Secondary Adv

3AS Inox

 

Përshkrimi

3AS Inox është kompania e cila në fokus të saj ka projektimin dhe zbatimin e kuzhinave të inoksit. Tregtimi i materialeve të inoksit konsiston kryesisht për arredimin e kuzhinave të restoranteve me banakë inoksi, pajisje ngrohëse dhe ftohëse me shumicë dhe pakicë me porosi. Kompania 3AS Inox sjell për ju prodhim frigoriferash inoksi me asistencë teknike dhe 1 vit garanci për cdo produkt të saj. Cdo porosi e juaja zë vend tek ne duke realizuar me përpikmëri gjithcka që plotëson nevojat tuaja dhe biznesit tuaj. 3AS Inox bashkëpunon me furra dhe pasticeri të cilat kanë arreduar ambjentet e tyre me prodhimet tona të inoksit. Përvec kësaj kompania mban vulën e saj në shumë biznesë të tilla si bare dhe restorante, fast food dhe piceri. 3AS Inox ju fton të jeni dhe ju partnerët tanë bashkëpunues në prodhimet e inoksit.

Çfarë ofron

3AS Inox, një kompanin serioze dhe prestigjoze në prodhimet e inoksit ofron për klientët e saj:

- Prodhime inoksi për bare;

- Banakë dhe gjithcka inoksi në kuzhinë;

- Banakë pasticerie; 

- Frigoriferë pasticerie;

- Depozita inoksi për industrinë ushqimore të lëngshme;

- Makineri inoksi për fabrika thertore si:  tavolina, karrela shoqërues, varëse për thertore mishi, etj;

- Makineri për pastrimin e tymrave për furra buke, ristorante, kuzhina;

- Tavolina për veterinerë;

- Tavolina me sirtare për spitale;

- Prodhime frigoriferike inoksi; 

- Lavaman inoksi;

- Zgara inoxi me qymyr;

- Rafte inoksi etj

Shërbime

Asistence teknike, Mirembajtje te pajisjeve per fastfood, restorante, lokale
Asistence teknike, Mirembajtje te pajisjeve per fastfood, restorante, lokale
Aspiratore inoksi kuzhinash
Aspiratore inoksi kuzhinash
Ekspozicion frigoriferik baresh
Ekspozicion frigoriferik baresh
Karrela inoksi pasticerie
Karrela inoksi pasticerie
Lavaman inoksi me porosi per kuzhina profesionale
Lavaman inoksi me porosi per kuzhina profesionale
Mbajtese tavash per menza
Mbajtese tavash per menza
Prodhim banaqesh frigoriferike
Prodhim banaqesh frigoriferike
Prodhim banake inoksi
Prodhim banake inoksi
Prodhim depozitash inoksi
Prodhim depozitash inoksi
Prodhim frigoriferesh inoksi
Prodhim frigoriferesh inoksi
Prodhim paisjesh industriale inoksi
Prodhim paisjesh industriale inoksi
Prodhim pajisjesh inoksi per kuzhina profesionale
Prodhim pajisjesh inoksi per kuzhina profesionale
Tavolina inoksi kuzhine
Tavolina inoksi kuzhine
Prodhime industriale inoksi per pasticeri
Prodhime industriale inoksi per pasticeri
Prodhime inoksi per restorante
Prodhime inoksi per restorante
Prodhime inoksi ushqimor per fast food
Prodhime inoksi ushqimor per fast food
Tavolina per veterinari
Tavolina per veterinari
Prodhim zgarash inoksi dhe me qymyr
Prodhim zgarash inoksi dhe me qymyr
Vitrina me porosi
Vitrina me porosi
Zgara qymyri inoksi me porosi
Zgara qymyri inoksi me porosi

Punë të kryera

Bambo Pizza Bar
Bambo Pizza Bar
Banak bari, Old Town Durres
Banak bari, Old Town Durres
Banak bari, Trieste, Italy
Banak bari, Trieste, Italy
Banak pasticerie, ngrohes dhe vitrine neutro
Banak pasticerie, ngrohes dhe vitrine neutro
Banak pasticerie
Banak pasticerie
Banak per furra buke, pasticeri
Banak per furra buke, pasticeri
Banko per pizza frigoriferike
Banko per pizza frigoriferike
Ekspozitor peshku
Ekspozitor peshku
Frigorifer peshku
Frigorifer peshku
Frigoriferi inoksi
Frigoriferi inoksi
Ngrohese brioshi me vitrine
Ngrohese brioshi me vitrine
Supermarket Spar Durres
Supermarket Spar Durres
Banak inoksi per akullore
Banak inoksi per akullore
Dhome Fermentimi panel pvc jasht dhe brenda
Dhome Fermentimi panel pvc jasht dhe brenda
Tavoline inoksi per banak
Tavoline inoksi per banak
Vitrine ftohese me porosi
Vitrine ftohese me porosi
Vitrine pasticerie
Vitrine pasticerie
Banak per pastriceri
Banak per pastriceri
Menc per vetesherbim
Menc per vetesherbim
Frigorifer bulmeti, Vena
Frigorifer bulmeti, Vena
Ekpozitor per pastriceri
Ekpozitor per pastriceri
Banak ftohes, Ferrara Itali
Banak ftohes, Ferrara Itali
Banak vetsherbimi per hotel
Banak vetsherbimi per hotel
N'mes Bar
N'mes Bar
Koplik Malesi e Madhe
Koplik Malesi e Madhe
Pireu Fish Restaurant, Tirane
Pireu Fish Restaurant, Tirane
Prodhim banak bari per embelsira
Prodhim banak bari per embelsira
Zgare dhe barbekju me punim inoksi
Zgare dhe barbekju me punim inoksi
Zgare dhe hell per restorant, Tirane
Zgare dhe hell per restorant, Tirane
Banak Peshku
Banak Peshku
Ekspozitor per furre buke
Ekspozitor per furre buke
Arredim Industrial per kuzhina profesionale
Arredim Industrial per kuzhina profesionale
Depozite Inox 4000 lt
Depozite Inox 4000 lt
Ekspozitor Peshku
Ekspozitor Peshku
Essicatore Dhome tharje dhe tymosje
Essicatore Dhome tharje dhe tymosje
Friorifer per embelsira
Friorifer per embelsira
Kuzhine per restorant
Kuzhine per restorant
Porte inox
Porte inox
Punim inoksi sipas porosise
Punim inoksi sipas porosise
Rafte inoksi
Rafte inoksi
Royal G Hotel and SPA
Royal G Hotel and SPA
Zgare mishi me porosi
Zgare mishi me porosi