Secondary Adv

Rinisa Glass

 

Përshkrimi

Rinisa Glass e ka filluar aktivitetin në vitin 2000 me punime xhami të ndryshme. Eksperienca 20 vjecare në treg e Rinisa Glass ka bërë që emri i kompanisë të njihet për realizimet dhe punet e saj cilësore. Stafi i kualifikuar realizon punime sipas kërkesave të klientëve dhe në kohë. Rinisa Glass ka si qëllim të arrijë të plotësojë kërkesat e të gjithë klientëve të saj me punime të të gjitha llojeve dhe sipas standarteve të BE-së. 

 

Kompania Rinisa Glass vjen me risi te reja ne fushen e perpunimit te xhamit. Duke punuar ne kushte te reja, ne saj te zgjerimit te aktivitetit ne autostrade ne rrugen dytesore Tirane -Vore ne nje hapesire mbi 2000 m2. Rinisa Glass sjell makinerive te vitit 2023 ku cilesia e produktit eshte ne shkallen me te larte. 

 

Bejme bizhute me hark ose te drejte, trase me hark ose te drejte, zmuso me kend deri ne 45 grade. Korniza alumini per pasqyra me hark ose te drejte (kalandrim elektronik). Kemi 7 ngjyra baze me teksture moderne. Bombardim mbi pasqyre me teknollogji Lazer. 

Çfarë ofron

Kompania Rinisa Glass ofron prej vitesh një gamë të gjërë punimesh më bazë xhami: Pasqyra të të gjitha llojeve: tualeti, parukerie, pasqyra per palester etj. Kthim xhami me harqe të ndryshme ne furre, temperim xhami, porta xhami me rrëshqitje dhe me hapje për kabina dushi.

 

Kompania realizon vitrina dhe banakë xhami; Xhama per klinikë dentare; Xhama për ndarje zyre; Xhama të blinduar; Xhama për exange; Zmuso xhami; Vrima në xham; Xhama dekorativ; Vetrata xhami; Kangjella xhami me inox; Akuariume xhami, Kabina dushi;

 

Porta xhami, Lyerje xhami, Veshje me xham i kuzhinave, Xhama kuzhine, Xhama sobe, Pasqyra parukerie, Gabina dushi, Sobe prej xhami, Adesiv mbi xham, Xhama me adesiv, Dollap xhami per dhoma gjumi, Tavolina me xham adesiv, Dysheme prej xhami, Kuzhina me xham, Dyer inoxi për oxhak dhe xhama zjarrdurues deri në 1000 gradë.

Rinisa Glass kompozon figura dhe logo të ndryshme mbi xham të cilësisë së lartë. Një tjetër cilësi e kompanisë është gdhendja në xham dhe logot me bombardim duke i dhënë një epërsi në krahasim më konkurrentët e tjerë. Përvecse punimeve dhe produkteve cilësore, Rinisa Glass u ofron montim dhe konsulencë të mëtejshme për idetë tuaja. Këshillojmë si planifikues në arredimin e shtëpisë tuaj me xham.

Shërbime

Dyer xhami
Dyer xhami
Gdhendje ne xham
Gdhendje ne xham
Kabina xhami per dush
Kabina xhami per dush
Kangjella prej xhami
Kangjella prej xhami
Kangjella xhami per shkalle
Kangjella xhami per shkalle
Logo me bombardim ne xham
Logo me bombardim ne xham
Pasqyra per parukeri
Pasqyra per parukeri
Rafte xhami
Rafte xhami
Pasqyra per tualet
Pasqyra per tualet
Punime xhami
Punime xhami
Veshje xhami
Veshje xhami
Xhama dekorative
Xhama dekorative
Xham i blinduar
Xham i blinduar
Xham per klinike dentare
Xham per klinike dentare
Xhama dekorativ per kuzhina gatimi
Xhama dekorativ per kuzhina gatimi
Xhama per furra
Xhama per furra
Pasqyra me ndricim led
Pasqyra me ndricim led
Xham per guzhina
Xham per guzhina
Printim me adeziv mbi xham
Printim me adeziv mbi xham
Harkim xhami
Harkim xhami
Xham kabine me adeziv
Xham kabine me adeziv
Vitrina xhami me porosi
Vitrina xhami me porosi
Rrethim me xham per lokale
Rrethim me xham per lokale
Pasqyra me porosi
Pasqyra me porosi
Ndarje me xham per kabina dushi
Ndarje me xham per kabina dushi
Dollape me veshje xhami dekorative
Dollape me veshje xhami dekorative
Dyer xhami me bombardim
Dyer xhami me bombardim
Parapete xhami me bombradim
Parapete xhami me bombradim
Prerje xhami me forma
Prerje xhami me forma
Xhama per mobilje kuzhine
Xhama per mobilje kuzhine

