Secondary Adv

HIDRI DOOR

 

Përshkrimi

Hidri Door pozicionohet në Gjorm, në Mamurras. Kompania e filloi aktivitetin para 6 vitesh duke u nisur nga eksperienca 12 vjecare e krijuar në Greqi.  Ne flasim me gjuhën e sigurisë dhe siguria është e tillë kur ajo është e garantuar 100% në çdo pjesë përbërëse të produktit që ne ofrojmë. Ne rend të parë vijnë prodhimet që përmbajnë lloje të ndryshme të sipërfaqeve me dekor të punuara me ngjyra moderne dhe përpunim të drurit deri ne detaje. Certifikimi për blindimin është garanci e jona, përfshirja e xhamit të blinduar është jo vetëm një aksesor estetik për ne, përdorimi i cilindrit Evropian rrit performancën e sigurisë, sigurimi me tre çelësa ju bën të mundur të ndryshoni dyshimin mbi sigurinë e pronës tuaj, kjo maksimizon ndjenjën e mbrojtjes dhe qetësisë së jetës së përditshme. Hidri Door e realizon këtë per ju!

Çfarë ofron

Hidri Door renditet në treg ndër kompanitë më të mira mbi sigurinë e dyerve të blinduara të jashtme. Me një staf te përkushtuar dhe profesional, Hidri Door ofrojne: 

 

- Ofrojnë dhe prodhojnë dyer për pronat tuaja 

- Montojnë dyer të jashtme të blinduara.

- Dyer dhe dritare alumini dhe plastike.

- Dyer me punim nga brenda me dore ose menyrë artizanale sipas porosisë.

- Përpunimin e dekorit të brendshëm edhe me makineri  të teknologjisë së fundit.

- Lyerje dyersh alumini elektrostatike dhe druri me pistolet robot ose makineri.

- Hidri Door ofron dyer të jashtme për pallate , vila rezidenciale , me veshje alumini , druri , xhami etj. 

Shërbime

Dyer anti vjedhje per shtepi
Dyer anti vjedhje per shtepi
Dyer moderne me profile inoxi
Dyer moderne me profile inoxi
Dyer per ambjente zyrash
Dyer per ambjente zyrash
Modele dyersh te blinduara 2021
Modele dyersh te blinduara 2021
Dyer te blinduara me 2 kanate
Dyer te blinduara me 2 kanate
Dyer te blinduara me ngjyra
Dyer te blinduara me ngjyra
Porta druri te larta jashte standartit
Porta druri te larta jashte standartit
Modele moderne dyersh
Modele moderne dyersh
Porta druri kryesore per vila dhe shtepi private
Porta druri kryesore per vila dhe shtepi private
Porta te jashtme PVC alumin dhe xham
Porta te jashtme PVC alumin dhe xham
Dyer te jashtme te blinduara me ngjyre
Dyer te jashtme te blinduara me ngjyre
Prodhim montim dyer per pallate
Prodhim montim dyer per pallate
Shitje dyersh me shumice
Shitje dyersh me shumice
Dyer te jashtme te blinduara me veshje xhami
Dyer te jashtme te blinduara me veshje xhami
Dyer te blinduara me lyerje
Dyer te blinduara me lyerje
Dyer te blinduara per apartamente
Dyer te blinduara per apartamente
Dyer te blinduara sipas porosise se klientit
Dyer te blinduara sipas porosise se klientit
Dyer te jashtme druri me porosi
Dyer te jashtme druri me porosi
Dyer te jashtme imitim druri
Dyer te jashtme imitim druri
Dyer te jashtme MDF me model
Dyer te jashtme MDF me model
Porta te jashtme sigurie per apartament
Porta te jashtme sigurie per apartament
Dyer te jashtme per pallate
Dyer te jashtme per pallate
Fabrike per prodhimin e dyerve te blinduara
Fabrike per prodhimin e dyerve te blinduara
Lyerje dyersh me boje elektrostatike
Lyerje dyersh me boje elektrostatike
Prodhim dyersh te jashtme ne seri
Prodhim dyersh te jashtme ne seri
Dyer Pivot
Dyer Pivot

Punë të kryera

HIDRI DOOR1531484119
HIDRI DOOR1531484194
HIDRI DOOR1531484219
HIDRI DOOR1531484259
Fasada xhami
Fasada xhami
Montim fasada xhami
Montim fasada xhami
Vendosje dyer te blinduara
Vendosje dyer te blinduara
Klinika dentare Blerdent
Klinika dentare Blerdent
HIDRI DOOR1555754260
HIDRI DOOR1555754272
HIDRI DOOR1555754319
HIDRI DOOR1555754329
HIDRI DOOR1560849890
HIDRI DOOR1560850048
Burrel Klos
Burrel Klos
Dere e blinduar me dy kanata
Dere e blinduar me dy kanata
Elbasan
Elbasan
Instalim dere e blinduar per vile
Instalim dere e blinduar per vile
Lezhe
Lezhe
Montim dere e blinduar per vile
Montim dere e blinduar per vile
Vendosje dere Bashkia Lezhe
Vendosje dere Bashkia Lezhe
Porte druri per vile (Dimensione jashte standartit)
Porte druri per vile (Dimensione jashte standartit)
Dere e jashtme per vile
Dere e jashtme per vile
Vendosje dere e jashtme e blinduar per shtepi private
Vendosje dere e jashtme e blinduar per shtepi private
HIDRI DOOR1638279136
HIDRI DOOR1638279152
HIDRI DOOR1638279180
HIDRI DOOR1638279241
HIDRI DOOR1638279260
HIDRI DOOR1638279277
HIDRI DOOR1638279302
HIDRI DOOR1638279333
HIDRI DOOR1638279354
HIDRI DOOR1638279379
HIDRI DOOR1638279415
HIDRI DOOR1638279430
HIDRI DOOR1638279449
HIDRI DOOR1638279549
HIDRI DOOR1638279577
HIDRI DOOR1651665938
HIDRI DOOR1651665963
HIDRI DOOR1651665992
HIDRI DOOR1651666023
HIDRI DOOR1651666045
HIDRI DOOR1651666069
HIDRI DOOR1651666126
HIDRI DOOR1651666146
HIDRI DOOR1651666167
HIDRI DOOR1651666199
HIDRI DOOR1651666224
HIDRI DOOR1651666250
HIDRI DOOR1679988780
HIDRI DOOR1679988802
HIDRI DOOR1679988814
HIDRI DOOR1679988825
HIDRI DOOR1679988849
HIDRI DOOR1679988857
HIDRI DOOR1679988865
HIDRI DOOR1679988873
HIDRI DOOR1679988886

Video