Secondary Adv

TETRA

 

Përshkrimi

TETRA Solutions është kompania lider në fushën e teknologjisë së informacionit që ofron zgjidhjet më të mira, shërbime cilësore dhe trajnime profesionale për të gjitha kompanitë. Ne ofrojmë vite konsultimesh, krijimit, zbatimit, mbështetjes dhe trajnimit të përdoruesve për administrimin e sistemit falë stafit tonë ekspert të përbërë nga konsulentë menaxhimi, konsulentë aplikacionesh, konsulentë biznesi, integrues sistemesh, zhvillues aplikacionesh, administratorë të bazës së të dhënave, inxhinierë dhe konsulentë të rrjeteve dhe sistemeve, instruktorë të sigurisë dhe profesionistë.

 

Eksperienca jonë mbi 10 vjeçare në treg, ekspertët më të mirë në këtë fushë, partnerët tanë lider ndërkombëtarë në fushat ku ata operojnë dhe filozofia jonë e orientuar drejt klientit janë vetëm disa nga cilësitë që bien në sy. Na kontaktoni dhe do të zbuloni se Tetra Solutions është partneri juaj më i mirë në rrugën tuaj drejt suksesit.

 

MISIONI YNË është të sjellim risi në tregun shqiptar duke ofruar produkte dhe zgjidhje profesionale për zhvillimin e biznesit shqiptar.

VIZIONI YNË është ngritja e biznesit duke maksimizuar potencialin dhe përfitimet e njerëzve.

 

Ne besojmë që njerëzit janë burimet më me vlerë në kompaninë tonë dhe në çdo moment ata mbeten fokusi ynë kryesor. Për këtë në sloganin tonë mbeten të pandyshueshme fjalët se “Ne mbështetemi në njerëz dhe teknologji”.

Çfarë ofron

Tetra Solutions është distributor i autorizuar i SKIDATA për territorin e Shqipërisë dhe të Kosovës. Me një eksperiencë 40 vjeçare dhe me më shumë se 10,000 instalime në gjithë botën, SKIDATA AG është lider botëror në fushën e menaxhimit të automatizuar të ambjenteve të parkimit.

 

Skidata përdoret në aeroportet dhe portet kryesore, markat e hoteleve më të mira, pikat më të rëndësishme turistike, operatorët më të mëdhenj të parkimeve, etj. dhe kudo tjetër ku nevoja për siguri dhe qëndrueshmëri të sistemit është maksimale dhe ku Klienti është i rëndësishëm.

 

ProFisc është një program i çertifikuar për fiskalizimin dhe e-faturën.

Nëpermjet ProFisc mund te behet lidhje online me tatimet per faturat ne mberritje si dhe i autofaturave. Profisc është një program i hapur për tu lidhur me sisteme të tjera ERP. Lidhje online me tatimet për faturat në mbërritje si dhe i autofaturave. ProFisc, mundëson kohë të shpejtë zbatimi si dhe pagesë për faturë. Lidhja me sistem realizohet pa kosto instalimi apo nevojë për blerje të paisjeve të reja. 

 

myPurchase Risi e ProFisc

Programi ProFisc vjen me risinë më të re në muajin shkurt për faturat në mbërritje pra kur ju jeni në rolin e blerësit.

 

myPOS

myPOS është risia  jonë e fundit për fiskalizimin. Mundëson veprimet me para në dorë dhe ofron avantazhe të pafundme si:

o Aplikacion WEB pa kosto instalimi

o Pagesa Cash në Lek apo Valutë të huaj; Kartë; Bankë

o Info në kohë reale për të gjitha pikat e shitjeve

o përmirëson librat e shitjeve

 

Klientët kryesore që na kanë besuar fiskalizimin me ProFisc:

 

 

Sigurim,

Banka

Mikrofinanca,

Operatori i shërbimeve,

Spitalet,

Lojtarë ndërkombëtar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikat 

1) Lidhje online me tatimet për faturat e fiskalizuara në mbërritje si dhe i autofaturave

2)Anullim në kohë reale të faturës së fiskalizuar

3)Sistem i hapur që mund të integrohet me cdo sistem ERP

4)Kryqëzim automatik i librave të blerjeve dhe shitjes

5)Kanal suporti teknik

6)Mbrojtja e sistemit me username dhe password.

7)Monitorim i shitjeve në një server qendror.

8)Aksesim i programit nga çdo vend mjafton të ketë internet. 

 

Përse duhet të na zgjidhni:

1.Ne ju ofrojmë siguri maksimale në ruajtjen e informacionit

2.Fatura e fiskalizuar  është e  thjeshtë në përdorim dhe instalim

3.Dërgim i menjehershëm i faturës  së fiskalizuar me e-mail

4.Njoftim në pranim të faturës.

 

Circontrol

Kjo kompani inovative spanjolle me mbi 20 vjet eksperiencë në Mobility EVSE në mbi 56 shtete dhe më shumë se 50,000 karikues të instaluar, ka zgjedhur Tetra Solutions si partnerin e saj për Shqipërinë dhe Kosovën.

 

Falë kësaj infrastrukture karikimi, Tetra Solutions ndihmon në investimin e energjisë së gjelbër me një gamë të gjerë Karikuesish elektrikë të montuar në mur ose në tokë me kapacitete nga më të ndryshmet, që nga veturat e vogla e deri tek autobusët.

