Secondary Adv

Tenda Sulaj

 

Përshkrimi

Tenda Dielli Sulaj vjen me një eksperiencë shumëvjecare në tregun shqiptar. Kompania është përqendruar në prodhimin, shpërndarjen dhe montimin e tendave të të gjitha llojeve. Kompania jonë ofron te klientët korrektësi, garanci, cilësi dhe seriozitet në punë. Tenda Sulaj sjell një gamë të madhe copash dhe sisteme tendash, si copa të thjeshta dhe të gomuara, copat më të mira në treg.  

Si e tillë, Tenda Dielli Sulaj është e vecantë në llojin e vet në fushën e tendave të diellit, operon në tregun shqiptar me seriozitet dhe cilësi të lartë të produkteve dhe garanci të padiskutuar. Qëllimi ynë primar është të kombinojmë mbrojtjen dhe kënaqësinë duke krijuar efekt të përkryer, hije dhe design elegant për ambjentet tuaja.

Çfarë ofron

Në qoftë se keni vendosur të bëni një tendë tani është momenti të vini pranë nesh për të parë produktet që ne ofrojmë. Tenda Sulaj me eksperiencë 15 vjecare në tregun e huaj dhe shqiptar, me staf të kualifikuar sjell për ju:  

- Prodhim, montim pergola;

- Tenda për kalceto;

- Tenda për lavazhe;

- Tenda me thurje;

- Tenda për lokale;

- Tenda për restorante;

- Tenda dielli me shumicë dhe pakicë;

- Tenda dielli me rënie të lirë;

- Tenda pergola elektronike;

- Tenda pergola me telekomandë;

- Ndricim me pult për tenda;

- Tenda pergola me ndricim led.

Shërbime

Instalim tendash dielli cilesore
Instalim tendash dielli cilesore
Kapotine fikse
Kapotine fikse
Mbulim kalcetoje me mushama ose tende
Mbulim kalcetoje me mushama ose tende
Mushama PVC per lavazh
Mushama PVC per lavazh
Montim tendash dielli per ballkon
Montim tendash dielli per ballkon
Mushama rrethuese per kalceto
Mushama rrethuese per kalceto
Pergola me drita per bar kafe
Pergola me drita per bar kafe
Pergola me pult dhe me drita
Pergola me pult dhe me drita
Pergola me varje ne mur
Pergola me varje ne mur
Projektim Zbatim Tenda pergola me drita
Projektim Zbatim Tenda pergola me drita
Rrethim lokali me plastmas ose mushama PVC
Rrethim lokali me plastmas ose mushama PVC
Tenda dielli me dy ane
Tenda dielli me dy ane
Kapotina me hapje dhe mbyllje per hotele
Kapotina me hapje dhe mbyllje per hotele
Tenda me shirita
Tenda me shirita
Tenda dy anesore me tuba, me profile
Tenda dy anesore me tuba, me profile
Tenda kalceto
Tenda kalceto
Tenda me konstruksion te vecante
Tenda me konstruksion te vecante
Tenda me profile hekuri me thurje
Tenda me profile hekuri me thurje
Tenda me thurje per lokale
Tenda me thurje per lokale
Tenda me thurje pergola
Tenda me thurje pergola
Tenda parkingu
Tenda parkingu
Tenda per lavazhe
Tenda per lavazhe
Tenda supermarketi me logo
Tenda supermarketi me logo
Tenda per garazh makinash
Tenda per garazh makinash
Nderrim cope tende dielli per ballkon
Nderrim cope tende dielli per ballkon

Punë të kryera

Ballsh - Tende me konstruksion druri
Ballsh - Tende me konstruksion druri
Cest La Vie Durres - Tende fikse dekorative
Cest La Vie Durres - Tende fikse dekorative
Dhermi - Montim tende vele per lokal ne plazh
Dhermi - Montim tende vele per lokal ne plazh
Durres - Kapotina
Durres - Kapotina
Durres - Mbulim lokalesh me tende dhe plastmas
Durres - Mbulim lokalesh me tende dhe plastmas
Durres - Mushama transparente
Durres - Mushama transparente
Durres - Tenda dy kraheshe
Durres - Tenda dy kraheshe
Durres Tregu industrial - Tende mbulimi per makinat ne parking
Durres Tregu industrial - Tende mbulimi per makinat ne parking
Globe - Pergola druri
Globe - Pergola druri
Lushnje - Mushama per rrethim lokali ne dimer
Lushnje - Mushama per rrethim lokali ne dimer
Plazh Durres - Tende rrethuese per lokale
Plazh Durres - Tende rrethuese per lokale
Shkolla Kristaq Rama-  Kalceto
Shkolla Kristaq Rama- Kalceto
Spille - Tende e nderthurur me konstruksion druri
Spille - Tende e nderthurur me konstruksion druri
Turqi - Montim pergola per bare
Turqi - Montim pergola per bare
Turqi - Pergola me drita
Turqi - Pergola me drita
Montim pergola per kafene
Montim pergola per kafene
Projektim zbatim pergola per lokal
Projektim zbatim pergola per lokal
Tende vele per lokale verore
Tende vele per lokale verore
Mushama transparente per rrethim lokalesh
Mushama transparente per rrethim lokalesh
Tenda Sulaj1545911762
Tenda Sulaj1545911777
Bar Genti
Bar Genti
Palestra Blue Star Durres
Palestra Blue Star Durres
Lavazh Durres
Lavazh Durres
Tenda Sulaj1572266461
Tend dielli per lokale
Tend dielli per lokale
Grand Blue Fafa Resort SPA
Grand Blue Fafa Resort SPA
Tend Pergola, Mirage Hotel
Tend Pergola, Mirage Hotel
Tend pergola, Kastrati Bar
Tend pergola, Kastrati Bar
Tend dielli, Durres
Tend dielli, Durres
Tend per verande
Tend per verande
Tend pergola per hyrje
Tend pergola per hyrje
Tende me ndricim ballkon
Tende me ndricim ballkon
Mbulim me mushama per lokale
Mbulim me mushama per lokale
Montim pergola per dyqan
Montim pergola per dyqan
Pergola fikse per tarrace
Pergola fikse per tarrace
Pergola fikse per verande lokali
Pergola fikse per verande lokali
Pergola me drita - Furre buke LUIS
Pergola me drita - Furre buke LUIS
Pergola me drita per ambjent te jashtme lokali - Mediterran
Pergola me drita per ambjent te jashtme lokali - Mediterran
Tende e dyanshme per ambjent te jashtem lokali
Tende e dyanshme per ambjent te jashtem lokali
Vendosje 2 pergola fikse me ndricim per lokal
Vendosje 2 pergola fikse me ndricim per lokal
Vendosje pergola me drita me tiranta
Vendosje pergola me drita me tiranta
Pergola per lokale
Pergola per lokale
Rrethim transparent lokali
Rrethim transparent lokali
Tende dielli
Tende dielli
Tende lavazhi
Tende lavazhi
Tende pergola per lokale
Tende pergola per lokale
Tende pergola
Tende pergola
Pergola per bar, Durres
Pergola per bar, Durres
Tende dielli, Komuna e Parisit
Tende dielli, Komuna e Parisit
Vollga Durres
Vollga Durres

Video

Aktiviteti