Secondary Adv

Seramiksan - Form International

 

Përshkrimi

Seramiksan është një nga prodhuesit kryesorë të pllakave dhe hidrosanitareve në Turqi e themeluar në vitin 1994 në Turgutlu/Manisa. Kompania shqiptare me të njëjtin emër, është distributori i parë në Shqipëri i kompanisë turke Seramiksan, duke sjellë në treg pllakat më unike dhe cilësore për dekorimin e ambjenteve tuaja. Aktualisht ne jemi të përqendruar në rajon, në Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe së fundmi dhe në tregun vendas me qendër ekspozitën tonë ku ne operojmë me shërbimet tona.

 

Seramiksan prodhon pllaka me madhësi të ndryshme, për mure apo dysheme, ku pllakat i nënshtrohen proçesit të lëmimit duke u bazuar në standartet e nano-teknologjisë. Qëllimi ynë kryesor është t'i përgjigjemi kërkesave të klientit sipas standardeve bashkëkohore me cmime konkurruese dhe cilësi të lartë. Ne ndjekim zhvillimet teknologjike me risitë e fundit në industrinë e qeramikës.

Qëllimi ynë kryesor është të vazhdojmë rritjen në prodhimin e llojeve të reja të pllakave për t`i shtuar në gamën tonë. 

 

Prioriteti ynë i parë janë klientët e kompanisë. 

 

Përparësia jonë kryesore është të prodhojmë mallra dhe shërbime për klientët tanë dhe t'u përgjigjemi pritjeve me cilësi dhe stabilitet.

 

Marrëdhëniet tona integritet, besim të mirë dhe të kuptuarit për të vepruar, ne i pranojmë si një luks që formojnë bazën e një jete që vepron në përputhje me ligjet dhe etikën.

 

Detyra jonë më e rëndësishme është të kontribuojmë për të përmbushur përgjegjësitë tona në ambjentin në të cilin jetojmë dhe kemi për qëllim për të kontribuar në shoqëri në shumë mënyra.

Çfarë ofron

Seramiksan Albania ofron për ju:

-    Pllaka tualeti
-    Pllaka për shtrim të brendshëm
-    Pllaka imitim druri ( 20 *120 psh/ 15*90 psh)
-    Pllaka për veshje muri të ambjenteve të brendshme
-    Pllaka imitim mermeri
-    Pllaka dekorative për ambjente të ndryshme
-    Pllaka kuzhine
-    Pllaka për ambjente të jashtme (20mm psh)
-    Pllaka fasade
-    Pllaka për shkallë
-    Sanitare wall hung me kapje ne mur
-    Sanitare monobllok Btw
-    Lavamanë të integruar në mobilje
-    Lavamanë mbi mobilje countertop etj.

Karakteristika: pllakat 60*120 me dizajne të vecanta në treg, imitime druri të përmasave të ndryshme 15*90 / 20*120 / 30*120 , pllaka të ratifikuara, full body dhe color body, cilësia e parë dhe mbi të gjitha cmimet më ekonomike në treg.  Seramiksan Albania mundëson arredimin e ambjenteve tuaja me pllaka qeramike për dysheme dhe mur, pllaka porcelani të prodhuara duke aplikuar nanoteknologjinë për herë të parë në Turqi e më pas në Shqipëri.

Prezantojmë gjithashtu për ju pajisjet hidrosanitare të cilat do t`u përshtaten plotësisht cdo ambjenti që ju dispononi. Ne ju premtojmë se sanitaret tona do përmbushin kërkesat tuaja ne forma, ngjyra dhe stilet nga më të ndryshmet. Seramiksan Albania duke synuar për të qenë "më të mirët" është në përpjekje të vazhdueshme për të mbrojtur reputacionin nëpërmjet kualitetit, shërbimeve, produkteve dhe marrëdhënieve me klientët.

