Secondary Adv

ILI INOX

 

Përshkrimi

Kompania ILI INOX u krijua para disa vitesh si biznes me pikë në Shkozet në Durrës në rrugën Martin Camaj. Përgjithësisht Ili Inox u afirmua në përpunimin e inoksit duke siguruar për tregun një gamë të larmishme punësh me inoks të siguruar nga kompanitë më të mira të prodhimit të inoksit. Më  pas ILI INOX u përhap shum shpejt duke siguruar klientë nga e gjithë Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Kjo kompani siguron porositë e secilit, qofshin ato furnizim për biznese me produkte inoxi, apo për individë që posedojne një biznes të tipit pasticeri , lokal ose restorant dhe iu nevojiten pajisjet tona të inoxit . Ne ofrojmë shërbimet tona sipas nevojës së cdo klienti duke u munduar të jemi sa më shumë seriozë dhe korrektë me punën tonë deri në detajet më të vogla. ILI INOX zgjedh të bëjë gjithmonë maksimumin për ju!

Çfarë ofron

ILI INOX ofron për tregun vendas dhe atë përtej rajonit prodhimin e pajisjeve për bare, restorante, pasticeri dhe cdo gjë punim tjetër inoxi për biznese dhe individë të thjeshtë. Ne sigurojmë prodhime inoxi për kompani ushqimore dhe industriale , sic mund të jenë baxhot e qumështit , depozita për kantine vere apo për vajra, naftë, benzinë, lëngje me përbërje acidi etj. ILI INOX punon gjithashtu rafte metalike për restorante, karroca inoxi për shërbimin e ushqimit, tuba aspirimi për restorante, kuzhina inoxi për restorante, prodhim vasketash dhe raftesh inoksi, pajisje inoxi për qendra spitalore, dhoma frigoriferike inoxi, banake dhe tavolina pune per lokale, byrektore, pasticeri, fast food etj. Me ILI INOX ju keni mundësi të arredoni me pajisje inoksi cdo ambjent sipas porosisë dhe kompania premton se do përmbushë me kënaqësi cdo kërkesë tuajën.

Shërbime

Banake inoksi per kuzhina restorantesh
Banake inoksi per kuzhina restorantesh
Banake me frigorifere per kuzhina restorantesh
Banake me frigorifere per kuzhina restorantesh
Bango inoxi per fast food
Bango inoxi per fast food
Depozita inoxi per kantina vere
Depozita inoxi per kantina vere
Depozita inoxi per mbajtjen e pijeve
Depozita inoxi per mbajtjen e pijeve
Depozita per nafte dhe benzine
Depozita per nafte dhe benzine
Depozite per vajra
Depozite per vajra
Dhoma frigoriferike inoxi
Dhoma frigoriferike inoxi
Kapa aspirimi per guzhina restorantesh
Kapa aspirimi per guzhina restorantesh
Karroca inoxi per sherbimin e ushqimit
Karroca inoxi per sherbimin e ushqimit
Kuzhina inoxi per restorante
Kuzhina inoxi per restorante
Kuzhine inoksi per restorante
Kuzhine inoksi per restorante
Lavaman inoksi per bare restorante
Lavaman inoksi per bare restorante
Pajisje guzhine per restorante sipas porosise
Pajisje guzhine per restorante sipas porosise
Pajisje inoxi per bare restorante
Pajisje inoxi per bare restorante
Pajisje inoxi per qendra spitalore
Pajisje inoxi per qendra spitalore
Pajisje per fast food dhe pasticeri
Pajisje per fast food dhe pasticeri
Prodhim cisterna inoksi
Prodhim cisterna inoksi
Prodhim pajisjesh per bare restorante
Prodhim pajisjesh per bare restorante
Prodhim vasketash dhe raftesh inoksi
Prodhim vasketash dhe raftesh inoksi
Prodhime inoksi per fabrikat e perpunimit te mishit dhe qumeshtit
Prodhime inoksi per fabrikat e perpunimit te mishit dhe qumeshtit
Prodhime inoksi per industrine ushqimore
Prodhime inoksi per industrine ushqimore
Punime inoksi per rafte, tavolina per fabrika prodhimi
Punime inoksi per rafte, tavolina per fabrika prodhimi
Rafte metalike per restorante
Rafte metalike per restorante
Tuba aspirimi per restorante
Tuba aspirimi per restorante

Punë të kryera

ILI INOX1529411142
ILI INOX1529411257
ILI INOX1529411335
ILI INOX1529411370
ILI INOX1529411477
ILI INOX1529411568
ILI INOX1529411607
ILI INOX1529411668
ILI INOX1529411694
Arredim Industrial Belsh
Arredim Industrial Belsh
Autoccasioni Plepa Durres
Autoccasioni Plepa Durres
Banak embelsirash, Durres
Banak embelsirash, Durres
Arredim Industrial Belsh
Arredim Industrial Belsh
Kape aspirimi qendror
Kape aspirimi qendror
Kape qendrore per kuzhina profesionale
Kape qendrore per kuzhina profesionale
Kuzhine profesionale Inoks Durres
Kuzhine profesionale Inoks Durres
Kuzhine profesionale
Kuzhine profesionale
Projekt arredimi industrial
Projekt arredimi industrial
Rafte inoks per kuzhine profesionale
Rafte inoks per kuzhine profesionale
Lavaman inox, me dy gropa
Lavaman inox, me dy gropa
Prerje me lazer, Tirane
Prerje me lazer, Tirane
Punime Inox, Durres
Punime Inox, Durres
Sistem aspirimi per kuzhina profesionale
Sistem aspirimi per kuzhina profesionale
Tuba aspirimi inox
Tuba aspirimi inox