Secondary Adv

PRESTIGE GIPS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Prestige Gips është një kompani e cila e filloi aktivitetin e saj në vitin 2005 në Londër, Angli. Në bashkëpunim me C&G Plastering Company sot Prestige Gips sjell punime gipsi të ndryshme me stilin bashkëkohor anglez dhe me staf të kualifikuar sipas standarteve europiane. Prestige Gips punon me përkushtim dhe cilësi për t`i dhënë jetë cdo ambjenti duke ideuar dekorimin dhe zbukurimin e mureve dhe tavaneve me gips. Kompania realizon cdo kërkesë duke e bërë atë konkrete dhe të prekshme vetëm për kenaqësinë e klientit.

Çfarë ofron

Prestige Gips vjen tek ju me shërbimet e saj duke ofruar:

- Punime gipsi dekorative moderne.

- Punime gipsi per lokale.

- Veshje dhe ndarje muresh për ambjente të brendshme.

- Fasada të jashtme me cimentato.

- Konsulencë arkitekture.

- Montim laminati për shtëpi dhe lokale.

- Punime gipsi për ambjente të ndryshme.

- Montim moketi dhe parketi.

- Gipse dekorative për oxhak.

- Montim tuba alumini për shkallë.

- Tuba alumini për ballkone.

- Shtrime pllakash trotuari.

- Punime grafiato.

- Lyerje me bojë për ambjente të brendshme dhe të jashtme.

- Shtrime dhe shitje pllakash.

- Termoizolime polisteroli.

- Pllaka trotuari dekorative.

- Pllaka dekorative për veshje fasade.

- Tavane të varur me pllaka gipsi.

- Sisteme izolimi me lesh guri.

- Profile Knauf.

- Patinime muresh.

- Shtrim autonivelant për laminat.

Shërbime

Dekorim ambjentesh me gips
Dekorim ambjentesh me gips
Fasada te brendshme me cimentato
Fasada te brendshme me cimentato
Gips cimentato per fasada te jashtme
Gips cimentato per fasada te jashtme
Gips dekorativ per lokale
Gips dekorativ per lokale
Gipse dekorative per oxhak
Gipse dekorative per oxhak
Izolim me lesh guri
Izolim me lesh guri
Konsulence arkitekture per punime gipsi
Konsulence arkitekture per punime gipsi
Lyerje me boje per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Lyerje me boje per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Patinime muresh, grup pune per punime te brendshme
Patinime muresh, grup pune per punime te brendshme
Pllaka trotuari dekorative
Pllaka trotuari dekorative
Projektim dhe realizim te tavaneve te varur
Projektim dhe realizim te tavaneve te varur
Punime dekorative me gips
Punime dekorative me gips
Punime gipsi me ndricim led
Punime gipsi me ndricim led
Punime grafiato per brenda dhe jashte
Punime grafiato per brenda dhe jashte
Punime me materiale Knauf
Punime me materiale Knauf
Punime me panele 3d
Punime me panele 3d
Punime per tavane te varura
Punime per tavane te varura
Punime rifiniture, suvatime, macurature
Punime rifiniture, suvatime, macurature
Rikonstruksion vilash dhe shtepish
Rikonstruksion vilash dhe shtepish
Rinovim shtepie
Rinovim shtepie
Shitje dhe shtrim parketi laminat
Shitje dhe shtrim parketi laminat
Shkalle dekorative me punim gipsi
Shkalle dekorative me punim gipsi
Shtrime laminati me porosi
Shtrime laminati me porosi
Shtrime per pllaka trotuari
Shtrime per pllaka trotuari
Sisteme per tavane te varura
Sisteme per tavane te varura
Tavane te varur me pllake gipsi
Tavane te varur me pllake gipsi
Tavane te varur per shtepi, vila, lokale
Tavane te varur per shtepi, vila, lokale
Tuba alumini per ballkone
Tuba alumini per ballkone
Veshje me pllaka cimentato
Veshje me pllaka cimentato
Veshje muresh me gips
Veshje muresh me gips

Punë të kryera

PRESTIGE GIPS1533048586
PRESTIGE GIPS1533048609
PRESTIGE GIPS1533048642
PRESTIGE GIPS1533048650
PRESTIGE GIPS1533048660
PRESTIGE GIPS1533048669
PRESTIGE GIPS1533048681
PRESTIGE GIPS1533048690
PRESTIGE GIPS1533048702
PRESTIGE GIPS1533048711
PRESTIGE GIPS1533048722
PRESTIGE GIPS1533048736
PRESTIGE GIPS1533048747
PRESTIGE GIPS1533048759
PRESTIGE GIPS1533048770
PRESTIGE GIPS1533048779
PRESTIGE GIPS1533048790
PRESTIGE GIPS1533048800
Izolim muresh me lesh guri
Izolim muresh me lesh guri
Lyerje, patinime, stukime, suvatime, savane te varura me drita
Lyerje, patinime, stukime, suvatime, savane te varura me drita
Punime gipsi dhe ndricimi per tavane te varur
Punime gipsi dhe ndricimi per tavane te varur
Realizim i kendeve per televizor me gips
Realizim i kendeve per televizor me gips
Realizim i punimeve dekorative ne apartamente, gipse, suvatime, grafiato, stukime, patinime
Realizim i punimeve dekorative ne apartamente, gipse, suvatime, grafiato, stukime, patinime
Realizim i punimeve per tavan te varur me ndricim
Realizim i punimeve per tavan te varur me ndricim
Realizim i tavanit te varur ne apartamente
Realizim i tavanit te varur ne apartamente
Riparime dhe restaurime apartamentesh, vilash
Riparime dhe restaurime apartamentesh, vilash
Veshje e oxhakut
Veshje e oxhakut