Secondary Adv

ENERGY AND AIR shpk

 

Përshkrimi

Energy and Air shpk është një ndërrmarje e re dhe dinamike, e cila me anë të inovacionit dhe evolucionit teknologjik të kompresoreve me ajer ka si mision të plotësojë kërkesat e klientit me produkte dhe zgjidhje moderne dhe të besueshme për një gamë të gjerë të aplikimeve. Ju ofrojmë artikuj dhe makineri cilësore dhe të certifikuar me standartet e Komunitetit Evropian. Gjithashtu ju ofrojmë shërbime dhe asistencë teknike me personel të specializuar në fushat përkatëse. Sherbimi është i shpejtë, cilësor dhe me garanci. Preventivë që bëhen në bazë të nevojave të ndërmarjeve dhe privateve të sakta dhe të shpejta.

 

Politika jonë e cilësisë:

- Të jemi në gjendje të plotesojmë nevojat e klientëve tanë në mënyrë efektive dhe të besueshme, në mënyrë që shërbimet tona të mos ndërpriten.

- T'ju ofrojmë klientëve produkte cilësore dhe të besueshme me çmimin më të mirë në kohën e premtuar.

- Duke ndjekur risitë teknologjike ne angazhohemi se do të përmbushim nevojat dhe pritshmëritë e klientëve tanë në përputhje me kërkesat e sistemit të menaxhimit me ekipin tonë të kualifikuar dhe stafit me përvojë.

Çfarë ofron

Energy & Air Shpk, i specializuar në asistencën dhe shitjen e artikujve të rinj dhe të përdorurur, si dhe qeradhenie të gjeneratorëve, kompresorëve, motokompresorëve, elevatorëve (piruna, transpalet) dhe mjeteve të tjera industriale. Ofrojmë instalime, mirëmbajtje  për ndërmarjet e mëdha, private dhe ente publike. Energy & Air Shpk me një personel të kualifikuar dhe teknologjinë bashkëkohore, për t'i dhënë klientit final zgjedhjen e duhur. Bashkëpunimi me firmat ITALIANE në këto fusha sjell edhe eksperiencën e tyre shumëvjeçare. Në bashkëpunim me shoqëri të njohura lider ju jep mundësinë të zgjidhni çmimet konkuruese dhe një shërbim me pjesë këmbimi origjinale.

Energy & Air është një kompani e specializuar për tregëtimin e kompresorëve me vide (rotative) dhe atyre me piston. 

 

Distributor për Shqipërine të markës Atlas Copco, Ingersoll Rand, KTC, AdiComp, Abac dhe OMI ( Officine Meccaniche Industriali). Gjithashtu ofrojmë kompresorë me vidë (duke filluar nga 2.2kw deri ne 300 kw), kompresorë të presionit të lartë (booster) Parise, kompresorë KTC, Compack 2,3,5; kompresorë ajri Garden Denver, Ingersoll Rand Nirvana, Adicomp, Ceccato, Fiac, Mark.

 

Gjeneratorë të certifikuar të markave Perkins, Cummins, Doosan, Baudouin, Ricardo (nga 3.5 kva deri ne 2500 kva). Përveç gjeneratorëve industrial ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë edhe për pajisje si kulla ndricimi, pompa vakumi, pompa nafte (fuel pump), gjeneratorë të hapur, gjeneratorë azoti, gjeneratorë oksigjeni. Mund t'ju japim zgjidhje për çdo lloj generatori ose kuadër elektrik MANUAL ose AUTOMATIK, si dhe sisteme për aplikime të ndryshme si: sinkronizimin dhe venien paralel të 2 gjeneratorëve dhe komandimin elektronik nëpërmjet skedës së komandimit atuator dhe pick up.