 

Softwarepër menaxhim biznesi

Nevojat na çojnë që të ofrojmë Enterprise Suite si dhe CRM e zhvilluar në softwerin e sistemit teknologjik Galaxy SingularLogic, i cili do të mbulojë tërësisht nevojat aktuale dhe të së ardhmes të biznesit

 

Kontrolli i Hyrjeve (për biznese)
Integrimi i sistemit të kontrollit ju lejon të kontrolloni në kohë reale të dhënat për punonjësin. Efikasitet më të mirë të biznesit në sajë të monitorimit të pranisë me një kursim të konsiderueshëm të kostos.

 

Kohëshënuesi dhe prezenca në punë
Zhvilluar me teknologjinë “.net”, kur integrohet me terminalet Zucchetti Axess është zgjidhja ideale për automatizimin e proceseve të T&A, si dhe një menaxhim i saktë i orëve të punës të punonjësve.

 

Sisteme të Raportimit (BI)
Në botën moderne, çështja nëse një biznes mund të ketë sukses dhe nganjëherë edhe nëse mund të mbijetojë, varet nga marrja e vendimeve të duhura shpejt.

 

Kontrolli i Hyrjeve (për ambjente sportive, kulturore e kinema)
Zgjidhjet e sigurimit të hyrjes  ju japin kontroll mbi lëvizjen e individëve në evente të mëdha si dhe mbrojtje e objektit nga faktorë të ndryshëm.

 

Sisteme të Administrimit të Operacioneve (@Protokoll)
Sot çdo biznes ka nevojë për standardizimin dhe kontrollin e operacioneve të brendshme.

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje, shërbime dhe trajnime në teknologjinë e informacionit për kompanitë e mesme dhe të vogla. Ne ofrojme zgjidhje moderne në administrimin e biznesit dhe të mbledhjes së të ardhurave nepermjet produkteve si:

-Administrimi i bizneseve (ERP)
-Administrimi i klientelës (CRM)
-Kohëshënuesit dhe prezenca në punë
-Sistemi i pagave
-Sistemet e Raportimit (BI)
-Biletaria Elektronike (e-Ticketing)
-Sisteme Parkimi
-Menaxhim Hoteli

Shërbime

Instalimi i barrierave te parkimit
Instalimi i barrierave te parkimit
Sisteme parkimi SKIDATA per aeroporte, qendra tregtare, aktivitete sportive e kulturore
Sisteme parkimi SKIDATA per aeroporte, qendra tregtare, aktivitete sportive e kulturore
Sisteme parkimi
Sisteme parkimi
Karta per parking
Karta per parking
Sisteme parkimi dhe automatizimi SKIDATA
Sisteme parkimi dhe automatizimi SKIDATA
Mirembajtje sistemesh parkimi
Mirembajtje sistemesh parkimi
Dhenie me qera per sisteme parkimi
Dhenie me qera per sisteme parkimi
Sistem parkingu me bilete
Sistem parkingu me bilete
Parking me pagese automatike
Parking me pagese automatike
Karikues per makina elektrike
Karikues per makina elektrike
Stacion per karikimin e automjetit elektrik
Stacion per karikimin e automjetit elektrik
Administrimi i bizneseve ERP
Administrimi i bizneseve ERP
Program per menaxhim hoteli
Program per menaxhim hoteli
Program per menaxhimin e pishinave
Program per menaxhimin e pishinave
Programe per qender fitnesi, palester, qender sportive
Programe per qender fitnesi, palester, qender sportive
Program per shitjen me pakice, dyqane, markete etj
Program per shitjen me pakice, dyqane, markete etj
Programe per menaxhimin e kompanive
Programe per menaxhimin e kompanive
Aplikacione per menaxhimin e biznesit
Aplikacione per menaxhimin e biznesit
Menaxhim i shitjeve me shumice dhe pakice
Menaxhim i shitjeve me shumice dhe pakice
Software per menaxhimin e sherbimit ndaj klientit CRM
Software per menaxhimin e sherbimit ndaj klientit CRM
Programe per menaxhimin e lokaleve
Programe per menaxhimin e lokaleve
Programe per menaxhimin e restoranteve
Programe per menaxhimin e restoranteve
Software per menaxhimin e qendrave SPA
Software per menaxhimin e qendrave SPA
Software per menaxhimin e pagave
Software per menaxhimin e pagave
Programe per orarin dhe prezencen ne pune
Programe per orarin dhe prezencen ne pune
Akses kontroll per hyrje
Akses kontroll per hyrje
Sinjalistika inteligjente parkimi
Sinjalistika inteligjente parkimi
Sisteme kontrolli per institucionet private
Sisteme kontrolli per institucionet private
Zgjidhje aksesi per ambjente me siguri te larte
Zgjidhje aksesi per ambjente me siguri te larte
Sisteme kontrolli per strukturat publike
Sisteme kontrolli per strukturat publike

Katalogu

Katalog TETRA

Punë të kryera

Sisteme automatike ne parking
Sisteme automatike ne parking
Barriera ne parking dhe biletari automatike
Barriera ne parking dhe biletari automatike
Barriera ne parking makinash
Barriera ne parking makinash
Instalimin i karikuesit elektrik ne institucion publike
Instalimin i karikuesit elektrik ne institucion publike
Akses kontroll hyrje per punojesit ne biznes privat
Akses kontroll hyrje per punojesit ne biznes privat
Sistemi i access control, Stadiumi Air Albania
Sistemi i access control, Stadiumi Air Albania
Sistem parkimi  ne kompleks rezidencial
Sistem parkimi ne kompleks rezidencial
Instalim i karikuesve elektrik ne ambjent privat
Instalim i karikuesve elektrik ne ambjent privat
Sistem parkimi dhe automatizim me karte
Sistem parkimi dhe automatizim me karte

Partnere dhe Çertifikime

Referenca

Video