Secondary Adv

Gealan Albania

 

Përshkrimi

THERMO-PROFIL Shpk (GEALAN Albania)  është partneri zyrtar i kompanisë gjermane GEALAN për tregëtimin e profileve PVC, profile metalike dhe aksesorë në territorin e Republikës së Shqipërisë. GEALAN  është një ndër kompanitë lider në tregun ndërkombëtar për prodhimin dhe tregëtimin e profileve PVC, dhe produktet e saj shoqërohen me një cilësi të padiskutueshme. Kërkesat që duhet të plotësojnë profilet e dritareve PVC janë rritur ndjeshëm në vitet e fundit: izolim më të mirë termik, mbrojtje më të mirë anti-vjedhjeje, izolim më të mirë të zhurmave, statikë/qëndrueshmëri më të lartë dhe më shumë sofistikim vizual.

Vetëm sistemet moderne të dritareve që përshtaten me këto parametra do të kenë sukses në treg - dhe bashkë me ta edhe prodhuesit  e dritareve. Inovacionet e produktit si STV®, izolimi intensiv IKD®, sistemi automatik i ventilimit GECCO dhe sistemi i ngjyrosjes akrilike janë dëshmi e aftësisë së GEALAN dhe i japin një avantazh vendimtar konkurues. Jo të gjitha dritaret dhe dyert PVC janë të njëjta. Dallimet në dizajnin e profilit kanë një efekt të madh në vetitë teknike të dritares. Dritaret dhe dyert e bëra nga gjenerata e fundit e sistemeve të profilit GEALAN jo vetëm që duken tërheqëse, por edhe gjeometrite e profileve janë përsosur deri në detajin e fundit për të përmbushur të gjitha kërkesat teknike, nga izolimi termik dhe akustik deri tek mbrojtja nga vjedhjet dhe ventilimi.

Rezistencë: Dritaret e bëra nga profilet pvc janë të lehta për t'u pastruar dhe kërkojnë mirëmbajtje minimale. Janë rezistente ndaj  kushteve klimaterikedhe mjedisore, dhe  kanë një jetë të gjatë shërbimi.

 

Individualitet: Zgjedhja e gjeometrisë së profilit, mekanizmi i hapjes dhe nënndarja e panelit të dritareve ndikon në karakterin individual. Me profilet GEALAN, edhe forma të pazakonta të dritareve janë të mundshme.

 

Shumëllojshmëri: Duke marrë parasysh shijet e ndryshme dhe stilet arkitektonike, teknologjia moderne e dritareve mund të realizohet jo vetëm në ngjyrën e bardhë, por edhe në ngjyra akrilike dhe dekorim me foli.

 

Rehati: Dritaret e bëra nga profilet me shumë dhoma të GEALAN sigurojnë që nxehtësia të qëndrojë brenda dhe zhurmat jashtë. Ata ofrojnë siguri dhe rehati dhe krijojnë një atmosferë për jetesë cilësore.

Çfarë ofron

Që prej vitit 2008, THERMO-PROFIL Shpk (GEALAN Albania)   përpiqet të kontribojë në kursimin e buxhetit familjar dhe në përmirësimin e cilësisë së jetesës duke sjellë në tregun Shqiptar gamën e gjerë të produkteve gjermane GEALAN me efiçencë të lartë energjitike dhe akustike. Gjithashtu, ne mundohemi të përmbushim kërkesat dhe nevojat e klientëve dhe të mbajmë një nivel të lartë të kënaqësisë dhe besnikërisë së klientëve tanë. Tashmë, klientët tanë, prodhuesit e dyerve dhe dritareve, mund të ofrojnë dyer dhe dritare PVC GEALAN me çmim dhe cilësi konkuruese edhe në tregjet ndërkombëtare.