Shërbime

Aksesore per instalimin e impianteve te ajrit
Aksesore per instalimin e impianteve te ajrit
Asistence teknike per gjenerator
Asistence teknike per gjenerator
Kabina akustike per mbajtje gjeneratoresh
Kabina akustike per mbajtje gjeneratoresh
Gjeneratore azoti
Gjeneratore azoti
Gjenerator me qera
Gjenerator me qera
Gjeneratore industriale
Gjeneratore industriale
Gjeneratore te levizshem me rrota
Gjeneratore te levizshem me rrota
Impiante per gjenerator ne anije
Impiante per gjenerator ne anije
Asistence teknike per kompresore ajri
Asistence teknike per kompresore ajri
Instalime impiante ajri
Instalime impiante ajri
Kompresor 5kva-2200kva
Kompresor 5kva-2200kva
Kompresor ajri te rinj dhe te perdorur
Kompresor ajri te rinj dhe te perdorur
Kompresor oil free
Kompresor oil free
Kompresor pa vaj Pet
Kompresor pa vaj Pet
Kompresor te levizshem Ingersoll Rand
Kompresor te levizshem Ingersoll Rand
Kontroll ajri per salle kompresorash
Kontroll ajri per salle kompresorash
Lubrifikant per kompresor dhe gjenerator
Lubrifikant per kompresor dhe gjenerator
Oficine per kompresore ajri
Oficine per kompresore ajri
Pjese kembimi per kompresore ajri
Pjese kembimi per kompresore ajri
Pompa ARO
Pompa ARO
Sabiatrice helix
Sabiatrice helix
Sabiatrice per veshje me siperfaqe metalike me termoplastike
Sabiatrice per veshje me siperfaqe metalike me termoplastike
Servis per gjenerator
Servis per gjenerator
Sistem filtrimi per ajrin e kompresuar
Sistem filtrimi per ajrin e kompresuar
Sistem kontrollues per salle kompresorash
Sistem kontrollues per salle kompresorash
Kompresor ajri me depozite (Rezervuar) 1.5-8.1 kW Atlas Copco
Kompresor ajri me depozite (Rezervuar) 1.5-8.1 kW Atlas Copco
Kompresor industrial pa zhurme Atlas Copco
Kompresor industrial pa zhurme Atlas Copco
Kompresor me vide Atlas Copco
Kompresor me vide Atlas Copco
Kompresor pa piston Atlas Copo
Kompresor pa piston Atlas Copo
Kompresor profesional Atlas Copco
Kompresor profesional Atlas Copco

Punë të kryera

Artinox
Artinox
Bater Bulqize
Bater Bulqize
Dorado Snack and Pizza
Dorado Snack and Pizza
Eixhem Durres
Eixhem Durres
Endi shpk
Endi shpk
Fratelli Shkoder
Fratelli Shkoder
Garage pub
Garage pub
Gjenerator emergjence Mektrin Motors
Gjenerator emergjence Mektrin Motors
Insifa shpk
Insifa shpk
Ne jaht
Ne jaht
Restorant Popi
Restorant Popi
Shengjin
Shengjin
Varaku E
Varaku E
Worldflex
Worldflex
Xhogu kompleks
Xhogu kompleks
ENERGY AND AIR shpk1527517139
ENERGY AND AIR shpk1527517153
ENERGY AND AIR shpk1527517168
ENERGY AND AIR shpk1527517182
ENERGY AND AIR shpk1527517199
ENERGY AND AIR shpk1527517214
Dafinat
Dafinat
ENERGY AND AIR shpk1551947299
ENERGY AND AIR shpk1551947327
Kompesor Booster 15 kw 30 bar
Kompesor Booster 15 kw 30 bar
Kompresor ajri per fabrike prodhimi
Kompresor ajri per fabrike prodhimi
Vau-Dejes HEC
Vau-Dejes HEC
Gjenerator 250 KVA Iveco
Gjenerator 250 KVA Iveco
Instalim gjeneratori, Valbone
Instalim gjeneratori, Valbone
Instalim kompresor per kapanon prodhimi
Instalim kompresor per kapanon prodhimi
Kompresor inverter nirvana 18
Kompresor inverter nirvana 18
Kompresor Ktc kmeb 15
Kompresor Ktc kmeb 15
Kompresor R75 i dhe impianti azotit
Kompresor R75 i dhe impianti azotit
460KVA energji per Hotel Suprem
460KVA energji per Hotel Suprem
Extra Market
Extra Market
Gjenerator 12KVA, Biznes
Gjenerator 12KVA, Biznes
Gjenerator 40KVA Silent
Gjenerator 40KVA Silent
Gjenerator 70 KVA
Gjenerator 70 KVA
Gjenerator 108kva
Gjenerator 108kva
Hotel Durresi
Hotel Durresi
Hotel Shengjini, Gjenerator 125KVA
Hotel Shengjini, Gjenerator 125KVA
Instalim Gjenerator 70 KVA
Instalim Gjenerator 70 KVA
Instalim gjeneratori ne bujtine
Instalim gjeneratori ne bujtine
Instalim gjeneratori
Instalim gjeneratori
Kantier Ndertimi, Kanine
Kantier Ndertimi, Kanine
Kompresore Atlas Corpo, Biznes
Kompresore Atlas Corpo, Biznes
Market Kacmoli
Market Kacmoli
Pulari Tirana
Pulari Tirana

Partnere

gensetibixingersoll randatlas-copco

Video