Shërbime

Pllake qeramike per shtrim te brendshem
Pllake qeramike per shtrim te brendshem
Pllaka imitim druri per ambjente te jashtme
Pllaka imitim druri per ambjente te jashtme
Pllaka imitim druri porcelan qe perdoren per veshje
Pllaka imitim druri porcelan qe perdoren per veshje
Pllaka imitim druri porcelan dhe te ratifikuara per ambiente te brendshme
Pllaka imitim druri porcelan dhe te ratifikuara per ambiente te brendshme
Pllaka imitim druri te ratifikuara porcelan per veshje muri
Pllaka imitim druri te ratifikuara porcelan per veshje muri
Pllaka kuzhine gatimi full lappato dhe e ratifikuar
Pllaka kuzhine gatimi full lappato dhe e ratifikuar
Pllaka per kuzhine
Pllaka per kuzhine
Pllaka per shkalle cilesore dhe rezistente
Pllaka per shkalle cilesore dhe rezistente
Pllaka porcelani imitim mermeri full lappato per tualete
Pllaka porcelani imitim mermeri full lappato per tualete
Pllaka porcelani me shume shkelqim per shtrim te brendshem
Pllaka porcelani me shume shkelqim per shtrim te brendshem
Pllaka porcelani per ambjente te jashtme imitim druri
Pllaka porcelani per ambjente te jashtme imitim druri
Pllaka porcelani per ballkone dhe veranda
Pllaka porcelani per ballkone dhe veranda
Pllaka porcelani per shtrim te brendshem imitim druri
Pllaka porcelani per shtrim te brendshem imitim druri
Pllaka porcelani per veshje muri dhe pllaka shtrimi imitim druri
Pllaka porcelani per veshje muri dhe pllaka shtrimi imitim druri
Pllaka qeramike kuzhine dhe pllaka porcelani per shtrim imitim parketi
Pllaka qeramike kuzhine dhe pllaka porcelani per shtrim imitim parketi
Pllaka shtrimi imitim druri per tualet
Pllaka shtrimi imitim druri per tualet
Pllaka shtrimi porcelan full body qe perdoren dhe per fasade
Pllaka shtrimi porcelan full body qe perdoren dhe per fasade
Pllaka shtrimi porcelani dekorative
Pllaka shtrimi porcelani dekorative
Pllaka shtrimi porcelani full lappato e ratifikuar
Pllaka shtrimi porcelani full lappato e ratifikuar
Pllaka shtrimi porcelani imitim parketi per ambjente te brendshme
Pllaka shtrimi porcelani imitim parketi per ambjente te brendshme
Pllaka veshje banjoje dhe pllaka shtrimi imitim parketi
Pllaka veshje banjoje dhe pllaka shtrimi imitim parketi
Pllaka veshje dhe shtrimi imtim mermeri
Pllaka veshje dhe shtrimi imtim mermeri
Pllaka veshje imitim druri porcelan dhe sanitare te ndryshme te serise ovale
Pllaka veshje imitim druri porcelan dhe sanitare te ndryshme te serise ovale
Pllake imitim mermeri me dimensione te ndryshme
Pllake imitim mermeri me dimensione te ndryshme
Modele te ndryshme te pllakave per veshje kuzhine ose banjoje
Modele te ndryshme te pllakave per veshje kuzhine ose banjoje
Lavamane porcelani
Lavamane porcelani
Lavamane te ndryshem porcelani me vendosje mbi mobilje dhe diameter 45 cm
Lavamane te ndryshem porcelani me vendosje mbi mobilje dhe diameter 45 cm
Modele te ndryshme te Wc me kapje ne mur
Modele te ndryshme te Wc me kapje ne mur
Modele Wc me qendrim ne mur ose me vendosje te thjeshte
Modele Wc me qendrim ne mur ose me vendosje te thjeshte
Lavaman te dimensioneve te ndryshme me vendosje ne mobilje
Lavaman te dimensioneve te ndryshme me vendosje ne mobilje

Katalogu

Katalog Seramiksan - Form International
Katalog Seramiksan - Form International
Katalog Seramiksan - Form International

Punë të kryera

Lakrishte Complex ne Prishtine
Lakrishte Complex ne Prishtine
Veshje kuzhine me pllaka porcelani
Veshje kuzhine me pllaka porcelani
Dekorim oborri ne vile private
Dekorim oborri ne vile private
Natural Albania
Natural Albania
Small Tirana
Small Tirana
Shtrim oborri me pllake imitim guri
Shtrim oborri me pllake imitim guri
Verande Deck Brown
Verande Deck Brown
Kompletim tualeti (pllaka, hidrosanitare, mobilje)
Kompletim tualeti (pllaka, hidrosanitare, mobilje)
Kompletim tualeti me hidrosanitare
Kompletim tualeti me hidrosanitare
Lavaman dhe veshje muri me pllaka
Lavaman dhe veshje muri me pllaka
Pllaka Seramiksan per veshje kushine
Pllaka Seramiksan per veshje kushine
Pllaka tualeti dhe paisje hidrosanitare, apartament
Pllaka tualeti dhe paisje hidrosanitare, apartament
Pllake porcelani me shkelqim ne kuzhine gatimi
Pllake porcelani me shkelqim ne kuzhine gatimi
Veshje muri me pllaka Seramiksan
Veshje muri me pllaka Seramiksan
Veshje tualeti me pllaka dhe hidrosanitare
Veshje tualeti me pllaka dhe hidrosanitare

Video