THERMO-PROFIL Shpk (GEALAN Albania)  ka për qëllim të ofrojë garanci dhe besuëshmëri të plotë për klientët dhe partnerët e saj në cdo vend apo rajon. Kompania ofron për  prodhuesit e dritareve një gamë të plotë shërbimesh për t'u mundësuar atyre që konsumatorët ekzistues dhe ata të ardhshëm të kenë informacion mbi teknikat specifike të dritareve në mënyrë të shpejtë dhe efikase. Në THERMO-PROFIL Shpk (GEALAN Albania) do të gjeni:
 
- Profile PVC për dyer dhe dritare;
- Aksesorë për dyer dhe dritare;
- Profile metalike ;

Me poshte do te gjeni te gjitha sistemet qe GEALAN Albania ofron:

-Sistemi S8000 IQ
-Platforma e plotë e Sistemit S9000
-Sistemi S9000
-GEALAN-FUTURA®
-GEALAN-LUMAXX®
-Sistem S9000 PLUS
-GEALAN – KUBUS
-Sistem me rrëshqitje S9000 për dyer
-Sistem rrëshqitje S9000
-Sistemi tradicional me rrëshqitje
-GEALAN-SMOOVIO

Shërbime

Distributor Zyrtar i Gealan
Distributor Zyrtar i Gealan
Dritare Antizhurma STV
Dritare Antizhurma STV
Dritare dhe Dyer me ngjyra sipas deshires
Dritare dhe Dyer me ngjyra sipas deshires
Dritare dhe Dyer plastike me termoizolim
Dritare dhe Dyer plastike me termoizolim
Dritare me 3 xhama me izolim termik Gealan S9000
Dritare me 3 xhama me izolim termik Gealan S9000
Dritare me izolim nga zhurmat
Dritare me izolim nga zhurmat
Dritare me izolim termik ikd
Dritare me izolim termik ikd
Dritare me sistem grile roller Inkaso
Dritare me sistem grile roller Inkaso
Dritare me ventilim GECCO
Dritare me ventilim GECCO
Dritare te lyera me boje akrilike
Dritare te lyera me boje akrilike
Dritare, dyer antivjedhje S7000
Dritare, dyer antivjedhje S7000
Dyer te jashtme me prag francez
Dyer te jashtme me prag francez
Porta te jashtme plastike
Porta te jashtme plastike
Profile per dritare me ngjyra te ndryshme
Profile per dritare me ngjyra te ndryshme
Profile per porta te jashtme Gealan
Profile per porta te jashtme Gealan
Profile plastike Gealan
Profile plastike Gealan
Profile PVC per dyer dhe dritare
Profile PVC per dyer dhe dritare
Sisteme per dyer dhe dritare
Sisteme per dyer dhe dritare
Vetrata rreshqitese xhami Kubus
Vetrata rreshqitese xhami Kubus
Xhama me rreshqitje
Xhama me rreshqitje
Aksesore montues per grila persiane
Aksesore montues per grila persiane
Aksesore per dritare alumini dhe pvc
Aksesore per dritare alumini dhe pvc
Brava per dyer alumini dhe PVC
Brava per dyer alumini dhe PVC
Kendore alumini per dritare pvc ARX
Kendore alumini per dritare pvc ARX
Komponente per dyer dritare
Komponente per dyer dritare

Katalogu

Katalog Gealan Albania
Katalog Gealan Albania
Katalog Gealan Albania
Katalog Gealan Albania

Punë të kryera

Hotel, Restorant me sistemin S 8000
Hotel, Restorant me sistemin S 8000
Punim i kryer me sistemin Gealan Kubus
Punim i kryer me sistemin Gealan Kubus
Punuar me sistemi S 9000
Punuar me sistemi S 9000
Dyer dritare Gealan
Dyer dritare Gealan
Shtepi alpine,GEALAN S9000 Golden Oak, Shqiperi
Shtepi alpine,GEALAN S9000 Golden Oak, Shqiperi
Sistemi premium DGEALAN KONTUR
Sistemi premium DGEALAN KONTUR

Certifikime

IQ Net 9001- 2008

ISO 9001- 2008

ISO 14001 - 2015 GW Deu

ISO 14001 - 2015 GW Eng

ISO 14001-2004 + Cor 1-2009

Video