisteme Kondicionimi
- Aksesorë për Instalime
- Sisteme hidraulike


Për t`ju shërbyer sa më mirë ne ofrojmë për ju edhe instalimin e paneleve diellore dhe të sistemeve të kondicionimit për cdo ambjent tuajin. Bashkohuni me ne për të përfituar sherbimet dhe produktet tona dhe nuk do t'ju zhgenjejmë!

Shërbime

Bolitore per sisteme qendrore
Bolitore per sisteme qendrore
Dushe diellore me dy pasqyra
Dushe diellore me dy pasqyra
Dushe diellore
Dushe diellore
Instalim panelesh diellore
Instalim panelesh diellore
Kite solar per sisteme qendrore per vila dhe hotele
Kite solar per sisteme qendrore per vila dhe hotele
Montim panelesh diellore ne cati
Montim panelesh diellore ne cati
Ngrohje uji me energji diellore Ecotherm
Ngrohje uji me energji diellore Ecotherm
Ngrohje uji me panele diellore
Ngrohje uji me panele diellore
Panele diellore Ecotherm
Panele diellore Ecotherm
Panele diellore Megasun
Panele diellore Megasun
Panele fotovoltaike per tarraca
Panele fotovoltaike per tarraca
Pasqyra per diellore blu ose normale
Pasqyra per diellore blu ose normale
Shitje montim panele diellore
Shitje montim panele diellore
Kondicioner me sensore me rreze infra te kuqe
Kondicioner me sensore me rreze infra te kuqe
Kondicioner mural 9000,12000,18000BTU
Kondicioner mural 9000,12000,18000BTU
Sisteme kondicionimi Split
Sisteme kondicionimi Split
Sisteme ngrohje ftohje qendror per hotele
Sisteme ngrohje ftohje qendror per hotele
Distributor zyrtar i kondicionereve Aufit ne Shqiperi
Distributor zyrtar i kondicionereve Aufit ne Shqiperi
Kondicionere super inverter Aufit
Kondicionere super inverter Aufit
Panele diellore Braun
Panele diellore Braun

Punë të kryera

ELIO KLIMA1525358487
ELIO KLIMA1525358503
ELIO KLIMA1525358513
ELIO KLIMA1525358531
ELIO KLIMA1525358583
ELIO KLIMA1525358606
ELIO KLIMA1525358629
ELIO KLIMA1525358657
ELIO KLIMA1525441681
ELIO KLIMA1525441695
ELIO KLIMA1525441741
ELIO KLIMA1525441799
ELIO KLIMA1549615264
ELIO KLIMA1549615282
ELIO KLIMA1549615299
ELIO KLIMA1549615351
ELIO KLIMA1549615370
ELIO KLIMA1549615388
ELIO KLIMA1549615427
ELIO KLIMA1549615441
ELIO KLIMA1549615469
Vendosje dushi diellor me kater pasqyra
Vendosje dushi diellor me kater pasqyra
Vendosje dushi diellor ne cati
Vendosje dushi diellor ne cati
Vendosje panele diellore mbi cati
Vendosje panele diellore mbi cati
Vendosje paneli diellor ne cati per ngrohje uji
Vendosje paneli diellor ne cati per ngrohje uji
Fan Coil tokesor Mitsubishi
Fan Coil tokesor Mitsubishi
Vendosje kondicioneri tokesor per sallon
Vendosje kondicioneri tokesor per sallon

Partnere

megasunekothermBraunelioklima-aufit

Video