Katalogu

Katalog Rinisa Glass
Katalog Rinisa Glass
Katalog Rinisa Glass
Katalog Rinisa Glass

Punë të kryera

Kangjella xhami
Kangjella xhami
Tavolina xhami
Tavolina xhami
Xham i nderthurur me dru
Xham i nderthurur me dru
Rinisa 20001449307742
Rinisa 20001449307742
Rinisa 20001449307787
Rinisa 20001449307787
Rinisa 20001465382639
Rinisa 20001465382639
Rinisa 20001510161069
Rinisa 20001510161069
Rinisa 20001517995686
Rinisa 20001517995686
Rinisa 20001549457172
Rinisa 20001549457172
Rinisa 20001549457267
Rinisa 20001549457267
Rinisa 20001549457306
Rinisa 20001549457306
Rinisa 20001549457319
Rinisa 20001549457319
Dekor me pasqyra
Dekor me pasqyra
CLICHE
CLICHE
Pasqyre me ndricim ne tualet
Pasqyre me ndricim ne tualet
Pasqyra me ndricim Led ne parukeri
Pasqyra me ndricim Led ne parukeri
Pasqyre me ndricim Led me porosi
Pasqyre me ndricim Led me porosi
Pasqyre me ndricim ne vile private
Pasqyre me ndricim ne vile private
Xham dekorativ ne kuzhine gatimi
Xham dekorativ ne kuzhine gatimi
Kuzhine e dekoruar me xham marble
Kuzhine e dekoruar me xham marble
Kuzhine gatimi me siperfaqje xham dekorues
Kuzhine gatimi me siperfaqje xham dekorues
Ambient i ndare me xham me ngjyre
Ambient i ndare me xham me ngjyre
Xham ndares ne ambient zyre
Xham ndares ne ambient zyre
Dere xhami per ndarje ambienti
Dere xhami per ndarje ambienti
Kabine dushi ne shtepi pushimi prej druri
Kabine dushi ne shtepi pushimi prej druri
Shkalle te brendshme me parmak xhami
Shkalle te brendshme me parmak xhami
Kabine dushi katrore
Kabine dushi katrore
Premium Beach Hotel
Premium Beach Hotel
OCO Dental Clinic
OCO Dental Clinic
Green Terrace Apartments
Green Terrace Apartments
Dere inoksi me xham zjarrdurues deri 1000 grade per oxhak
Dere inoksi me xham zjarrdurues deri 1000 grade per oxhak
Kabine dushi me porosi, pershtatur ambientit
Kabine dushi me porosi, pershtatur ambientit
Mozaik me pasqyra, dekorim vile
Mozaik me pasqyra, dekorim vile
Pasqyra elektronike me ndricim led me buton
Pasqyra elektronike me ndricim led me buton
Pasqyre e madhe tualeti me ndricim
Pasqyre e madhe tualeti me ndricim
Strehe prej xhami, ambient biznesi
Strehe prej xhami, ambient biznesi
Kabine dushi mur ne mur dhe pasqyre me porosi
Kabine dushi mur ne mur dhe pasqyre me porosi
Kabine dushi, punim me porosi
Kabine dushi, punim me porosi
Punim kabine dushi me strukture alumini te zeze
Punim kabine dushi me strukture alumini te zeze
Punim parmake xhami ne shkalle te brendshme
Punim parmake xhami ne shkalle te brendshme
Xham me vetepastrim, ndarje per kabine dushi
Xham me vetepastrim, ndarje per kabine dushi
Xham ndares per tualet, punim me porosi
Xham ndares per tualet, punim me porosi
Kabine dushi me dere me hapje, punim me porosi
Kabine dushi me dere me hapje, punim me porosi
Kabine dushi me porosi, mur ne mur
Kabine dushi me porosi, mur ne mur
Pasqyre tualeti led, zbatim projekti
Pasqyre tualeti led, zbatim projekti
Punim kuti xhami per argjendari
Punim kuti xhami per argjendari
Punim pasqyre e personalizuar led
Punim pasqyre e personalizuar led
Xham dushi me permase me porosi
Xham dushi me permase me porosi
Black Diamond
Black Diamond
Parapete xhami per shkallet ne vile private
Parapete xhami per shkallet ne vile private
Pasqyra te personalizuara per sallon bukurie
Pasqyra te personalizuara per sallon bukurie
Punim pasqyre me led anesor
Punim pasqyre me led anesor
Sallon estetik, punim pasqyrash me porosi
Sallon estetik, punim pasqyrash me porosi
Xham statik dhe pasqyre, punim per klientin
Xham statik dhe pasqyre, punim per klientin

Certifikime

Filial

Rruga Dytesore Vore -Tirane, Albania 

 

Video