Secondary Adv

VJOSA shpk

 

Përshkrimi

Kompania e ndërtimit “Vjosa” shpk është themeluar në vitin 1995 në qytetin e Tepelenës me administrator Z.Gezim Caushi. Prej 15 vitesh me njësi edhe në qytetin e Tiranës. “Vjosa” shpk ndër vite ka realizuar ndërtime të objekteve civile banimi, rikonstruksione të ambienteve tregtare e institucionale në disa qytete të vendit, ndërtuar rrugë ndërqytetase, ndërtimin e linjave optike, fasada te ventiluara dhe sistem kapot etj.

Çfarë ofron

Vjosa shpk ofron kompani kontraktore e cila ofron sherbime me celesa ne dore:
-Ndertime civile
-Konstruksione dhe rikonstruksione godinash
-Kanalizime
-Ujesjellesa
-Ndertim rrugesh
-Vepra arti
-Infrastrukture rrugore
-Fasada te jashtme
-Fasada xhami
-Fasada te ventiluara
-Fasada me sistem kapot
-Fasada me terrakote
-Fasada me pllake
-Ndertim muresh
-Lyerje, suvatime, rifinitura
-Veshje me shtrim pllakash
-Lyerje ndertesash me boje
-Konstruksione metalike
-Ndertim kapanonesh dhe magazinash betoni dhe metalike
-Punime gipsi, punime dekorative
-Ndertime kapanonesh industriale
-Rikonstruksione shtepiash
-Furnizim, vendosje te dyer dritareve
-Vendosje te dyer dritareve alumini, pvc ose druri
-Germime
-Ndertim per linja i fibrave optike
-Ndertim total per fusha sporti
-Punime hidroizolimi
-Projektim dhe zbatim
-Pjesemarres ne tendera publike

Shërbime

Furnizim dhe montim dyer dhe dritare
Furnizim dhe montim dyer dhe dritare
Furnizim montim me dyer per projekte te ndryshme
Furnizim montim me dyer per projekte te ndryshme
Lyerje ndertesash me boje
Lyerje ndertesash me boje
Punime dekorative gipsi
Punime dekorative gipsi
Punime gipsi per ambjente te brendshme
Punime gipsi per ambjente te brendshme
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Shtrim pllakash per shtepi
Shtrim pllakash per shtepi
Suvatime per vila dhe shtepi
Suvatime per vila dhe shtepi
Veshje muri me shtrim pllakash
Veshje muri me shtrim pllakash
Fasada me terrakote
Fasada me terrakote
Fasada te jashtme me pllake
Fasada te jashtme me pllake
Fasada te jashtme xhami
Fasada te jashtme xhami
Fasada te ventiluara
Fasada te ventiluara
Ndertim muresh per godina civile
Ndertim muresh per godina civile
Punime sistem kapot grafjato dhe lyerje
Punime sistem kapot grafjato dhe lyerje
Rikonstruksion dhe ndertim vilash
Rikonstruksion dhe ndertim vilash
Rikonstruksion godinash
Rikonstruksion godinash
Kapanone  konstruksione me porosi
Kapanone konstruksione me porosi
Konstruksion metalik per magazina
Konstruksion metalik per magazina
Konstruksione metalike per godina dhe kapanone
Konstruksione metalike per godina dhe kapanone
Ndertim kapanonesh me celesa ne dore
Ndertim kapanonesh me celesa ne dore
Ndertim kapanonesh me konstruksion metalik
Ndertim kapanonesh me konstruksion metalik
Infrastrukture rrugore
Infrastrukture rrugore
Kompani per projekte me celesa ne dore
Kompani per projekte me celesa ne dore
Ndertim i linjave me fibra optike
Ndertim i linjave me fibra optike
Ndertim linja telefonie
Ndertim linja telefonie
Ndertim rrugesh
Ndertim rrugesh
Ndertim total per fusha sporti
Ndertim total per fusha sporti
Punime per ujesjelles dhe kanalizime
Punime per ujesjelles dhe kanalizime
Punime thermoizolimi dhe sistem kapot
Punime thermoizolimi dhe sistem kapot
Fasada alukobondi
Fasada alukobondi
Patinim dhe lyerje
Patinim dhe lyerje
Perforcim solete betonarme
Perforcim solete betonarme
Punime tavani e mure gipsi
Punime tavani e mure gipsi
Rikonstruksion i ambjenteve te brendshme
Rikonstruksion i ambjenteve te brendshme
Prodhim dyersh te brendshme
Prodhim dyersh te brendshme
Dyer te brendshme
Dyer te brendshme
Dyer te brendshme me porosi
Dyer te brendshme me porosi
Dyer te brendshme klasike dhe moderne
Dyer te brendshme klasike dhe moderne
Dyer te brendshme sipas kerkeses
Dyer te brendshme sipas kerkeses
Betonim kollonash
Betonim kollonash
Grup pune per punime te brendshme
Grup pune per punime te brendshme
Izolim soletash me polisterol dhe hedhje betoni
Izolim soletash me polisterol dhe hedhje betoni
Lyerje, suvatime, rifinitura
Lyerje, suvatime, rifinitura
Punime hidraulike per klinike dentare
Punime hidraulike per klinike dentare
Punime muratur tulle
Punime muratur tulle
Hidroizolime tarracash
Hidroizolime tarracash
Punime per shtese kati
Punime per shtese kati
Restaurime fasadash
Restaurime fasadash
Rikostruksion total ndertesash, apartamentesh
Rikostruksion total ndertesash, apartamentesh

