Secondary Adv

LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR

 

Përshkrimi

LEXALKO, është themeluar në vitin 2001,  duke importuar fillimisht pjesë këmbimi. Në vitet në vijim, makineri te rënda per zhvendosjen e dheut u shtuan gamës së produkteve, dhe makinerite e rënda jane sot fokusi yne kryesor. Sot, LEXALKO SH.A  është një kompani sherbimi që kujdeset për të gjitha nevojat  dhe kërkesat tuaja.

 

LEXALKO, është perfaqësuesi zyrtar, i makinerive për zhvendosjen e dheut LIEBHERR. Ku ofron makineri te reja dhe te përdorura, të cilat perdoren në ndërtimin e infrastrukturës, projekte të nxjerrjes së mineraleve, gurore, minierave dhe makineri të lidhura me industrinë e tubacioneve dhe gazifikimit. Nga nje makine e vetme  deri te nje flote e tere.

 

LEXALKO, gjithashtu, është përfaqësuesi i vetëm dhe zyrtar i makinerive asfaltshtruese AMMANN, motorave DEUTZ, motorave CUMMINS, filtrave FleetGuard dhe dhëmbëve te kovave ESCO. Në këtë menyrë, LEXALKO është në gjëndje për të përmbushur të gjitha kërkesat e klientëve për makineri te renda, duke përfshirë shërbimin, mirëmbajtjen, pjesë këmbimi, trajnimin dhe konsulencën.

Çfarë ofron

Ofrojme sherbime dhe produkte te tipit:
•    Makineri për zhvendosje e dheut, si eskavator me zinxhir, eskavator me goma, fadroma, bulldozer të markës LIEBHERR
•    Makineri te perdorura, sipas gjëndjes së stokut
•    Makineri asphalt shtruese, si tokmak, pllakë vibratori, rrula ngjeshës, asfaltoshtruese të markës AMMANN
•    Motora të markës CUMMINS dhe DEUTZ
•    Filtra të kategorisë së kamionave dhe makinerive të rënda të markës FLEETGUARD
•    Dhëmbë Kove për nevoja të kategorive dhe madhësive të ndryshme te markës ESCO
•    Pjese kembimi origjinale, për te gjithë market që në disponojmë
•    Agregate te ndryshme, Kova te madhësive të ndryshme, Cekic Hidraulik, Pistona Hidraulik etj
•    Servis dhe Konsulence për  qënë sa me pranë klientit

 

Makineri për cfaredo lloj projekti
Liebherr është një nga furnizuesit kryesorë të pajisjeve dhe shërbimeve për industrinë e tubacionit rreth globit. Liebherr fokusohet në shitje të pajisjeve të reja dhe të përdorura me cilësi të lartë për ndërtimin e tubacioneve me të gjitha diametrat e kërkuar. Misioni jonë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë për kompanitë vëndase. Lexalko mbulon me informacion, konsulencë, shitje, pjesë këmbimi dhe mbështetje në projekte sipas standarteve të kërkuara dhe të rekomanduara të industrisë së gazifikimit dhe tubacioneve.

Liebherr mundëson pajisjen me makineri të ndërtuara enkas për projektet tuaja në energjitike si edhe ju mundëson prodhimin e makinerive sipas kërkesave teknike dhe inxhinierike të projektit. Lexalko ju mundëson të gjithë asistencën e duhur në mënyrë që ti vizitoni nga afër fabrikat Liebherr dhe të diskutoni me stafin teknik dhe menaxherial për planet tuaja ne industrinë e energjiisë së rinovueshme. Këta  vinça janë të fuqishëm, kompakt dhe të manovrueshëm, dhe  jane te pajisur me komponent  ultra-modern ,” Made in Germany”  Teknologjia moderne i pershtatet cdo lloj kantjeri dhe prodhohet ne varesi te kerkesave specifike te ndertimit, porteve, infrastruktures etj.

Liebherr plotëson të gjithë gamën e makinerive si edhe të  sistemeve teknologjike të prodhimit  të betonit duke mbyllur kësisoj ciklin e prodhimit me anë të teknologjisë Liebherr. Sipas nenit 102 pika 4 të Kushtetutës, të pikës 2,b të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.808, datë 4.12.2003 ‘Për dhënien e lejeve të manovrimit të përdoruesve të makinerive të rënda të ndërtimit dhe punimit në tokë’, Manovratoret e mjeteve të rënda duhet te jene te pajisur me leje aftesie për përdorimin e ketyre mjeteve. Lexalko ju mundeson konsulence dhe ju ofron informacion sesi të pajiseni me këto leje te cilat jane jo vetem kërkese ligjore por edhe rrisin sigurin e punonjesve në kantjer.

Shërbime

Eskavator me Goma LIEBHERR
Eskavator me Goma LIEBHERR
Eskavator me Zinxhir LIEBHERR
Eskavator me Zinxhir LIEBHERR
Fadrome LIEBHERR
Fadrome LIEBHERR
Bulldozer LIEBHERR
Bulldozer LIEBHERR
Tokmak, kangur AMMANN
Tokmak, kangur AMMANN
Pllaka Vibruese AMMANN
Pllaka Vibruese AMMANN
Rul ngjeshes dore hidrostatik AMMANN
Rul ngjeshes dore hidrostatik AMMANN
Rul ngjeshes toke AMMANN
Rul ngjeshes toke AMMANN
Rul ngjeshes asfalti AMMANN
Rul ngjeshes asfalti AMMANN
Rul ngjeshes pmeumatik AMMANN
Rul ngjeshes pmeumatik AMMANN
Asfalt shtruese AMMANN
Asfalt shtruese AMMANN
Shitje Makineri te perdorura
Shitje Makineri te perdorura
Makineri te renda me qera
Makineri te renda me qera
Vaj dhe filtra origjinal LIEBHERR
Vaj dhe filtra origjinal LIEBHERR
Pjese kembimi origjinale LIEBHERR
Pjese kembimi origjinale LIEBHERR
Filtra origjinal FLEETGUARD
Filtra origjinal FLEETGUARD
Filtra per kamiona FLEETGUARD
Filtra per kamiona FLEETGUARD
Filtra per makineri te renda FLEETGUARD
Filtra per makineri te renda FLEETGUARD
Vaj dhe filtra origjinal DEUTZ
Vaj dhe filtra origjinal DEUTZ
Motor DEUTZ
Motor DEUTZ
Pjese kembimi origjinale per motora DEUTZ
Pjese kembimi origjinale per motora DEUTZ
Motor CUMMINS
Motor CUMMINS
Pjese kembimi origjinale per motora CUMMINS
Pjese kembimi origjinale per motora CUMMINS
Dhembe kove origjinale ESCO
Dhembe kove origjinale ESCO
Agregate te ndryshem
Agregate te ndryshem
Cekic Hidraulik
Cekic Hidraulik
Riparim dhe prodhim cilinder hidraulik
Riparim dhe prodhim cilinder hidraulik
Riparim dhe prodhim Kovash
Riparim dhe prodhim Kovash

Katalogu

Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR
Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR
Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR
Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR
Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR
Katalog LEXALKO ALBANIA - LIEBHERR

Partnere

1-Liebherr2-Ammann3-Deutz4-Fleetguard5-cummins6-esco

Video

Certifkime