Punë të kryera

Kisha ortodokse ne Memaliaj
Kisha ortodokse ne Memaliaj
Linja me fiber optike ne qytetin e Fierit
Linja me fiber optike ne qytetin e Fierit
Ndertimi i linjave te Albtelecom
Ndertimi i linjave te Albtelecom
Pallat banimi prane Uzines Enver
Pallat banimi prane Uzines Enver
Raiffeisen Tepelene, Burrel, Bulqize, Durres
Raiffeisen Tepelene, Burrel, Bulqize, Durres
Rruge ne Tepelene dhe Gjirokaster
Rruge ne Tepelene dhe Gjirokaster
Vendosje antena te kompanise telefonike AMC
Vendosje antena te kompanise telefonike AMC
Fasade e ventiluar dhe me terrakote
Fasade e ventiluar dhe me terrakote
Hidroizolim tarrace pallati
Hidroizolim tarrace pallati
Bar, pasticeri dhe furre buke Dumrea
Bar, pasticeri dhe furre buke Dumrea
Dumrea pasticeri
Dumrea pasticeri
Fasade grafiato
Fasade grafiato
Furra e bukes Tito, Xhamlliku
Furra e bukes Tito, Xhamlliku
Shtrim e veshje pllakash
Shtrim e veshje pllakash
Shtrim veshje pllaka
Shtrim veshje pllaka
Solete ne proces pune
Solete ne proces pune
Stadiumi Qemal Stafa
Stadiumi Qemal Stafa
Klinika Dentare Hasanaj 1
Klinika Dentare Hasanaj 1
Klinika Dentare Hasanaj 2
Klinika Dentare Hasanaj 2
Klinika Dentare Hasanaj 3
Klinika Dentare Hasanaj 3
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 1
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 1
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 2
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 2
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 3
Objekti shtese kati 4 dhe fasade e re, ne rrugen Bardhyl Tirane 3
Lyerje fasade per pallate te vjetra
Lyerje fasade per pallate te vjetra
Punime fasade Fier
Punime fasade Fier
Restaurim fasade per pallate
Restaurim fasade per pallate
Apartament 100 m2
Apartament 100 m2
Mk Hotel Tirana
Mk Hotel Tirana
Ndertim rruge dhe sheshi ne funksion te ndertesave ne institucione shteterore
Ndertim rruge dhe sheshi ne funksion te ndertesave ne institucione shteterore
Punime ne apartament 3+1 , Komuna e Parisit ne Tirane
Punime ne apartament 3+1 , Komuna e Parisit ne Tirane
Rikonstruksion i plote apartamenti
Rikonstruksion i plote apartamenti
Rikonstruksion total, ambient biznesi ne Tirane
Rikonstruksion total, ambient biznesi ne Tirane
Fasade sistem kapot, Vile 2 kateshe
Fasade sistem kapot, Vile 2 kateshe
Punime hidroizolimi, katerma ne tarracen e viles
Punime hidroizolimi, katerma ne tarracen e viles
Punime per sistemimet e jashtme, Vile rezidenciale
Punime per sistemimet e jashtme, Vile rezidenciale
Rikonstruksion  total, Vile ne Lalez
Rikonstruksion total, Vile ne Lalez
Rikonstruksion total, Apartament
Rikonstruksion total, Apartament
Shtese kati 130 m2
Shtese kati 130 m2

Projekte

Hapje kanali ne rruge per fibrat e internetit
Hapje kanali ne rruge per fibrat e internetit
Hapje kanali per fiber optike
Hapje kanali per fiber optike
Hapje kanali per shtrimin e fibres optike
Hapje kanali per shtrimin e fibres optike
Punime ne rruge per linjen e fibres optike
Punime ne rruge per linjen e fibres optike
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5

Certifikime

Hilti Albania Certifikime C E

Punime nga fasadat e qendres se qytetit te Fierit

Punime fasadash, suvatime, grafiato, boje, veshje pllakash terakot, shkarkime vertikale dhe horizontale te pallatit.

Punime Mk Hotel

Punime shtrim dhe veshje pllake, ne Hotelin me 5 yje ne rrugen Tirane-Rinas nga Lindner Albania, ne kompleksin Tirana Bussines Park.

Punime te brendshme

Punime hidraulike, elektrike, veshje muri me pllake guri, hidrosanitare, shtrim dhe veshje pllake wc, shtrim parketi, punimet e tavanit e murit gipsi, patinim + lyrje, si dhe mobilimin total te apartamentit.

Punime ne vile private

Shtese kati dhe fasade me sistem kapot, Vile private 130 m2

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by vjosa shpk (@vjosa_shpk)